- Konu Sahibi dexterrrrrrr
-
canim o hamile pantolonu sana buyuk gelirdi takasladim montu da parfumle takasladimama bak bitane tunik elbise gibi var ya ayni yerde mor o cok guzel,baska da var diger sayfalarda uygun bulursan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tamam canım o üçlü kotlardan en sondaki daha geniş gibi geldi bana...sen 38 iken giyiyorsan bana olmaz sanırım ben böyle paçalı pantolon arıyorum canım boru paçamı diyorlar ondan işte:)iç çamaşırları sattınmı konun kapanmış 85 beden varsa alırım ben bugün iç çamaşır bakmaya gitcem zaten
tamam canım o üçlü kotlardan en sondaki daha geniş gibi geldi bana...sen 38 iken giyiyorsan bana olmaz sanırım ben böyle paçalı pantolon arıyorum canım boru paçamı diyorlar ondan işte:)iç çamaşırları sattınmı konun kapanmış 85 beden varsa alırım ben bugün iç çamaşır bakmaya gitcem zaten
satilmadi yazacagima satildi yazmisim :)) hava sicak ya hep ondan :))
ayyy oruçtan kafam çalışmadı şu kotları canım netleştirelim hangisi hangi beden anlayamadım
yeni ürünler eklendiii en fazla 2 kez giyilmiş sıfır ayarında temiz kaliteli kotlar 15 tl
yeni ürünler eklendiii en fazla 2 kez giyilmiş sıfır ayarında temiz kaliteli kotlar 15 tl
eee resimler niye çıkmıyoki
bu 31 digeri de 30 :)
hah şimdi oldu ben geçenlerde sana o 30 olanı sormuştum:)bunlar yeni değilmi canım
bak bunlari ve bu tarz bi iki sey daha gondericem uygunmu canim
olur canım güzeller teşekkür ederim:)ben 3 kotuda istesem kargo çokmu tutarki ankaraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?