Gebeliğe Hazırlık Ne adet ne gebelik sorun ne ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gulpembe07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2019
958
223
103
27
Kızlar merhaba benim 22 gün gecikmem var şu an bu sabah idrar testi yaptım maalesef negatif silik çizgi bile yoktu . Adette olmadım nerdeyse diğer ay başım geliyor . Sizde böyle bir şey yaşayan var mı ? Haftaya hastane gidicem (muayene oldum özelde 1,5 hafta öncesi kist yok dendi ) bu ay sadece peçeteye gelen bir kan sonra hiç bir şeyim olmadı . Folik asit içiyorum başka ilaç kullanmadım.

Bir ihtimal hala gebelik şansınız var geç döllenme olmuş olabilir siz yine yokmuş gibi düşünün heveslenmeyin olursa ne güzel olur :)

Ben ekim ayında hiç adet olmadım. Tam 52 gün gecikti. Doktora gittim bütün değerlerim normal çıktı. Arada olabilir böyle dedi doktor. Yılda 2 3 kere normalmiş bu tür gecikmeler. Tarlusal verdi. Bitirdikten 2 gün sonra 24 kasımda adet oldum.

Çok teşekkür ederim içim bir nebze rahatladı hiç böyle olmadıydım Pazartesi kontrolüm var yine gidip baktırayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…