Ndyag lazerle yuzdeki kılcal damarlar lutfen yardim

kortizol

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2012
215
50
298
Samsun
Kizlar merhaba. Ne kadar ameliyat olmasa da yuzdeki gorunen kilcallari yaktirmak da bir estetik... Baska alanda da yer bulamadigimdan buraya actim konuyu. Eger yaptiran varsa lutfen yardimci olur musunuz?
Ben yuzumdeki kilcallardan rahatsiz olmaktan cok aci ve yanma cektigim icin de kurtulmak istiyorum. Cok eski yaptiranlar yaralardan kabuklardan cukurlardn falan bahsetmis hep sitelerde. Ama artik saniyorum ki daha gelismistir teknoloji. Ben fakulte hastanesine hocaya gittim. Alet 2014te gelmis yeniymis. Biraz kizariklik olur 1 gune gecer dediler. Leke ise olussa slda birkac aya tamamen gider dediler. Gercekten oyle mi olur? Bir de tedaviyi tamamlayanlar hic nasil olduklarini yazmamis? Tamamen mi geciyor? Yine kizim kizim kizaricak miyim:) hic yardim edecek biri yok muuuuuu lutfenn..

Merhaba ben yaptirmistim 7 ay oldu sanirim.Bir estetik cerrah yapti.lazer ile malesef iz kaldi canim.burun cevremde idi kilcal damarlar ve vurun girisinde.Su cicegi izi gibi bir cukur kaldi.Doktora gittim bazi hastalarda.oluyor fazla vermisim diyor aleti ayarliyor cunku kilcaldamarin buyuklugune genisligine gore.

Napicami bilemiyorum size uygulama yapilan alet neydi acaba hatirliyor musunuz

Ferruh Bingül e gitmistim.Sitesine girip bakarsaniz lazer icin kullandigi cihazin bilgisi var.Birde çok canim yanmisti.Gozlerimden yaş geldi acıdan o derece bir yanma hissi.

Iz kaldigi icin gittim doktora anlattim bir lazer daha uyguladi tamamen gecmez ama biraz daha iyi olur dedi.Biraz daha kuculdu ama hala var cukur iz.En cok kızdigim biraz fazla frekans vermis olabilirim deyisi.Bunun ayarini sen bileceksin ben degil ya!Birde prof. diye guvenip gidiyoruz.Cok sıkıntin yoksa birak arkadasim ugrasma hic izinle gozunle yuzunle.Allah in razi olmadigi isler bunlar.Ne zaman.bir estetik islem yaptirsam neticesi berbat oluyor.En guzeli dogal surece mudahele etmemek.

Ben suan lazer den vazgectim biraz pahali ama bi kreme basvurdum cok iyi geldi gibi. Yuzde iz kalmasi bence de cok onemli bisi. Bunu goze Lmadan once tum careleri denicem. Cok saol cnm.

hangi krem acaba benimde yanaklarımda var kılcal damarlar at kestanesi yagı dediler 4 gün sürdüm ama bıraktım dediğiniz krem nasıl birşey ne kadar

hangi krem acaba benimde yanaklarımda var kılcal damarlar at kestanesi yagı dediler 4 gün sürdüm ama bıraktım dediğiniz krem nasıl birşey ne kadar
Ya benim yengem eczaci. Bunun tedavi ettigi nice siddetli rozase gorduk yillardir canim lazere gerek kalmicak duzgun kullanirsan dedi. Oz yengem yani. Biraz dusundum ama yone de guvendim. Ya inanmasi zor biliyorum ama patlican moruna donmus gerilmekten beni aglatan suratimda alnim hafif beyaz pembe arasina, yanaklarimin sac tarafi beyaz olmaya, dalgali allik gibi yanaklarim hafif pembelige donmeye basladi ve bu durum 3 araliktan beri kullaniyorum bu kadar gunde oldu. Yengem guzel gidiyor diyor umutluyuz... Ama urunler pahali canim ya. Ben bundan sonra artik hrp buna benzer urunlerle yuzume bakim yapmaya karar verdim cunku cok memnun kaldim ama oyle dusuncesi olmayan icin pahali.
Aslinda serum asil ilac gibi olan. Ama tek basina kullanamazsin dedi yengem. Çünkü yuzde 100 organik olan ecocert sertifikali bir urun. Kimyasal icermeuen urunlerle kullaninca tepki verdigi oluyor organik urunun vucuda yaramasini istiyorsan kimyasalla karsilasmamali o urun dedi. O yuzden temizleme kopugume kadar organik aldim.
Bak canim en onemlisi suymus. Gunes kremi. Gunde 2 kez. Disari cikmasan bile. Ama gunes kremi d vitamini uretmemizi engelleyeceginden ben devit damla kullaniyorum. Kendim de doktorum cunku ve bune ihtiyacim olacaginin farkindayim. 8 damla falan aliyorum her gun. Urunler cokkkkkkk pahali. 1000 tl verdim ben 3 aylik bir sete. Ama aylik 350 bana cok koymaz. Organik icim rahat ve ise de yaradi bu kafarcik gunde ben memnunum.
Kullandigim urunler buraya yazilabiliyor mu bilmiyorum reklama girer mi acaba? Ama istersen yazarim. Bu arada ınan ilmaz kuru yuzum vardi cok nemlendi rahatladi. Gerilmeler azaldi. Yuzum parlamaya basladi. Bi de goz etrafimdaki minik kirisikliklar baslamisti onlar azalmaya basladi sanki gulerken belli olan. (goz kremini 10 gun degil 1 aydir kullaniyorum)

canım benim cok tesekkür ederim cevap verdiğin için benim elmacık kemiklerimin üstünde var öyle kırmızı mor değil pembe al yanak derler ya öyle duruyor damar belli değil yani . ama ben hiç kırmızılık olmasın diyordum. tenim çok hassas cok acık tenliyim sinek ısırsa izi aylarca kalır. bende güneş koruyucu kullanmadan yapamıyorum. ve en kötüsü malesef yasadıgım yer her daim güneşli (mersin) olmasına rağmen d vitamini eksikliği var dvit kullanıyorum. koruyu sürmeme ragmen lekerimde var . o kremi benim kullanmama gerek yok sanırım

aslında önce bir doktora gidip ne oldugunu öğrenmem lazım rose hastalıgıda olabilir

O kadar hafifse bence dikkatli olmalisin mesaji veriyor cilt sana. Leke olusumu varsa zaten yuzunu yeteri kadar koruyamiyorsun demektir. O lekelerin geri donusumleri olabiliyor lazersiz de, bildigim kadariyla. Her neyse konumuza donelim. Bence organik urunler kullanmak herkese lazrmim cunku her gun yuzumuze suruyoruz. Ama pahalilar iste her keseye uygun degiller. Ben dermatologa gittigimde bna avene antitrougers jour mu ne, onu onermisti. Hafif olsa kontrol altinda tutardi biraz ama senin lazere kadar rahatlamanaanca yeter demisti. 60 tlye trendyolda satiliyordu 1 ay once. Yine guvenilir internet sitelerinde vardir tahminim o fiyatlara. Bence senin onun gibi bir kremi surekli nemlendirici niyetine kullanman mantikli olabilir gercekten kilcal damar genislemesine egilimli bir cildin varsa. Bir de bu hassas ciltlilerin sabunla yuz yikamamasi sart. Bence kopuk temizleyici almalisin. Bunu ihmal etme derim. Eskiden benim de dogal minik allik gibiydi cunku ve ben onemsemedim böyle oldu
Sunu soyleyim oncelikle. Rozase veya ailesel kilcal damar catlamasina acik bir cildin olabilir. Veya damarlarin yuzeye yakın olabilir. Bunlarin 3u icin de bunlara dikkat etmelisin. Ben senin yerindw olsam ya vie dermayologa giderim yada zaman yok diyorsan en azindan buyuk bir eczanede cilt bakim uzmanina goster ne diyo bakalim. Mal degilse az bucuk anlar cunku tahris mi kilcal damar mi allerji mi ama tabi dokkkktor oncelikle :)

aslında önce bir doktora gidip ne oldugunu öğrenmem lazım rose hastalıgıda olabilir
Rose hastaligi gul hastaligi. Farkli bir hastalik o canim. Pytriasis rosea denen hastalıktır kendileri. Sirtta madalyon belirtisi denen dokuntuyle baslar tum vucutta olabilir fakat yuzde nadir gorulur. Kilcal damar kaynakli bahaettifim bu diger hastalik, ne kdr yanlış olarak gul hastaligi diyenler olsa da "roza, rozase, gulleme hastaligi" isimleri dogru isimleridir. Yani anlayacagin en başından beri rozase derken senin bahsetmek istedigin hastaliktan bahsediyorum canim ben.

Kullandığınız ürünlerin adı nedir? Bende de gül hastalığı var. Bayağı bi eczane ürünü kullandım ama fayda görmedim, maalesef.

Kullandığınız ürünlerin adı nedir? Bende de gül hastalığı var. Bayağı bi eczane ürünü kullandım ama fayda görmedim, maalesef.
Canim ben kullanali 1 ay oldu. Daha net sonuclar icin 4-5 ay kullanip oyle emin olmak isterim. Ama ilk baslangixtaki o kırmızı kiz gibi degilim. Ama damar damar gorunen yerler var ya, siddetli olan yerler yani. Onlar daha azalmadi. Yeni baslayanlar gecti sadece.
Umuyorum yasak degildir kullandiklarimi yazmak. Yaziyorum:
Zorah structure serum. Bu serum aslinda cilt yenileyici serummus. Ama rozase hastalarinda iyilesme laboratuarlarinda belirlenmis. Yengem cok cok kiside harika sonuclar aldiklarini soyledi ki yalan soylemez cunku cok yakiniz birbirimize. Bu arda serum pahali 250-330 tl arasinda satiliyor. Ama oyle bir serum ki 9 ay rahat gider. Çünkü ben her aksam 3-4 damla kullaniyorum 1 ayda daha 10da biri bitti.
Bununla birliktte yine rozase hastaliginda kullanimi onerilen yofun bakim kremi olan zorah xia kremi verdi. Haftada 1 ya da 2 kullanmam icin damar yapisini kuvvetlendiren yogun nemlendirici olan sferangs aloe essential sooting maske verdi.
Onun disinda kullandigim urunlerin ecocert errifikaya veya biocosmetic sertifikaya sahip dogal urunler olmasini istedi. Organik urunler kimyasal iceriklerle etkilesime girip iyilesmenin onune gecebiliyormus bu durumla da cok karsilasmislar. O yuzden "krsinlikte temizleyicin tonigin gunes kremin de organik olmali" dedi. Coola gunes kremi ve kopuk verdii bana ama onlar cok pahali. Zaten bakim pahali bir de onlar pahali dedim yengeme. O zaman nature's sferangs da guzel iki marka dedi. Ben de naturesin gunes kremini, sferangs in kopugunu aldim. Zorah dzhari tonik ki bu tonik gercekten cok guzel, bayildim...
Gune s kremini de evde bile olsn surmelisin dedi. Gun icinse de en az 1 kez tazelemem sartmis. Yapiyorum bunu artik. Ama bu arada cildin d vit uretemicek. O yuzden ben d vit olcumu yaptirdim ve devit damla rutin olarak kullaniyorum(bu arada birsürü yabanci makalede de devit agizdan aliminin gunesten korunup yararli olabileceğini söylüyor cunku gunesin zararla etkileri daha fazla diyorlar)
Valla ben cok kotuydum baya rahatladim canim. Insallah yengem o siddetli olanlarin da gececegini söylüyor. Umarim... Ama bizlerin cildine hep dikat etmesi lazimmis. Sen neler yapman gerektigini biliyo musun bu konuda? Bilmiyorsan yazayim.
Cildini de hep takip et dedi yengem. Tekrarladigini hissettigin zamanlarda hemen bir zaman bunlari tekrar kullansan duzeltir dedi.
Buarada bizler yuzumuzu kopukle yikayacagiz. Ne olursa olsun jel veya sabun yasak. Haberin olsun.... En azindan buna dikkat et bence. Bir de sicak dus alma..

Teşekkür ederim canım. Ben bu ismi ilk defa duydum, bi araştırayım. Bende de kılcal damarlar var. Shiseido'nun bi serumunu kullandım, bayağı iyi geldi ama 2 ayda bitti. 6 ay gider demişlerdi. Dedikleri gibi kullandım ama 30 gr lık ürün ancak iki ay gider. Tekrar almayı düşünüyordum. Bu markayı bi araştırayım, kafama yatarsa alırım.

Cnm kozmetik urunler iyilestirmez. Sadece yuzeyel duzgunluk saglar. Sen sen ol bakim icin tekinacara boynere para kaptirma. Ordan sadece makyaj al.

Bence zorah satan eczane bak netten. Ve direk oraya git bakim yapsinlar. O zmn anlicaksin beni:)

Cnm kozmetik urunler iyilestirmez. Sadece yuzeyel duzgunluk saglar. Sen sen ol bakim icin tekinacara boynere para kaptirma. Ordan sadece makyaj al.
Canım ben makyaj yapmıyorum zaten. Shiseido'dan aldığım ürünler bakım ürünleri ve gerçekten memnun kaldım kullandığım ürünlerden. Halen göz kremini kullanıyorum çok memnunum. Ama içerik olarak zararlı kimyasallar içeriyor, maalesef. Zorah doğalmış ama ne kadar tatminkârdır bilemiyorum. Nuxe'de doğal ama beğenmedim. Zorah'ı alıp deneyeceğim. Şu serumun tam ismini yazabilir misin? Sürekli gittiğim bi eczanede var, oradan alacağım.

Organik urunleri kimyasaarla kullanmayi oneemiyorlar. O yuzden ben de alirken sanci cekerek de olsa tum urunlerimi organik aldim:) serumun adi structure. Ben de ten makyaji yapmiyorum ama yikamak temizlemek cok cok onemli serumu emebilmrk icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…