• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nd-yag yüze yaptıranlar

kris_ez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
54
0
46
30
Kırıkkale
kızlar daha önceden buraya lazer mi yoksa iğneli mi diye konu açmıştım .şuan lazer yaptırıyorum ilk seansımın üzerinden 1 hafta geçti nd yag alex kullanıyorlarmış .

yalnız bnm tüylerim hafiften çıkmaya başladı bi kaç gün sonra kontrole gidicem ama büyük bir ihtimal regl olucam doktor regl oluyorsan gelme demişti ama hafiften çıktılar onları alsınlar bari diyip gitmeyi düşünüyorum ( regl olduğumu saklayarak):) bide seanstan ilk 10 gün sonra kontrol için gittiğinde ücretsiz oluyor onu kaçırmak istemiyorum.

sizce bir sorun olur mu yan etki felan?

ve nd yag dan memnun kalanlar var mı ?

ben başlamayı düşünüyorum valla kafam karıştı gittiğim özel hastanenin birisinde gel iğneli olur dedi fakat benim gözüm tutmadı kişiyi araştırayım dedim biraz. başka yere gittim o da iğneli olmaz suratında sivilceler var zaten dedi nd yağ önerdi. ben de başlamayı düşünüyorum.

1 hafta olduysa onların dökülmesi lazım canm ben diod yaptırrıyorum 8 seans oldu 1,5 ayda falan çıkıyo tüyler ve baya inceldiler ama bakalım artık inş biterde

Back