e.anar Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2009 14 0 86 İstanbul 15 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi e.anar #1 Ben haftaya epilasyona başlıyorum önce nd yag daha sonra ı2pl kullanılacak fakat nd yag esmerlerde daha iyimiş öğrendiğim kadarıyla ben beyaz tenliyim beyaz tenli olupta yaptırıp ve memnun kalan varmı arkadaşlar
Ben haftaya epilasyona başlıyorum önce nd yag daha sonra ı2pl kullanılacak fakat nd yag esmerlerde daha iyimiş öğrendiğim kadarıyla ben beyaz tenliyim beyaz tenli olupta yaptırıp ve memnun kalan varmı arkadaşlar
e.anar Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2009 14 0 86 İstanbul 18 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi e.anar #2 cvplar için teşekkür ederim herkes çok alakalı
Slinn Zamanla Degil Zamaninda!! Kayıtlı Üye 17 Aralık 2008 1.721 18 116 - Yurtdışı 18 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi e.anar #3 aslinda herkez cok alakalidir bacim burda hepimiz fikirlerimizi bildiklerimizi paylasmaktan zevk aliriz ama sanirim sorunla ilgili cevap yazilmadi
aslinda herkez cok alakalidir bacim burda hepimiz fikirlerimizi bildiklerimizi paylasmaktan zevk aliriz ama sanirim sorunla ilgili cevap yazilmadi