Nd yag lazer fotona xp max

karb0nm0n0ksit

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
24
9
16
Herkese merhaba :) İstanbul da olup öneride buluncak arkadaşlardan bu cihazı kullanan güvenilir bi merkez tavsiye etmelerini rica ediyorum fotona xp max markalı nd yag lazer cihazı bu cihaz ince tüyleride gorebiliymus yüzde ve kollarda rahatlıkla kullanilabiliyomus duyduğum kadarıyla ayrıca varis leke tarzı kılcal damar tedavilerinde de kullanılan bi cihazmis öncelikle epilasyon için başlamayı düşünüyorum gittiğim merkezde kılcal damar tedavisiyle ilgili bilgi alıp ikna olursam ona daha sonra baslayabilirim :) ben istanbulda olmadığım için sağdan soldan duyum ve tavsiyeyle gidip gorusme imkânım yok bende sizinle herşeyi paylasabildigimiz güzel ve içten birbirimize yardımcı olabildiğimiz bu forumda aldım soluğu buradaki tavsiyeleri değerlendirip istanbula gittiğim gibi tek tek gorusup biyerde karar kilcam konu basit ama ben fazla uzattim sanırım hemen sonlandiriyorum ve herkese teşekkür edip kocaman opuyorum

Yok mu bana yardımcı olabilecek biri lütfen fikirlerinizi paylaşın yer tavsiyesi olanlardan ozelden yazsın çok ihtiyacım var ve burdan başka yardım alabilecegim bi yer yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…