nce Boa karsnda tm Artistik hareketlerini yapt... Sonra ...!!!!

Halikarnas

DÖNDÜM
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
14.247
37
Fiyakası bozulan matador

Ünlü ispanyol matador Manuel Jesus, 'El Cid, önce boğa karşısında tüm artistik hareketlerini yaptı sonra seyirciler önünde karizmayı çizdirdi.

İspanya'nın kuzeyindeki Pamplona kentinde yapılan geleneksel San Fermin Festivali kapasamında gerçekleşen boğa güreşinde talihsiz bir olay yaşandı...

Garboso isimli boğanın bir darbesinden kaçmaya çalışan ünlü matador El Cid'in pantalonunun önü boynuz hareketiyle yırtıldı. Birden bire cinsel organı ortaya çıkan matador ne yapacağını şaşırdı.

O esnda boğanın korkunç darbeleriyle yere düştü. hayatını kaybetme tehlikesine rağmen ayağa kalkan çılgın matador en sonunda güreşi kazandı...

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
İspanya’nın kuzeyindeki Pamplona kentinde yapılan geleneksel boğa koşusunda 1 kişi öldü.

Yerel İspanyol basınına göre, geleneksel San Fermin festivali kapsamında bugün yapılan koşuda, sürüden ayrılan bir boğanın saldırısına uğrayarak, boynundan ve akciğerlerinden boynuz darbeleriyle yaralanan, kimliği henüz tespit edilemeyen kişi yaşamını yitirdi.

Hastane yetkilileri de 3’ü boynuz darbeleriyle olmak üzere toplam 9 kişinin daha yaralandığını belirtti.

Festivalde en son 1995 yılında, 22 yaşındaki Amerikalı Matthew Tassio boynuz darbesi alarak ölmüştü.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis​

yaa boğaya meydan okursan, böyle madara olursunkaydirigubbakcemile3

ohhh çok iyi olmuş. hatta beter olsaymış. Nedir bu İspanyollarki çılgınlık. Adamlar sırf zevkine hayvan katlediyorlar ya, reziller.:mymeka:

cok kızıyorum bu vahsete
ve buugn bırı daha olmus
ne şehıt ne gazi
pisi pisine giitti niyazi....

kessinlikle katiliyorum ortim
valla allah akil fikir versin bunlara
bile bile ölüme gider gibi töbe yarabbim
aynen bende cok üzülüyo ve kiziyorum bu derece aci cektirmekden ne tür bi zevk aliyolar anlamis diilim

topiğin anlam ve önemine uygun bir fıkra

Temel birgün ispanya ya gitmiş bir arkadaşının tavsiyesi ile bir restuaranta girmiş "bana en güzel yemeği getirin" demiş.

Garsonun getirdiği yemeği Temel afiyetle yemiş ve garsona bu yemeğin ne olduğunu sormuş...

garsonda boğanın testisleri demiş....

Temel ispanya dan ayrılıp Türkiye'ye dönmüş daha sonra işleri nedeniyle tekrar ıspanya ya gitmiş ve aynı lokanta ya yemek yemek için girmiş ve aynı yemeği sipariş etmiş...

garson yemeği getirdikten sonra temel afiyet ile yemiş yedikten sonra garsona sormuş demiş ki;

"ya garson bey bu seferki biraz küçüktü"

Garson da Temele'e;

"her zaman matador kazanacak değil ya" demiş.

biz kurban kesince vahşilik diyolar ama buna diyecek söz bulamıyorum inşallahhh bütüm matadorları kısır eder boğalar

oohhh buynuzların dert görmesin alkisalkisalkis

oldu bitti sevmem zati bu güreşi..:1no2:

boğa iyi yeden sokmuş buynuzu matadorazemuszemus
şimdi bu adam hala adam mı yoksam :kedi:

Yaralanan matadorlara hiç acımıyorum sen onlara bu kadar işkence yaparsan boğanın sana yaptığı az bile kalır yanında.

Tam bir vahşet bu zevk için bir hayvan öldürülemez.

Tüm matadorlara ders olsun bu olay kendi oyununuzda kendiniz öleceksiniz bir gün.

ohhhhhhhh çok iyi olmuş
aferin boğaya en doğru yeri hedef almış alkisalkisalkis

çok iyi olmuş az bile yapmış boğa... lmaz: yazık ya üzerinde kaç tane saplanmış ok var... lmaz: o can yanmasıyla az bile yapmış... kötükedihüso dağıtsaymış keşke......... -tatlicadiarzu- klava:

evlıyse karısı bosar artık.. :sinifsinif: bekarsada kımse almaz bu adamı .. :roflol: :roflol: ıyı olmus.. yazık degıl mı o masum canlara.. :mymeka: agızları yok dıllerı yok.. klava: canlı olan ne varsa uygulanan sıddete karsıyım.. kötükedihüso benım bıle susesım geldı herıfı.. :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…