Kontakt Lens Nc serisinin opaklığı hakkında sorularım var ?

GunhesH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2006
3.433
10
Arkadaşlar bugün nc ocre siparişi verdim...gözlerim orta kızıl-kahve...
nc nin en az opak olan seri olduğu söyleniyordu...çok mu şeffaflar..var yok arası gibi mi ?
nc kullananlardan nc nin opaklığı ve farkedilme mesafesi hakkında bilgi almak istiyorum..
ncler gözleri ne kadar açıyor...gözrengini ne kadar değiştiriyor ve uzaktan görünüyor mu ?
çok korkuyorum kahve gözde nc ocre ya hiç belli olmazsa :KK17:
ocrenin corunu beğenmedim renk çok açıktı....charm ı da kalın hareli diye istemedim..yalnış mı yaptım acaba ?

Son düzenleme:
bende ocre düşünüyorum gelince fotoğraf yüklersen solotica lens topiğine banada fikir olmuş olr:)şmdide hayıtlı olsn

bende ocre düşünüyorum gelince fotoğraf yüklersen solotica lens topiğine banada fikir olmuş olr:)şmdide hayıtlı olsn

sağol canım...elime geçer geçmez paylaşıcam tabi ki....ama hidrocordan sonra nc beni memnun edicek mi bilmiyorum...inşallah farkedilir değişiklik sağlar :44: doğallık ve kaynaşma istiyorum ama şeffaf lens takmış gibi olmam inşallah..

Son düzenleme:
güneşçim öncelikle hayırlı olsun şimdiden..
nc ve charm da opaklık aynı farkı sadece çember ve hare kalınlığı ..
hatta şöyle izah edeyim 2 eski seri grafitem var charm ve cor 2 tondan fazla değil opaklığı,ki oda yakın mesafeden uzaktan aynılar nerdeyse..ama nc ile charm serisinin opaklığı aynı bunu hatich de bilir,nc charm ve cor mal kulandı aynı anda gözüne nc ve charm mel taktı ve fark foktu tonda.. dolayısyla içini ferah tut..hatta bana göre nc serisi daha opak neden,kalın hersi charmı koyu gösteriyor boğuyor rengi.. benim fikrim bu canım..şimdiki ocreler açıldığına göre ben orta kahve nc ocrenin çok açık olmasa da açacağını ve bal yada bal reng,ine dönük bir ton olacağını düşünüyorum..eğer düşündüğümdende fazla açtılarsa ocreyi gayette hoş olur,ama şundan emin ol,kesinlikle doğal olacak..bugüne kadar taktığın en doğal lensin olacak diyebilirim naçizane fikrim:KK66: resimlerinide sabırsılıkla bekliyorum arkadaşım..

Son düzenleme:
güneşçim öncelikle hayırlı olsun şimdiden..
nc ve charm da opaklık aynı farkı sadece çember ve hare kalınlığı ..
hatta şöyle izah edeyim 2 eski seri grafitem var charm ve cor 2 tondan fazla değil opaklığı,ki oda yakın mesafeden uzaktan aynılar nerdeyse..ama nc ile charm serisinin opaklığı aynı bunu hatich de bilir,nc charm ve cor mal kulandı aynı anda gözüne nc ve charm mel taktı ve fark foktu tonda.. dolayısyla içini ferah tut..hatta bana göre nc serisi daha opak neden,kalın hersi charmı koyu gösteriyor boğuyor rengi.. benim fikrim bu canım..şimdiki ocreler açıldığına göre ben orta kahve nc ocrenin çok açık olmasa da açacağını ve bal yada bal reng,ine dönük bir ton olacağını düşünüyorum..eğer düşündüğümdende fazla açtılarsa ocreyi gayette hoş olur,ama şundan emin ol,kesinlikle doğal olacak..bugüne kadar taktığın en doğal lensin olacak diyebilirim naçizane fikrim:KK66: resimlerinide sabırsılıkla bekliyorum arkadaşım..

teşekkür ederim nilcim :KK17:
üşenmeden uzun uzun ve detaylı açıklama yapmışsın canım eline sağlık :KK70:
sayende şimdi daha rahatladım :) evet canım kalın siyah harelerin lensin genel görünümüne koyuluk kattığı konusuna ben de katılıyorum..burada sorduğum şeyleri yabancı bir sitede de sormuştum ve nc serisinin küçük irislerde ince hareli sonuç verdiğini, büyük irislerde kalın hareli durduğunu söylediler...sanırım bu durumda zaten bende kalın hareli durma ihtimalleri yüksek gibi...zaten böyle olacaksa charm almak da anlamsız olucaktı dimi ? :) opaklıkları ve farkedilirlikleri konusunda da bir fark yok dediğine göre sanırım ocrenin en uygun serisini seçmişim..teşekkür ederim tekrar...elime geçtiğinde ilk fırsatta paylaşıcam inşallah :KK6:

güneşcim hayırlı olsun şimdiden bende şunu çok merak ediyorum charm ve nc serisinin pupil boşluğunu karşılaştırırsak bana fotolarda hep pupil boşluğu nc serisinin daha büyük gibi gelmiştir acaba banamı öyle geldi yoksa gerçekten öylemi sen nc ocre alıyosun yakın çekim yaparsan bunuda anlamış olucam umarım en güzel tonlardan gelir :KK9:

güneşcim hayırlı olsun şimdiden bende şunu çok merak ediyorum charm ve nc serisinin pupil boşluğunu karşılaştırırsak bana fotolarda hep pupil boşluğu nc serisinin daha büyük gibi gelmiştir acaba banamı öyle geldi yoksa gerçekten öylemi sen nc ocre alıyosun yakın çekim yaparsan bunuda anlamış olucam umarım en güzel tonlardan gelir :KK9:

cor mel, nc mel ve charme mel kullandım canım. pupil boşluğu en belirgin olan charme serisiydi. Büyük ihtimalle charme ın kalın haresi ve boyaması nedeniyle renk geçişinin çok sert olmasından kaynaklanıyor. en dar olan kesinlikle cor serisi. albümümdeki resimlerden kıyaslama yapabilirsin canım

Güneş nc ocrelerin hayırlı olsun canım. ben de sabırsızlıkla seninkileri bekliyorum. bundan sonraki lensim nc ocre olucak çünkü :nazar: Nil in dediği gibi canım nc melle charme mel arasında hare haricinde hiç fark yok. en azından bende öyle oldu :KK34: corlar kadar göz rengini açmaz ama charme lada arasında pek bi renk farkı olmaz. gelir gelmez foto eklersen sevinirim :KK34:

sağol burcucum :KK71: ben lensler geldiğinde boyamasını yakından görmen için gözde resim haricinde kapta duruşlarını da çekerim ayrıca :KK31:

Güneş nc ocrelerin hayırlı olsun canım. ben de sabırsızlıkla seninkileri bekliyorum. bundan sonraki lensim nc ocre olucak çünkü :nazar: Nil in dediği gibi canım nc melle charme mel arasında hare haricinde hiç fark yok. en azından bende öyle oldu :KK34: corlar kadar göz rengini açmaz ama charme lada arasında pek bi renk farkı olmaz. gelir gelmez foto eklersen sevinirim :KK34:

sağol hatichciğim :13: netteki araştırmalardan anladığıma göre aynı renk her seride aynı güzellikte olmayabiliyor...mesela ben hidrocor dokusunu çok sevmeme rağmen ocre renginin cor halini hiç beğenmedim çok çiğ ve soluk geldi gözüme..ve buradada pek cor ocre alan görmedim..yani özellikle tercih edilmediği belli oluyor...alanlar da katarakt var gibi duruyor demişler...
yorumun için sağol canım konuyu açmadan önce bir ihtimal charm mı olsaydı demiştim ama kalın haresinin yanında pupil renk geçişi de sertmiş...o zaman ocre için en doğru seriyi seçmişim...elime geçer geçmez resimlerini ekleyeceğim canım..numarasız aldığım için lensler benim elime kısa sürede geçiyor sizleri fazla bekletmeyeceğimi sanıyorum :KK34:

sağol hatichciğim :13: netteki araştırmalardan anladığıma göre aynı renk her seride aynı güzellikte olmayabiliyor...mesela ben hidrocor dokusunu çok sevmeme rağmen ocre renginin cor halini hiç beğenmedim çok çiğ ve soluk geldi gözüme..ve buradada pek cor ocre alan görmedim..yani özellikle tercih edilmediği belli oluyor...alanlar da katarakt var gibi duruyor demişler...
yorumun için sağol canım konuyu açmadan önce bir ihtimal charm mı olsaydı demiştim ama kalın haresinin yanında pupil renk geçişi de sertmiş...o zaman ocre için en doğru seriyi seçmişim...elime geçer geçmez resimlerini ekleyeceğim canım..numarasız aldığım için lensler benim elime kısa sürede geçiyor sizleri fazla bekletmeyeceğimi sanıyorum :KK34:[/Q
Nc serisinin opaklığı güzel Güneşcim,memnun kalırsın bence,ocre de çok güzel bir renk,karar vermene çok sevindim,açıkçası ünlülerden Marisa Ramirez (Spartacus) açık kahve gözüne charme ocre kullandığından şüpheleniyorum,henüz resim ekleyemiyorum ancak çok yakın resimlerinde lensli lenssiz resimlerini inceleyince anlamak mümkün,ama açıkçası dizide gözünü yeşil renk sandığım için şüphelenip incelemiştim,charme ın haresi,dokusu falan çok yakından çekilen resimlerde biz artık nerdeyse pro olduğumuz için anlayabiliriz,çook doğal ve çook tatlı bir renk şimdiden güle güle kullan:KK34:

yorumun için sağol canım konuyu açmadan önce bir ihtimal charm mı olsaydı demiştim ama kalın haresinin yanında pupil renk geçişi de sertmiş...o zaman ocre için en doğru seriyi seçmişim...elime geçer geçmez resimlerini ekleyeceğim canım..numarasız aldığım için lensler benim elime kısa sürede geçiyor sizleri fazla bekletmeyeceğimi sanıyorum :KK34:[/Q

Nc serisinin opaklığı güzel Güneşcim,memnun kalırsın bence,ocre de çok güzel bir renk,karar vermene çok sevindim,açıkçası ünlülerden Marisa Ramirez (Spartacus) açık kahve gözüne charme ocre kullandığından şüpheleniyorum,henüz resim ekleyemiyorum ancak çok yakın resimlerinde lensli lenssiz resimlerini inceleyince anlamak mümkün,ama açıkçası dizide gözünü yeşil renk sandığım için şüphelenip incelemiştim,charme ın haresi,dokusu falan çok yakından çekilen resimlerde biz artık nerdeyse pro olduğumuz için anlayabiliriz,çook doğal ve çook tatlı bir renk şimdiden güle güle kullan:KK34:

yorumun için sağol berrylipsciğim :KK16: evet canım marisa ramirezin resimlerine ben de baktım ve seninle aynı şeyi düşünüyorum...o da ocre tarzı renkte bir lens kullanıyor gibi geldi :)
haklısın canım lensin doğallığı konusunda bu kadar şüpheci olmamız belki de dediğin gibi lenslerle çok içli dışlı olduğumuz ve en doğal lensin bile lens olduğunu anladığımız için olabilir :KK17: hatta bazen öyle oluyor ki gözümün lens olduğunu kendim anlıyorum diye başkaları da hemen anlıyacakmış gibi sanıyorum..biliyorum biraz saçma bi düşünce ama öyle :KK1:

X