Kontakt Lens nc mel aldim bugun geldi taktim renk degisik sanki bi bakarmisiniz neden bole

behriye

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
743
4
mrb arkadaslar nc mel aldim kargom bugun geldi renk bole cok cig yeni diyemi acaba resimlerde gordugumden cok farkli ya

Eklentiler

• 20150611_154259-1.jpg
    95,6 KB · Görüntüleme: 278
benim resimde gordgm nc mel yesil bu cok farkli yesil degil sanki degisik offf napcm smdi cok kotu

ben bole diye aldim nc meli ama aldigim lensle cok alakasiz

Eklentiler

• IMG-20150610-WA0000.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 251
hidrocharm mel kullaniodum keske yine ondan alsaydim bu kez nc mel alayim dedim pisman oldum yaa

nc ler . bende aldım Quartzo. netten baya araştırıp aldım mel ile arasında gittim geldim daha belirgin olsun diye quartzo da karar kıldım. normalde quartzo yeşile dönük bi renkti benim netten gördüklerim. ama aldım taktım sonuç hüsran ya. resmen gri bi renk. bide beyaz tenliyim o kadar komik korkunç arası bişey oldu ki hemen attım yani.bi daha asla solotica falan almam ders oldu .. paraya yazık

Son düzenleyen: Moderatör:
bu markanın sanırım sahteleri de varmış. belkide bana o denk geldi bilemicem güvenilir yerden faturalı falan almak lazım.

ben hep arzu hnm dan aliorum daha once hic bole bir sorun yasamadim nedense nc mel aldim husran bide lens oldgu acayip belli oluo balik gozu gibi cok kotu gozbebigim portlek gibi oldu paraya yazik az para dil tabiki

ben hep arzu hnm dan aliorum daha once hic bole bir sorun yasamadim nedense nc mel aldim husran bide lens oldgu acayip belli oluo balik gozu gibi cok kotu gozbebigim portlek gibi oldu paraya yazik az para dil tabiki
aynen canım bende seninle aynı durumdayım. sinirlerim cok bozuldu benimki daha da hüsran bir görsen cok komik . gora filmindeki komutan logar ın gözü gibi hahah kardeşim bu benzetmeyi yapmıştı yani.bence koyu renk gözlüler kesinlikle hareli kullanmalı benim aldığım da hareli değildi. anca gece kullanabilirim diye düşünüyorum yazın makyajla. bende yine freshlook alıcam sanırım griyi denicem bu sefer.resimde sağdaki freshlook hareli gri diğeri de haresiz olan hangisi karar veremedim

Eklentiler

• hqdefault.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 133
ben hareli gri derim cunku kullandim cnm hosbi renk elegans hareli gri we freshlook hareli gri ikisinide kullandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…