aa bu mel değilki. bunda mutlaka yanlışlık var. benim charm melim resmen elayeşil.mrb arkadaslar nc mel aldim kargom bugun geldi renk bole cok cig yeni diyemi acaba resimlerde gordugumden cok farkli ya
biliyorum. harede renk çok farketmez. çiğ değilde. renk elayeşil değil. gri. solotica devamlı renk değiştiriyor maalesefhidrocharm mel deil nc mel aldim bugun geldi sonuc bu cok cig yeni diye mi acaba
işte soloticada iş şansabağlı. öyle kaç lensi kullanamadım. attım bir kenara..benim resimde gordgm nc mel yesil bu cok farkli yesil degil sanki degisik offf napcm smdi cok kotu
aynen canım bende seninle aynı durumdayım. sinirlerim cok bozuldu benimki daha da hüsran bir görsen cok komik . gora filmindeki komutan logar ın gözü gibi hahah kardeşim bu benzetmeyi yapmıştı yani.bence koyu renk gözlüler kesinlikle hareli kullanmalı benim aldığım da hareli değildi. anca gece kullanabilirim diye düşünüyorum yazın makyajla. bende yine freshlook alıcam sanırım griyi denicem bu sefer.resimde sağdaki freshlook hareli gri diğeri de haresiz olan hangisi karar veremedimben hep arzu hnm dan aliorum daha once hic bole bir sorun yasamadim nedense nc mel aldim husran bide lens oldgu acayip belli oluo balik gozu gibi cok kotu gozbebigim portlek gibi oldu paraya yazik az para dil tabiki