• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nazolabial ve elmacık dolgusu

zeynn344

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2015
112
62
98
Kızlar herkese merhabalar;
Nazolabial ve elmacık dolgu yaptırmak istiyorum fakat iyi isim yapmış dolgu fiyatları malumunuz çok yüksek. Uygun fiyatlı dolgu markası ve İstanbul'da klinik onerebilecek arkadaşlar yazarsa çok mutlu olurum. Daha önce revite diye bir dolgu denedim hiç memnun kalmadım, 1 ay olmadan eridi maalesef. Yardımlarınızı bekliyorum 🙏

Ben yaptıracak olsam kesinlikle Can Taşkıran veya Kemali Güneş'e yaptırırdım.

Nazolabial ve elmacık dolgu yaptırmak istiyorum fakat iyi isim yapmış dolgu fiyatları malumunuz çok yüksek. Uygun fiyatlı dolgu markası ve İstanbul'da klinik onerebilecek arkadaşlar yazarsa çok mutlu olurum. Daha önce revite diye bir dolgu denedim hiç memnun kalmadım, 1 ay olmadan eridi maalesef. Yardımlarınızı bekliyorum 🙏
Selam bende ayni dertdeyim. Aylardir burda ve nette araştırdım. Bulamadim yaptiran birini. Desin ki bana bak ben yaptirdim böyle oldu tavsiye ediyorum hemen gidicem ama yok. Siz ne yaptiniz bana da haber verirmisiniz. Bi dr. var aklimda ama bilemiyorum.

Selam bunu bende düşünüyorum. Aldanmak istemedim cok uzun sure arastirdim. Yorum yazanlara mesajlar yazdim ki dogru kisiler mi diye. Hepsi doğruydu. Nihayet gittim kliniğe. Kapida nazobial yaptiran bi hanimla tanistim. Son derece doğaldı dolgulari. Gidenlerin görüşleri gordugum hanim ve doktor cok guven verdi bana. Nazobial dusunuyordum 1 ml yeter sanmıştım 2 ml dedi doktor bir de sakaklarima dolgu onerdi bir de botoks 15 bin TL:)) ben şok.hic beklemiyordum. Sakaklardan ben hic anlamam ama dr. Çökük dedi. Doğru ama. Simdilik bütçemi aştığı icin erteledim. Merak edersen doktorun adini verebilirim git görüş ucret almıyor. Şişli de.

Bu arada buradan dr. oneren kisilere hemen aldanma. Bana cok onerdiler arastirdim hepsi dr. asistaniydi. Eski yorumlarıma da bakabilirsin bana güven. Hic bir menfaat ve cikarim olmadan yazdim

Merhaba revite shape dolgu yaptıracağım yorumunuza denk gelince merak ettim dudağıma yaptıracağım 1 cc mi hemen eridi volümlü durdumu detay verebilir misiniz🙏🏻

Back