Nazlı Yüksel Dönmez bu diyetisyene giden var mı?

RAU

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2019
326
552
29
Merhaba hanımlar

Instagramda Nazlı İlayda Yüksel Dönmez isimli diyetisyeni takip ediyorum. Yasaksız listelerle sürdürülebilir bi yeme düzeni olusturarak kilo verdirdiğini söylüyor. Paylaştığı çoğu fikir de bana uygun. Sürekli de online olarak her sorumuza cevap verdiğini iddia ediyor ama takipçisi vs de çok fazla o yüzden dediği kadar aktif ve hızlı mıdır emin olamadım. Ben bir soru sorunca hemen dönen biri olsun istiyorum, sabah sordugum sorunun cevabı akşam gelince o soruya gerek kalmamıs oluyor cünkü artık bu doktora giden var mı ya da hakkında bilgisi olan?

Merhaba, gittiniz mi Veya Bilgi bulabildiniz mi?

Ben kendisinden bilgi almak istemiştim çalışma şekli ile ilgili, daha çok eğitim verip kişinin kendi yeme farkındalığını arttırıyor gibi gelmişti. Ben besin dengesini kendim sağlamak istemediğim için destek almadım ama mail atarsanız aynı gün dönüş yapıyor

Nazlı hanımı ben de takip ediyorum ama kilo verdirmek gibi bir amacı yok diye biliyorum. Amacı yemeklerle aranızdaki ilişkiyi düzelterek yasaklı yasaksız düşünmeden bedeniniz ve o an ki isteklerinizi dinleyerek sezgisel hareket etmenizi sağlamak. Yine de kendisine ulaşıp detaylı bilgi tabii ki alabilirsiniz.

uzak durulması gereken biri ben 4500 tl para verdim ama görüşme zamanında hatayda tatile çıktım diye instasında paylaşımından öğreniyorum mesaj attığınızda da notlarına bile bakma gereği duymadan sizi suçlu çıkarıyor. yazışmaları gösterince de tatil dönüşü bana geri dönüş yapın diyor hanımefendi hem suçlu hem güçlü terbiyesiz tekrar arayıp sormadı da para iadesi de yapmadı. paranızı yeme bozukluğu ile ilgili bir sürü kitap var onlardan birini alın yutube da da bir iki video var özşevkat diye onları seyredin. kendisi oralardan çalıp size kitap içindeki testleri çözdürüp videoları izletiyor sonraki görüşmede de dersinize iyi çalışmışmısınız diye sözlü yapıypor şaka gibi değil mi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…