Saç Rengi ve Saç Boyama Nazlı Tolga'nın saç rengi?

bir ropörtajında kendi daoğal rengi olduğunu ve birçok kişinin kendi rengi dediğinde inanmadığını söylemişti; ama gerçekten çok hoş bi renk bilen varsa paylaşabilir

nazlı tolgayı tanımayan olabilir, e kalkıp internetten araştırıp sana dönmelerini beklemekte biraz külfetli olmuyomu ???

ben senin için bi tane ekliyim

valla bende annemde cok begenıyoruz ama çözemıyoruz saç rengını..altlarda ışıltı var fln tek boyayla elde edılmez bence o renk..çözen varsa yazsın :) buarada kendıde cok guzel zaten nazlı tolganın ..:)

Saç dibindeki renk tam bir açık kumral. doğalsa saç diplerinin rengi doğal rengi olabilir. ama uçlara ve aralara çok açık olmayan, koyu sarı krepe balyaj atılmış. bence çok da yakışmış...çok doğal

Birazcıkta bal köpüğü falan var sanki , en azından arkadaşın paylaştığı fotoda , ben hem rengine hem modellerine bayılıyorum bu kızın ya

bilemiyorum ama evde aynısını tutturman zor gibi görünüyor çünkü nazlı tolga'nın saçının doğal rengi epey açık. o yüzden çok fazla açtırmaya gerek duyulmamıştır.

bu kadının saç rengini bende çok beğeniorm annem üst üste röfle attırmış falan diyor ama çok çekici ve kadına çok yakışıyor..

hayır ben biliyorum boya falan deilmiş. ablam onun kursunda öğrenciydi. dogal sac rengiymiş... bu arada baya havalıymış :)))

dogal sac rengımıymıs cok ilginç:S:S ...Benım kendı sac rengım kumral ve alex avıenın 8.0 ıle boyuyorum bu sacrengı tonunda oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…