Nazlı Ilıcak: Ak Parti'ye oy verdiğim için utanıyorum!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
[video=youtube;YTmagRSEK8Q]http://www.youtube.com/watch?v=YTmagRSEK8Q[/video]

şoklar içerisindeyim

biz gördükte bunları politikanın bu kadar içinde olan sizlermi görmediniz. şimdi utanıyorsunuz..

İyi oldu bölünmeye başlasınlar.

Cemil Çiçek'de kanunun suç saymadığı bir fiile ceza veremeyiz açıklaması yaptı.

Bakalım ne olacak..

bende referandumda evet cevabı vermiştim...
bu yüzden hem kendimi hem de "atılan evet oylarının bugünkü gibi ülkede at koşturmak" olduğunu izah etmek yerine "attan düştü/anasını al git dedi" cümlelerinden başka birşey demeyen muhalefeti affetmeyeceğim

refarandum deyince aklıma geldi ya

sezen aksu refaranduma en çok destek veren ünlülerden biriydi. biri sezene ithafen bi tweet atmıştı. hala gülerim.

"sezen hanım şeriat geldiğinde sadece erkekler 4 eş alabiliyor, size yok" minvalinden bişeydi :))

bu arada nazlı ılıcakın hareketini takdir ettim,futbol takımı tutar gibi parti tutmak,değiştirmemek de bana çok komik geliyor.
dünya da değişiyo insanın beklentileri de parti politikaları da...RTE'nin mesela,ilk geldiği zamanlarıyla "ustalık" diye tabir ettiği,"ben yaptım olacak" mantığını iyice hissettirdiği son dönemi aynı mı?
değil...
benim dünya görüşüm bile şu 3 yılda nasıl değişti,eskiden muhafazakar sayılabilecek değer yargılarım varken şimdi daha özgürlük yanlısı-daha liberal düşünüyorum...elbette ki sempati duyduğumuz partiler de değişecek...

Ay bende Nazlı'yım bende pişmanım. Ne çok ortak yanımız var Nazlı'cım .
Taktir ettim seni

süpermiş

Bu kadının gözlerinde samimiyetin s si var mı? Bir gazeteci her zaman doğruları söyleyemediği sürece şimdi çıkmış doğruları söylemiş zerre ilgimi çekmiyor. Çünkü nabza göre şerbet veren; her devrin/dönemin adamı olan, kendi çıkarları dışında hiçbir şeyi düşünmeyen insanların, bozuk saat misali ara sıra doğruyu göstermeleri hiç de takdir edilecek bir şey değil.

Son düzenleme:
Utanması hiç bir şey ifade etmiyor ve hiç samimi bulmuyorum.

Bu günlerin mimarlarından birisi, neyin utanması imiş bu..

Kim attiysa o twiti alnindan opmek lazim.... Super yazmis...

AKP ne zaman liberallerle artık işim bitti, onlara ihtiyacım yok dedi, sildi hepsini tek kalemde...
Sırası ile hepsi tek tek dönüyorlar şimdi...
Nazlı Hanımefendinin bu davranışına şaşırmadım, iki gün sonra çark ederse de şaşırmayacağım.

Nazli ilicak in utanacak cok seyi var haklidir
Onun yerinde olsam kapi onune cikmazdim

Ilıcak cemaat menzilinden asla çıkmamış bir kadındır.
Utanmasının tek sebebi akp-cemaat ortak gemisinin su almasıdır, doğruları görmesi falan değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…