bende referandumda evet cevabı vermiştim...
bu yüzden hem kendimi hem de "atılan evet oylarının bugünkü gibi ülkede at koşturmak" olduğunu izah etmek yerine "attan düştü/anasını al git dedi" cümlelerinden başka birşey demeyen muhalefeti affetmeyeceğim
bende referandumda evet cevabı vermiştim...
bu yüzden hem kendimi hem de "atılan evet oylarının bugünkü gibi ülkede at koşturmak" olduğunu izah etmek yerine "attan düştü/anasını al git dedi" cümlelerinden başka birşey demeyen muhalefeti affetmeyeceğim
bu arada nazlı ılıcakın hareketini takdir ettim,futbol takımı tutar gibi parti tutmak,değiştirmemek de bana çok komik geliyor.
dünya da değişiyo insanın beklentileri de parti politikaları da...RTE'nin mesela,ilk geldiği zamanlarıyla "ustalık" diye tabir ettiği,"ben yaptım olacak" mantığını iyice hissettirdiği son dönemi aynı mı?
değil...
benim dünya görüşüm bile şu 3 yılda nasıl değişti,eskiden muhafazakar sayılabilecek değer yargılarım varken şimdi daha özgürlük yanlısı-daha liberal düşünüyorum...elbette ki sempati duyduğumuz partiler de değişecek...
Bu kadının gözlerinde samimiyetin s si var mı? Bir gazeteci her zaman doğruları söyleyemediği sürece şimdi çıkmış doğruları söylemiş zerre ilgimi çekmiyor. Çünkü nabza göre şerbet veren; her devrin/dönemin adamı olan, kendi çıkarları dışında hiçbir şeyi düşünmeyen insanların, bozuk saat misali ara sıra doğruyu göstermeleri hiç de takdir edilecek bir şey değil.
AKP ne zaman liberallerle artık işim bitti, onlara ihtiyacım yok dedi, sildi hepsini tek kalemde...
Sırası ile hepsi tek tek dönüyorlar şimdi...
Nazlı Hanımefendinin bu davranışına şaşırmadım, iki gün sonra çark ederse de şaşırmayacağım.