Nazlı Hamarat'ın eşi Emir Şaşmaz boğazı kesilerek öldürüldü!

kadin eti satarak para kazaniyorsa gercekten ,haramzadeye rahmet okumakta neyin nesi.gunahlarinda yok olsunlar:110:

Yuh nan ne moktan hayatlar... kadinin kocasi olmus oturmus tweeter zimbiritisinda yazi yazio bu ne genislik bu ne bohem. Way arkadas su testisi si yolunda iste dicen de diemio insan yine de...

para için her şeyi mübah sayanlar ölüm yokmuş gibi yaşıyorlar.
ne öldüğüne inanıyorum, ne de ortada sürekli paylaşımda bulunan kadınlara.
öldüyse de Allah ölümün de hayırlısını versin, ceset günlerdir ortalarda.
ilahi adalet değilse bu nedir.

para için her şeyi mübah sayanlar ölüm yokmuş gibi yaşıyorlar.
ne öldüğüne inanıyorum, ne de ortada sürekli paylaşımda bulunan kadınlara.
öldüyse de Allah ölümün de hayırlısını versin, ceset günlerdir ortalarda.
ilahi adalet değilse bu nedir.
zaten olay şaibeli
Nazlı Hamarat, ünlü olmadan önce, sadece yakın çevresi tarafından takip edilirken eşi Emir Şaşmaz’la aralarında geçen bir tartışmayı sosyal medyadan ağza alınmayacak ifadelerle paylaşmıştı. Hamarat, sosyal medyadaki bir paylaşımında eşinin bir dolandırıcı olduğunu dile ifade etmişti. Barışınca da hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam ediyordu. Geçtiğimiz günlerde Nazlı Hamarat'ın kocası Emir Şaşmaz öldü diye haberler yapılırken ben ‘eeee cenaze nerede peki?’ diye sormadan edemedim. Ölüm haberini yapan gazeteciye de ‘cesedi gördün mü?’ diye sordum.
Biz tam bu sorulara cevap ararken Nazlı Hamarat 'ın evlilik cüzdanını kaybettiğini ve cenaze gelirse evlilik cüzdanı ile teslim alması gerekir diye nüfus müdürlüğüne gittiğini öğrendim.
Şaşırtıcı olan 6 Ağustos 'ta Kiev 'de öldüğü haberi gelen Emir Şaşmaz, 8 Ağustos 'ta nüfus müdürlüğüne ölü diye girilmiş…
Cenazesi daha Türkiye'ye bile gelmemiş birisi Türkiye Cumhuriyeti kayıtlarında nasıl ölü diye görünür?
Derken,14 Ağustos Cuma günü cenaze geldi. Nazlı Hamarat menajeri Alpay Aydın maktulü teşhis için morga girdiler. Morgda sadece kafasını açabileceklerini söylemişler. Eşi Nazlı Hamarat ile Alpay Aydın cesedi teşhis edememişler.
Çünkü ceset tanınmayacak haldeymiş. Kocasını vücudunda ki dövme ve başka izlerden tanıyabileceğini söyleyen Nazlı Hamarat'a morg görevlisi başka hiç bir bölgeyi açamayacağını sadece boynuna kadar olan bölgeden teşhis etmesi gerektiğini söyleyince Nazlı Hamarat DNA testi yapılmasını talep etmiş.
Test için örnek Emir Şaşmaz’ın oğlundan alınacağı söyleniyor. Bakalım DNA testi sonucunda ne çıkacak?
BOMBAYI PATLATIYORUM
Herkes bu sorularla boğuşurken hiç kimsenin bilmediği bir bombayı patlatayım. Ölüm haberinin geldiği günün sabahı Emir Şaşmaz, eşi Nazlı Hamarat 'a Nijerya’daki bir maden ocağına ortak olacağını söylemiş ve Hamarat 'a bankadan 2 Milyon para çektirmiş. Nazlı, parayı bankadan çekmiş kocasına vermiş. Akşam olduğunda Emir Şaşmaz’ın öldürüldüğü haberini almış. Bu olayların tümüne baktığımız da ölmediğine yönelik şüphelerimizde pekte haksız sayılmayız

Nazlı Hamarat: ''‘Cevdet 1.61 boyunda ceset ise...''

16.08.2015 Pazar 12:27
Nazlı Hamarat: ''‘Cevdet 1.61 boyunda ceset ise...''

İşte Benim Stilim’in yarışmacısı Nazlı Hamarat’ın eşi Cevdet Emir Şaşmaz’ın Ukrayna’da öldürülmesi olayı içinden çıkılmaz hale geldi. (Vatan)
55d057cd5659340e6ce35d20.jpg

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de boğazı kesilerek öldürüldüğü söylenen işadamı Cevdet Emir Şaşmaz ile ilgili her geçen gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Olay öylesine karmaşık hale geldi ki, bazı magazin sitelerinde Şaşmaz’ın aslında öldürülmediği, adının karıştığı bir olaydan sonra öldürülme korkusuyla bu senaryoyu uydurduğu iddiaları bile yer aldı.

2
11
55d056ff04207c0d90607d72.jpg

Hatırlanacağı gibi Cevdet Emir Şaşmaz’ın ölüm haberini ilk olarak eşi Nazlı Hamarat, İnstagram hesabından duyurdu. Ondan 1 gün sonra bu kez model-tasarımcı Vijdan Vatansever “Cevdet benim 1 yıllık sevgilimdi. Ellerim kelepçeliyken onu öldürdüler. O şerefsiz itin elinden alamadım” açıklamasını yaptı. Hamarat bu sözlere “O kız, eşimin kuryesiydi. Cinayeti o bile işlemiş olabilir” dedi.

3
11
55d0578dcbbf3417fc2c7d4b.jpg

Karşılıklı atışmalar sürerken bu kez Hamarat eşini teşhis edemediğini söyledi. Hamarat’ın bu sözlerine işadamı Sabri Beyhan destek verdi. Beyhan, Uçankuş TV’de ekrana gelen ‘Gündem Kanatlarımızın Altında’ programına telefonla bağlandı ve şu çok çarpıcı açıklamayı yaptı:

4
11
55d056ff4967831aec75c4eb.jpg

“Ceset Ukrayna’da otopsi yapılırken çok tahrip edilmiş, göğüs kafesi açılmış, yüzü de tanınmaz haldeydi. İç organları dışarıdaydı. Kapkaraydı. Cesedin Cevdet’e benzeyen tek şeyi kirli sakalıydı. Orada tutanakta boyu 1.85 yazıyordu. Cevdet Bey’in boyu ise 1.61, 1.65 civarında... 20 santimlik bir fark var. Tutanaktaki boyla, gerçek boy uyuşmuyor.

5
11
55d057af402011244c6ef410.jpg

Ceset bayağı kararmıştı. Ceset torbasının kenarları kapalıydı, kolunu ve açıkçası dövmesini görmedim. Ancak cesedin Cevdet’e ait olup olmadığını söylemek zor. Kendisi şaka yapmayı seviyordu. Keşke bu bir şaka olsa ve bir yerlerden çıksa... Bu kadar herkesi üzecek bir şaka yapmaz diye düşünüyorum ama bu bizim dileğimiz. Emir inşallah yaşıyordur ama en doğru sonucu tabii ki Adli Tıp’tan çıkan sonuçta göreceğiz.”

6
11
55d056ff04207c0d90607d70.jpg

İki kadın ile birlikte gittiği Ukrayna’nın başkenti Kiev’de öldürülen Cevdet Emir Şaşmaz’ın cinayet zanlısı olarak gösterilen annesi N.B. “Oğlum bu olayların içine çekilmek isteniyor. Kendisinden 5 aydır haber alamıyoruz” dedi. Oğlu hakkında kayıp başvurusunda bulunan N.B, “Oğlum 5 ay önce iş kurma vaadiyle oraya çağırıldı. Kendisine 100 bin lira verilmiş. Bir süre sonra ondan haber alamadık.

7
11
55d05870f0dc1e262070e545.jpg

Tüm resmi kurumlara oğlumuzu aradığımızı ilettik ancak sonuç çıkmadı. Daha sonra ben Kiev’de bir ay boyunca oğlumu aradım ancak bulamadım. Şimdi ölen insanın hayatında olan kişiler oğlumun katil olduğunu iddia ediyor. Benim oğlumun kimlik ve pasaportu nasıl Şaşmaz’ın sevgilisinde bulunuyor. Bu olayların başlangıcı İstanbul’a dayanıyor. Oğlumu bir batağa çekip kirli işlerinin üzerini örtmeye çalıştılar. Yakında gerçekler ortaya çıkacak” diye konuştu.

8
11
55d0583486857600648f7a0b.jpg

İşte Benim Stilim yarışmasının popüler ismi Nazlı Hamarat ile evli olan Cevdet Emir Şaşmaz’ın öldürüldüğü iddiası bir türlü netleşmedi. Ukrayna’dan da Türk makamlarına yeterli bilgi ulaşmayınca Şaşmaz ile ilgili iddiaların hangisinin doğru hangisinin yalan olduğu belirlenemedi. Türkiye son yıllarda, böylesine bilgi kirliliği yaşanan bir cinayet iddiasına tanık olmadı.

9
11
55d057f3cbbf3417fc2c7d4d.jpg

Kartal eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülen cenazeyi teşhis etmesi için Cevdet Emir Şaşmaz’ın eşi Nazlı Hamarat ve ailesi hastaneye çağrıldı. Nazlı Hamarat, tanınmaz halde olan cenazeyi teşhis edemedi. Emir Şaşmaz’ın annesi de oradaydı ve tıpkı gelini gibi o da teşhis edemedi. Bu durumda yanlış cenaze mi Türkiye’ye getirildi sorusu Gündeme geldi. Nazlı Hamarat, aracına binerken “Kimlik tespiti yaptırmak için Adli Tıp’tayız. Cenazeyi tespit edemedik. Aileden kan örneği alındı. Çarşamba günü her şey belli olacak. Ceset şu an tanınmaz halde, çok şişmiş” açıklamasını yaptı.

10
11
55d058345659340e6ce35d22.jpg

Cevdet Emir Şaşmaz ile 1 yıllık sevgili olduğu öne sürülen model Vijdan Vatansever, ‘Uçankuş TV’ye bağlanıp Nazlı Hamarat’ın cesedi teşhis edememesini eleştirdi. Ukrayna’dan cenazeyle birlikte aynı uçakta İstanbul’a uçtuğunu belirten Vijdan Vatansever “Nazlı’nın Cevdet’in elindeki “Emir” yazılı dövmeyi teşhis edememesi abes.. Yazıktır günahtır!.. Aynı uçakla döndüm. Cesedin son halini gördüm tabutlanmadan önce teşhis ettim. Dövme duruyordu” dedi.

11
11
55d0576c4967831aec75c4ed.jpg

Nazlı Hamarat ile Emir Şaşmaz çiftiyle ilgili çok konuşulan bir başka iddia da aileden zengin olan Nazlı Hamarat’ın eşine 1 milyon TL borç verdiği ve bu parayı geri alamadığı yönündeydi. Zaman zaman Nazlı Hamarat’ın da sosyal medyadan eşine yaptığı ağır ithamlar söz konusuydu. Bununla ilgili ise ailenin yakın dostu Sabri Beyhan, şunları söyledi: “Cevdet gecesini gündüzüne katıp bir o ülkede bir bu ülkede sürekli koşturan bir çocuktu. Çarşıda mücevherler yaptırıp Arap şeyhlerine, gittiği ülkelerdeki cemiyet hayatının ünlü isimlerine satardı.”

beyaz tv.de söylemezsem olmazda lerzan mutlunun programın da günlerdir bu konu konuşuldu. canlı yayında erol köse'nin söyledikleri çok mantıklıydı. bu şartlarda öldüğüne inanmak oldukça zor.

Herşey bir yana sevgilisi olduğunu iddia eden kadının,Nazlı Hamarat'tan (Her kimse artık,ilk kez gördüm) daha içten yazdığını hissettim. Daha acı çeker bir hali vatr tuhaf bir şekilde.
Evet ya ben de ilk dedim ulan bu kiz da adam olunce prim yapmaya calismis adi duyulsun ilgi onda ols diye sevgilisi bile degildir belki, baktim o kadar acikli yazmis ki emir sasmazi sevgilim sandim biran agliycaktim :KK70: :KK70:
Bu kiz heralde dusunmustur bunlari soylerken sorguya cekilicegini de. Katili teshis etmek icin robot resim cizdirme ihtimalini falan dusunmesi lazim. Oldurulmusse eger o kiz yardim etmis bilen
olabilir. Yalniz bu erol kose de herseye muhalefet adam resmen pretty little liars daki alison gibi herkesin sirrini sakliyo. Ben nil erkoclarin erkek oldugunu ne kadar ugrastigini nasil surec gecirdigini ilk erol kosenin aciklamasindan ogrenmistim. Adam herseyi biliyo :KK70: otopside otopsiye engel olmalari da ayri bi ilginc. Aile yakini isterse komple ortuyu kaldirtabilir. Hayir o cesete en kisa zamanda dovme yapmayi falan dusunuyolarsa bilemiciim. Bi de dna testi sanirim daha kolay adam olmemisse kendi dokusuyla degistirir olen adamin dokusunu. Cocukla dna testi yaptiklari zaman cesat emirinmis gibi gorunur. Kirli hayatlar. Ben olsam o kalan paraya dokunmaya midem bulanirdi ama kari paralar bana kaldi diye seviniyodur gorgusuz biseydi

Haftalardır kafaları karıştıran Nazlı Hamarat'ın eşi Emir Şaşmaz cinayetiyle ilgili Adli Tıp raporu açıklandı. Cenaze Şaşmaz'a ait çıktı.
20 Ağustos 2015
30906516.jpg

Cenazesi tahrip olduğu için teşhis edilemeyen Cevdet Emir Şaşmaz'ın annesi pazartesi günü kan vermiş ve bugün sonucun açıklanacağı belirtilmişti. Ailenin avukatı Şahin Baran, "Cenazenin Emir Şaşmaz'a ait olduğu kesinleşti. Cenaze bugün ailesine teslim edilecek" dedi.

30906656.jpg

Adli tıp raporuna göre öldüğü kesinleşen Cevdet Emir Şaşmaz'ın eşi Nazlı Hamarat, doğum gününde eşine veda yazısı yazdı.

İşte o mesaj:

Saat 00:00... Bugün 20 Ağustos senin doğum günün aşkım 6 senedir 20 Ağustos ve 20 Ekim'i hiç ayrı geçirmemiştik. Her sene beraber kutladığımız gibi bu sene de beraber olacaktık. Az sonra kapı çalacak ve sen gelecektin. Ben de seni her sene yaptığım gibi sürprizlerle karşılayacaktım ama kısmet olmadı. Bize kıydılar bizi ayırdılar. Bir de utanmadan gözlerimizdeki aşkı görmeden vücut dilimize bakmadan aşkımızı, birbirimizi nasıl sevdiğimizi bilmeden abuk sabuk yorumlar yapıyorlar. Aşkım sen 6 senelik ilk ve son aşkını canlı yayında utanmadan açıklayacak kadar cesur bir adamdın. Para ikimiz için de 2. planda kalmıştı. Son 2 yıldır o kadar mutluyduk ki, hayatında 2. bir kadın olsaydı bana açıklayabilecek kadar delikanlı tanıdım. Ben seni biliyorum. Haklısın seni çok ihmal ettim. Başarı ve kazanma hırsı gözümü bürüyünce hiçbir şey görmüyorum.

O fotoğraflar gerçekse benim yoğunluğumda bana benzeyen kızla gönlünü eğlendirmen bile bana olan aşkının ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. Herkes yanılıyor. Sana olan sevgim hic azalmadı. Gözümle görmeden inanmam, seninle geçen her dakikamıunutulmaz saatlerimi günlerimi anılarımı kirli oyunlarla kirletemem, çok üzgünüm tatile çıkacağımız mutluluk sarhoşu olacağımız günlerde son anda tatil planını iptal ettiğim için kahroluyorum. Senin anlayışını sevdim: "Önce yarışma tatile her zaman çıkarız" dedin. Keşke seni göndermeseydim. 7 Ağustos'u iptal etmeseydim. Keşke keşke keşke... Keşkelerim hiç bitmiyor takdir-i ilahi diyorum ama unutulmaz anilarimiza bir yenisini ekleyeceğimiz günlerde senin ölüm haberinin gelmesi beni kahrediyor...Yasasaydin tanışmma yıldönümümüzü asla es geçmezdin. Biliyorum o yüzden umudumu yitiriyorum yavaş yavaş... 16 Ağustos 17 Aralık 18 Nisan, 20 Ağustos, 20 Ekim artık nasıl geçecek bilmiyorum. Keşke gitmeden önceki son gün Bandırma dönüşü feribotta göğsünde uyuduğum gibi uyansam senin gözlerine baksam ve çok kötü bir rüya gördüm bana sarılır mısın, çok korktum diyebilsem ve bana sarılsan hiç ayrılmasak...

Eğer o fotoğraflar gerçekse benim yokluğumda bsna benzer kızla gönlünü eğlendirmen banaolan büyük aşkının ispatıdır.he sen öyle avut kendini:KK53:

Ayy ne kadar acınası şeyler yazmış. Kadın ayrıldı dalan zannediyor herhalde kocasının kafasını kestiklerinin farkında değil sanki. Yazdıkları Utanç verici ölünün arkasından.

bu konu bıbenımmı dıkkatımı çekmedı, hıc okumadım bıle. durup durup hortlaması enteresan gelıyor. bırı hayrına olayı özetlese :KK53:

Ya adam çok alengirli işlerin adamıymış huysuz kova ölümğnde çok çelişki vardı bu yüzden çok merak edildi

Ya adam çok alengirli işlerin adamıymış huysuz kova ölümğnde çok çelişki vardı bu yüzden çok merak edildi
hımm fırsat bulursam bıara okiim yani , deger diyosun kuşum..
ay ne bıleyım zoruma gıdıyor ya.. cokk mıllıyetcı bır söylem cok klise olacak ama o kadar insan ölüyo falan , hıc bırı ne haberlerde ne programlarda bu kadar uzayıp gıtmezken , kımse kafa patlatmazken , magazinsel olayların tv lerde "en azından şuan için" bu kadar yer kaplaması zoruma gidiyor..

bu konu bıbenımmı dıkkatımı çekmedı, hıc okumadım bıle. durup durup hortlaması enteresan gelıyor. bırı hayrına olayı özetlese :KK53:
ben hortlatıyorum arada. konunun devamı şeklinde. bir dram dizisi tadında.
entrika seks,cinayet polisiye ,zengin kız ,, ün ,hepsi bir arada.

X