Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annem bile tanıyor mune abla :) her gördüğünde istisnasız şu kızı hiç sevmiyom sonradan görme dontaşı gibi bir sürü saydırırdıBunlar kim tanımıyorum, iyiki de tanımıyorum
Neyse Allah rahmet eylesin deyip çıkayım.
Annem bile tanıyor mune abla :) her gördüğünde istisnasız şu kızı hiç sevmiyom sonradan görme dontaşı gibi bir sürü saydırırdı
Ben de sevmem tv yi şu aralar çizgifilm izliyoruz bolbol hoş iyi şryler denmiyor illüminati bilinçaltı vs. Ama el mahkum iki zıpırı oyalamak için bazen kurtarıcı oluyor
Benim annemde kesin tanıyordur, sağolsun annem iflah olmaz bir tvkoliktir ama benim pek atam yok televizyonla, iyiki de yok
Ablaaa bak nette ne buldum sana armaganimm
Benim annemde kesin tanıyordur, sağolsun annem iflah olmaz bir tvkoliktir ama benim pek atam yok televizyonla, iyiki de yok
aa o şarkıyı bumu söylüyormuş. şimdi videoyu izliyorum. hatırladım bu adamı.Ne olursa olsun ortada bir ölü var. Ve bilmediğimiz şeyler. Yani bu adam kimseye tecavüz etmiş mi öldürmüş mü ne yapmış bilmeden arkasından su testisi su yolunda kırılır demek ölüye saygısızlık gibi geliyor bana. Benim için mücevher Kaçakçılığı yapmak ölüye yaaa oh olsun deme sebebi değil.
Bu adam çok eskiden şarkıcıydı. Çocukken şarkısını severdim. Bu gece ay var. Adamın öldüğünü duyunca üzüldüm. Çok şaşırdım. Sonra Karısını aldattığını görünce üzüntüm geçti. Ama ne bileyim cani veya sapık olduğunu bilmediğimiz bir insan için oh olsun Tarzı yorumlar yapmak bana ölüye saygısızlık geliyor.