Nazlı Hamarat'ın eşi Emir Şaşmaz boğazı kesilerek öldürüldü!

Su testisi su yolunda kirilmis ibretlik hayatlar nasil yasarsan oyle ölürsün.
Bir minnak gider bir minnak gelir uzulme Nazli sana minnak mi yok.

Nazlı Hamarat'ın Kocası Alemde mi Öldürüldü?
10 Ağustos 2015 Pazartesi 14:57
Erol Köse, Ukrayna'da bir sokakta cesedi bulunan Nazlı Hamarat'ın eşinin Rus mafyası tarafından, alem yaparken öldürüldüğünü söyledi.
nazli-hamarat-in-kocasi-alemde-mi-olduruldu_x_7585812_29.jpg
play.png

nazli-hamarat-in-kocasi-alemde-mi-olduruldu-7585812_x_1076_300.jpg

"İşte Benim Stilim" yarışmasının popüler isimlerinden Nazlı Hamarat'ın eşi prodüktör Emir Cevdet Şaşmaz'ın Kiev'de öldürüldüğü ortaya çıktı. Şaşmaz'ın birlikte iş yaptığı Ruslara olan borçları nedeniyle infaz edilmiş olabileceği üzerinde duruluyor. Prodüktör Erol Köse, olayla ilgili olarak "Rus mafyasının Şaşmaz'ı Ukrayna'da bir alemde yakalayarak infaz ettiğini" öne sürmüştü

CESET EMİR ŞAŞMAZ'A AİT ÇIKTI

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de Kharkov-Melnikov Caddesi üzerindeki bir binanın arka tarafında kullanılmayan alanda önceki gün kırklı yaşlarında bir erkek cesedi bulundu. Görgü tanıklarının ifadesine göre, çıplak halde bulunan ceset boğazı kesilerek öldürülmüş bir erkeğe aitti. Yapılan incelemede ise cesedin bir Türk vatandaşına ait olduğu anlaşıldı. Yerel makamlar cesedin kimliği konusunda bir açıklama yapmazken Ukrayna'da öldürülen Türk'ün eski prodüktör Emir Cevdet Şaşmaz olduğu belirlendi.

nazli-hamarat-in-kocasi-alemde-mi-olduruldu-7585812_8657_m.jpg

HAMARAT, ÖLÜMÜ DOĞRULADI

İşte Benim Stilim adlı yarışmada lüks yaşamıyla dikkat çeken Nazlı Hamarat, eşi Emir Şaşmaz'la ilgili öldürüldüğü yönündeki iddiaları sosyal medya hesabından doğruladı. Nazlı Hamarat, konuyla ilgili birkaç gün önce ise "Lütfen olayı abartmayın. Konuyu kapatın." açıklaması yapmıştı. Hamarat 8 Ağustos Cumartesi akşamı eşinin öldürüldüğü iddialarının doğruluk kazandığını, Instagram üzerinden takipçileriyle paylaştı. "Başımız sağolsun tüm dostlarımız. Eşimin öldüğü kesinleşti. Allah bize sabır versin. Aşkım miniğim, kocam yok artık. Yanımda olduğunuz, beni yalnız bırakmadığınız için teşekkürler." yazdı.

nazli-hamarat-in-kocasi-alemde-mi-olduruldu-7585812_7525_m.jpg

"ALEMDE ÖLDÜRÜLDÜ"

Ünlüler camiasına yakınlığıyla bilinen kendisi de prodüktör olan Erol Köse, Emir Cevdet Şaşmaz'ın öldürülmesi olayı ile ilgili Rus mafyasının Şaşmaz'ı Ukrayna'da bir alemde yakalayarak infaz ettiğini duyurmuştu. Köse, Şaşmaz'ın bir süredir karanlık işler yaptığını ve kaçak pırlanta işi nedeniyle öldürüldüğünü duyurdu. Kiev polisi cesedin bulunduğu caddede görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu. Tanıklardan bazılarının öldürülen kişinin bir üst cadde üzerinde çıplak halde kaçtığını söyledikleri ileri sürüldü. Polis, Şaşmaz'ı öldüren kişilerin milyonluk pırlantaların peşinde olabileceği ihtimalini de değerlendiriyor. (Kaynak: Vatan)

nazli-hamarat-in-kocasi-alemde-mi-olduruldu-7585812_944_m.jpg

böyleleri için Yaşasın cehennem..
ayrıca nazlı hamarat mı neyse artık ne kadannda üzülmüş öyle kocası öldürülmüş diye ne kadann :KK69:

yaa olay ve olayın içindeki her detay iğrenç de... benim aklım en çok vijdan denen arkadaşla nazlı hamaratın kardeş gibi benzemesine takıldı, rahmetli abinin resmen beğendiği tek tip varmış, bi konuda prensip sahibiymiş en azından

Bu ne be birak kocami arkadasim olsa ben gunlerce sosyal medya dusunmem ruh hastasi kadin

Herkes neden sosyal medya olayına takılmış anlamadım.Ben doğru bulmuyorum ama her anını,her duygusunu paylaşan insanlar için gayet normal olmalı.İnstagrama aile kabristanı fotosu koyanlar bile var.

Daha önce Suruç'ta ölen bir gencin kızarkadaşı paylaşım yapmıştı,herkesin içi cız etmişti.O zaman kimse ne işi var sosyal medyada dememişti.Üstelik Nazlı Hamarat zaten ünlü olmaya meraklı birisi,bana hiç tuhaf gelmedi.

Yarışmayı izlemiştim,bu kadının aileden zengin olduğuna hiç inanmamıştım.Sonradan görme bir hali vardı,eşi zengin sanıyordum tam tersiymiş meğerse.

Annem bile tanıyor mune abla :) her gördüğünde istisnasız şu kızı hiç sevmiyom sonradan görme dontaşı gibi bir sürü saydırırdı
:KK70::KK70:
Benim annemde kesin tanıyordur, sağolsun annem iflah olmaz bir tvkoliktir ama benim pek atam yok televizyonla, iyiki de yok:KK70:

:KK70::KK70:
Benim annemde kesin tanıyordur, sağolsun annem iflah olmaz bir tvkoliktir ama benim pek atam yok televizyonla, iyiki de yok:KK70:
Ben de sevmem tv yi şu aralar çizgifilm izliyoruz bolbol hoş iyi şryler denmiyor illüminati bilinçaltı vs. Ama el mahkum iki zıpırı oyalamak için bazen kurtarıcı oluyor

Ne olursa olsun ortada bir ölü var. Ve bilmediğimiz şeyler. Yani bu adam kimseye tecavüz etmiş mi öldürmüş mü ne yapmış bilmeden arkasından su testisi su yolunda kırılır demek ölüye saygısızlık gibi geliyor bana. Benim için mücevher Kaçakçılığı yapmak ölüye yaaa oh olsun deme sebebi değil.

Bu adam çok eskiden şarkıcıydı. Çocukken şarkısını severdim. Bu gece ay var. Adamın öldüğünü duyunca üzüldüm. Çok şaşırdım. Sonra Karısını aldattığını görünce üzüntüm geçti. Ama ne bileyim cani veya sapık olduğunu bilmediğimiz bir insan için oh olsun Tarzı yorumlar yapmak bana ölüye saygısızlık geliyor.

Ne olursa olsun ortada bir ölü var. Ve bilmediğimiz şeyler. Yani bu adam kimseye tecavüz etmiş mi öldürmüş mü ne yapmış bilmeden arkasından su testisi su yolunda kırılır demek ölüye saygısızlık gibi geliyor bana. Benim için mücevher Kaçakçılığı yapmak ölüye yaaa oh olsun deme sebebi değil.

Bu adam çok eskiden şarkıcıydı. Çocukken şarkısını severdim. Bu gece ay var. Adamın öldüğünü duyunca üzüldüm. Çok şaşırdım. Sonra Karısını aldattığını görünce üzüntüm geçti. Ama ne bileyim cani veya sapık olduğunu bilmediğimiz bir insan için oh olsun Tarzı yorumlar yapmak bana ölüye saygısızlık geliyor.
aa o şarkıyı bumu söylüyormuş. şimdi videoyu izliyorum. hatırladım bu adamı.

kimse boğazı kesilerek ölmeyi haketmez arkadaşlar. özel hayatı iğrenç olabilir ama bu ölüm. can.
jookere katılıyorum bu konuda.

Videodaki adamla şuan ki hali o kadar farklı geldi ki.Bir insanı yıllar bu kadar mı değiştirir.

Neden bu kadar haber oldu bunlar. Ünlü! Olmalarını tek sebep. Güzel ülkemde onlarca olay oluyor hergün..

X