Nazlı Hamarat darp edildi

Cikita Muz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2014
1.962
4.967
http://www.hurriyet.com.tr/nazli-ha...sgm_source=40041523&_sgm_action=Click-Dynamic

Eşi Emir Şaşmaz’ın Ukrayna’da cinayete kurban gitmesinin ardından eski sevgilisi Doruk Haybat ile yeni bir aşka yelken açan Nazlı Hamarat darp edildi.

Dayak izlerini sosyal medyada paylaşan Hamarat altına şu notu düştü: "Az önce canımı zor kurtardım. Doruk Haybat tarafından şiddete maruz kaldım. Bunlar sadece elime (yüzümü korumak için) aldığım darbeler, birinden kurtuldum derken bir tane daha şiddet taraftarıyla tanışmak ne acı. Bu da benim kaderim mi acaba? Yine polis yolları göründü sana Nazlı yine ölebilirdin Allah korudu seni deyip halime şükrediyorum yine bu kare mazide kaldı ne acı..."

569b64f318c773228cb7b0f4

Bu kadının başına daha ciddi bir şey gelmezse iyidir. Çok konuşuyor. Eski kocası ve çevresi hakkında da tehlikeli şeyler söyledi. Şimdi bu adamın yaptığını paylaştı. Hayır adamın yüzünde nur yok zaten. Yanlış seçimler yapmaktan vazgeçer umarım daha kötü şeyler yaşamadan. Gencecik kadın.

Bu kadının başına daha ciddi bir şey gelmezse iyidir. Çok konuşuyor. Eski kocası ve çevresi hakkında da tehlikeli şeyler söyledi. Şimdi bu adamın yaptığını paylaştı. Hayır adamın yüzünde nur yok zaten. Yanlış seçimler yapmaktan vazgeçer umarım daha kötü şeyler yaşamadan. Gencecik kadın.
Bunlara artı olarak,eski eşi öleli henüz daha 1 sene bile olmadı,hangi arada derede üzüldü,yas tuttu,unuttu da sonra yeniden sevgili buldu anlamıyorum.

Bunlara artı olarak,eski eşi öleli henüz daha 1 sene bile olmadı,hangi arada derede üzüldü,yas tuttu,unuttu da sonra yeniden sevgili buldu anlamıyorum.
Üzülmemiş demek. Aşkımlı cicimli mesajlar yanında bana şunu yapmıştı bunu yapmıştı diye sürekli şikayet ediyor. Ne yaptığı da belli değil ki.

X