- 6 Şubat 2010
- 1.382
- 0
maşallah kızlar, Allah daha nice 5 yıllar görmeyi nasip etsizn sizlere.. biz birazcık geç eflenmişiz sızden :)
sağol canım sizede inş.ben mokunda boncuk bulmuşumda erken evlenmişim diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah kızlar, Allah daha nice 5 yıllar görmeyi nasip etsizn sizlere.. biz birazcık geç eflenmişiz sızden :)
kırklarımız karışık desene kuzuuuuuuasbeeeeee sen ben feryalin düğünleri arasında 1 ay-40 gün var
yanlış hatırlamıyosam fatma da 2008 geliniydi
valla biz 17gün sonra 5.yılımızı kutlayacağız inşallahhhhhhevettttttttttt 5 yıllık gacıyız yani hepimiz :)
valla ben buldummmmmsağol canım sizede inş.ben mokunda boncuk bulmuşumda erken evlenmişim diyorum
canım bazı günlr acayip enerjik hissedersen bulantının b si olmaz, ama öbür gün öttürür çok normal tiksinmem olmadı çok şükür, kaynanamın yemekleri dışında,aklıma geldikçe midem kalkıyo, oldum olası tiksinirdim ama şimdi ismine bile tahammülüm yok.:) estapitipiti canım, ne demek iki yabancı aaaa büyüo heralde teyzesi haftaya randevumuz war kendısıyle :) kusmam hiç olmadı ama bulantı 7 günün 6 sında war, olmaya o bi gün de acaba bişe mi oldu, napio ne edıo, die geçiriorum, ertesi gün benden acısını çıkarıo :) tavuk, patlıcan, kırmızı pul biber ,pişmiş sarımsak ve sigara kokusu en nefret ettıklerımız.. yerinde mi, iyi mi die, bulantıları bile sever oldum :) siz nasılsınız yegenımle, karpuz delisi çıkmış prenses.. ehh yaz kış arasınız artık :) Allahtan kışları kısa geçiren memlekettesiziniz canım, karpuz bollugu yaşanır oralarda
kırklarımız karışık desene kuzuuuuuu
fatmada mı aynı bizle acepppp
valla biz 17gün sonra 5.yılımızı kutlayacağız inşallahhhhhh
valla ben buldummmmm
benimki de yarı moklu yarı parlak boncuk :) amma memnunum yine kendısinden, sadece şu cocuk olayına gelınce kendımı geç kalmış hissetmiştim, 2 sene once bırbırımızı bulmus olsaydık o zaman evlenmek isterdım, bi kızım olursa eger 25 yasında evlensın isterım bu yuzden ..
canım bazı günlr acayip enerjik hissedersen bulantının b si olmaz, ama öbür gün öttürür çok normal tiksinmem olmadı çok şükür, kaynanamın yemekleri dışında,aklıma geldikçe midem kalkıyo, oldum olası tiksinirdim ama şimdi ismine bile tahammülüm yok.
çok telaşlandığın zaman sağlık ocağına git, ultrasonda bak kuzum, ben geçen hafta keşfettim izledim minnağı
ahahahahaa deliiiiiiiiiiiii
yine dünyaya gelsem yine onunla evlenirdim hiç tereddütsüz hemde Rabbim ayırmasın bizleriiiii:123::123::123::123:
o bebiş buraya gelecekkkkKizlar nasilsinz cok oldu yazmayali dugun vardi yogundukk baya okula gidip geliyorum kac hafta dir hastaydim bide hepsi ust uste geliyoo ... çalışmaları sorarsanız kocisss daha istekli önceki zaman lara göre bakaim göbis ne zaman dolacak herkes iyidir insss opuyorum hepinizi asbecim fatmacim gelecek bebislerimiz sabirrr fatmacim gecmis olsun bu arada sorun yokmus sevindim. .
amiiin canım, en kötü günlerimiz bu günler gibi olsun , hep daha sevgi dolu hep daha anlayışı duyarlı olalım biribirimize ve boolll kahkahalar, hayırlı- neşeli -bahtları güzel evlatlar olsun .Amin Amin Amin
:) sağlık ocağına bildirmem gerekıomuş zaten gitmem de gerek amme bi sabah erken uyanıp gidemedim 12 haftaya kadar bıldırmelıymısım, bi hemşire war bizim sağlık ocagında 6 ayda bi arıo
-hamile misin(ay yok hamile olursam ilk size söölicem söz :))
-varis var mı
-basur var mı
-kan pıhtılaşnası?
- ne mezunusunuz?(lisans- üniversite oluyo o biliosunuz dimi?! yaa bılıorum :))
-eşiniz ne iş yapıo
-siz ne iş yapıosunuz?
yani gitmessem gebertir beni :)
haftaya dr randevum olduguna gore sonrakı hafta gidip bakarım minnaka :)
o bebiş buraya gelecekkkk
Allah bir yastıkta kocatsınnn hep komik gelmiştir bu söz bana ama kullanmazsam olmazzzz
amin kere aminnnnnnnnnnnnnnnnn
prim alıyolar ya ondan bu telaşları. canım eğer kaydın varsa onlar seni görüyolar sistemden.mesela benim kendi doktorum demiştiki gidip sağlık ocağına kayıt yapmana gerek yok, şimdi sistemden görürler zaten onlar seni ararlar dedi,hakkaten de 2 hafta sonra aradı ebeeemmm
ben yatağa 4 yastık koyuorum kociş biirnde yatıyo ben diğer üçünden kendıme duvar yapıorum :) çok zevklı :) şimdi biz kaç yastıkta kocuyoruz
fatmaipekcim, geçmiş olsun, çok şükür temiz çıktı sonuçların, inşallah hayırlara vesile olur kanama olması yada olmaması normal canım, dr. antibıotık vermiştir umarım , iltihap riskine karşı iyi olur.. bu ay ilişki verdi mi dr yoksa yasakladı mı?
cnm antibiyotik vermedi birşey olmaz inşallah....ilişki konusundada bişey dememişti.sadece ben baygınken eşime reglinin 2.günü gelsin demiş.
beni de arasınlar beni deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
prim alıyolar ya ondan bu telaşları. canım eğer kaydın varsa onlar seni görüyolar sistemden.mesela benim kendi doktorum demiştiki gidip sağlık ocağına kayıt yapmana gerek yok, şimdi sistemden görürler zaten onlar seni ararlar dedi,hakkaten de 2 hafta sonra aradı ebeeemmm