Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

asbeeeeee sen ben feryalin düğünleri arasında 1 ay-40 gün var :KK9::KK9:
yanlış hatırlamıyosam fatma da 2008 geliniydi :KK9::KK9:
kırklarımız karışık desene kuzuuuuuu:KK1::KK1::KK1:
fatmada mı aynı bizle acepppp
evettttttttttt 5 yıllık gacıyız yani hepimiz :)
valla biz 17gün sonra 5.yılımızı kutlayacağız inşallahhhhhh
sağol canım sizede inş.ben mokunda boncuk bulmuşumda erken evlenmişim diyorum :KK1::KK1:
valla ben buldummmmm:KK1::KK1::KK1:

:) estapitipiti canım, ne demek iki yabancı aaaa:KK47: büyüo heralde teyzesi haftaya randevumuz war kendısıyle :) kusmam hiç olmadı ama bulantı 7 günün 6 sında war, olmaya o bi gün de acaba bişe mi oldu, napio ne edıo, die geçiriorum, ertesi gün benden acısını çıkarıo :) tavuk, patlıcan, kırmızı pul biber ,pişmiş sarımsak ve sigara kokusu en nefret ettıklerımız.. yerinde mi, iyi mi die, bulantıları bile sever oldum :) siz nasılsınız yegenımle, karpuz delisi çıkmış prenses.. ehh yaz kış arasınız artık :) Allahtan kışları kısa geçiren memlekettesiziniz canım, karpuz bollugu yaşanır oralarda :KK39::KK39::KK39:
canım bazı günlr acayip enerjik hissedersen bulantının b si olmaz, ama öbür gün öttürür çok normal :KK1: tiksinmem olmadı çok şükür, kaynanamın yemekleri dışında,aklıma geldikçe midem kalkıyo, oldum olası tiksinirdim ama şimdi ismine bile tahammülüm yok. :KK47:
çok telaşlandığın zaman sağlık ocağına git, ultrasonda bak kuzum, ben geçen hafta keşfettim izledim minnağı :KK16:

sağol canım sizede inş.ben mokunda boncuk bulmuşumda erken evlenmişim diyorum :KK1::KK1:

ahahahahaa deliiiiiiiiiiiii :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

kırklarımız karışık desene kuzuuuuuu:KK1::KK1::KK1:
fatmada mı aynı bizle acepppp

valla biz 17gün sonra 5.yılımızı kutlayacağız inşallahhhhhh

valla ben buldummmmm:KK1::KK1::KK1:

benimki de yarı moklu yarı parlak boncuk :) amma memnunum yine kendısinden, sadece şu cocuk olayına gelınce kendımı geç kalmış hissetmiştim, 2 sene once bırbırımızı bulmus olsaydık o zaman evlenmek isterdım, bi kızım olursa eger 25 yasında evlensın isterım bu yuzden ..

benimki de yarı moklu yarı parlak boncuk :) amma memnunum yine kendısinden, sadece şu cocuk olayına gelınce kendımı geç kalmış hissetmiştim, 2 sene once bırbırımızı bulmus olsaydık o zaman evlenmek isterdım, bi kızım olursa eger 25 yasında evlensın isterım bu yuzden ..

yine dünyaya gelsem yine onunla evlenirdim hiç tereddütsüz hemde Rabbim ayırmasın bizleriiiii:KK69::KK69::KK69::KK69::123::123::123::123:

yaaa sabah bir geldim akrep bulmuşlar hatta üzerinde deney yapıldı acaba ateşin içinde kalırsa kendini sokacak mı diye ama bizim çocuklar benzini üstüne de dökmüşler hayvan küle döndü yaaa:KK53::KK53:

Kizlar nasilsinz cok oldu yazmayali dugun vardi yogundukk baya okula gidip geliyorum kac hafta dir hastaydim bide hepsi ust uste geliyoo ... çalışmaları sorarsanız kocisss daha istekli önceki zaman lara göre bakaim göbis ne zaman dolacak herkes iyidir insss opuyorum hepinizi asbecim fatmacim gelecek bebislerimiz sabirrr fatmacim gecmis olsun bu arada sorun yokmus sevindim. .

canım bazı günlr acayip enerjik hissedersen bulantının b si olmaz, ama öbür gün öttürür çok normal :KK1: tiksinmem olmadı çok şükür, kaynanamın yemekleri dışında,aklıma geldikçe midem kalkıyo, oldum olası tiksinirdim ama şimdi ismine bile tahammülüm yok. :KK47:
çok telaşlandığın zaman sağlık ocağına git, ultrasonda bak kuzum, ben geçen hafta keşfettim izledim minnağı :KK16:

ahahahahaa deliiiiiiiiiiiii :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

:) sağlık ocağına bildirmem gerekıomuş zaten gitmem de gerek amme bi sabah erken uyanıp gidemedim 12 haftaya kadar bıldırmelıymısım, bi hemşire war bizim sağlık ocagında 6 ayda bi arıo
-hamile misin(ay yok hamile olursam ilk size söölicem söz :))
-varis var mı
-basur var mı
-kan pıhtılaşnası?
- ne mezunusunuz?(lisans- üniversite oluyo o biliosunuz dimi?! yaa bılıorum :))
-eşiniz ne iş yapıo
-siz ne iş yapıosunuz?
yani gitmessem gebertir beni :)
haftaya dr randevum olduguna gore sonrakı hafta gidip bakarım minnaka :)

yine dünyaya gelsem yine onunla evlenirdim hiç tereddütsüz hemde Rabbim ayırmasın bizleriiiii:KK69::KK69::KK69::KK69::123::123::123::123:

amiiin canım, en kötü günlerimiz bu günler gibi olsun , hep daha sevgi dolu hep daha anlayışı duyarlı olalım biribirimize ve boolll kahkahalar, hayırlı- neşeli -bahtları güzel evlatlar olsun .Amin Amin Amin

Kizlar nasilsinz cok oldu yazmayali dugun vardi yogundukk baya okula gidip geliyorum kac hafta dir hastaydim bide hepsi ust uste geliyoo ... çalışmaları sorarsanız kocisss daha istekli önceki zaman lara göre bakaim göbis ne zaman dolacak herkes iyidir insss opuyorum hepinizi asbecim fatmacim gelecek bebislerimiz sabirrr fatmacim gecmis olsun bu arada sorun yokmus sevindim. .
o bebiş buraya gelecekkkk
Allah bir yastıkta kocatsınnn:KK16::KK16: hep komik gelmiştir bu söz bana ama kullanmazsam olmazzzz:KK76:
amiiin canım, en kötü günlerimiz bu günler gibi olsun , hep daha sevgi dolu hep daha anlayışı duyarlı olalım biribirimize ve boolll kahkahalar, hayırlı- neşeli -bahtları güzel evlatlar olsun .Amin Amin Amin

amin kere aminnnnnnnnnnnnnnnnn:KK16:

:) sağlık ocağına bildirmem gerekıomuş zaten gitmem de gerek amme bi sabah erken uyanıp gidemedim 12 haftaya kadar bıldırmelıymısım, bi hemşire war bizim sağlık ocagında 6 ayda bi arıo
-hamile misin(ay yok hamile olursam ilk size söölicem söz :))
-varis var mı
-basur var mı
-kan pıhtılaşnası?
- ne mezunusunuz?(lisans- üniversite oluyo o biliosunuz dimi?! yaa bılıorum :))
-eşiniz ne iş yapıo
-siz ne iş yapıosunuz?
yani gitmessem gebertir beni :)
haftaya dr randevum olduguna gore sonrakı hafta gidip bakarım minnaka :)

prim alıyolar ya ondan bu telaşları.:KK1: canım eğer kaydın varsa onlar seni görüyolar sistemden.mesela benim kendi doktorum demiştiki gidip sağlık ocağına kayıt yapmana gerek yok, şimdi sistemden görürler zaten onlar seni ararlar dedi,hakkaten de 2 hafta sonra aradı ebeeemmm :KK9::KK9:

o bebiş buraya gelecekkkk
Allah bir yastıkta kocatsınnn:KK16::KK16: hep komik gelmiştir bu söz bana ama kullanmazsam olmazzzz:KK76:

amin kere aminnnnnnnnnnnnnnnnn:KK16:

ben yatağa 4 yastık koyuorum kociş biirnde yatıyo ben diğer üçünden kendıme duvar yapıorum :) çok zevklı :) şimdi biz kaç yastıkta kocuyoruz :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

prim alıyolar ya ondan bu telaşları.:KK1: canım eğer kaydın varsa onlar seni görüyolar sistemden.mesela benim kendi doktorum demiştiki gidip sağlık ocağına kayıt yapmana gerek yok, şimdi sistemden görürler zaten onlar seni ararlar dedi,hakkaten de 2 hafta sonra aradı ebeeemmm :KK9::KK9:

beni de arasınlar beni deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:KK52::KK52::KK52::KK52:

fatmaipekcim, geçmiş olsun, çok şükür temiz çıktı sonuçların, inşallah hayırlara vesile olur :emir_bebek: kanama olması yada olmaması normal canım, dr. antibıotık vermiştir umarım , iltihap riskine karşı iyi olur.. bu ay ilişki verdi mi dr yoksa yasakladı mı?

cnm antibiyotik vermedi :KK50:birşey olmaz inşallah....ilişki konusundada bişey dememişti.sadece ben baygınken eşime reglinin 2.günü gelsin demiş.

kızlar bende 2008 martta evlendim siz yaz gelinisiniz heralde.27.5 yaşında evlendim 28.5 da kızım oldu önceden kendimi hep geç evlenmiş hissederdim şimdi okadarda geç değilmiş diyorum.eşimde hep der niye seni ilk gördüğümde evlenmedimki diye :KK1::KK1::KK1:

şimdi artık bir yastıkta kocayan yokki yastıklar hep ayrı eskiden tek uzun yastık olurdu 2 tane olunca küstüm yastığı denirdi şimdi hep küsüz biz :KK52:

cnm antibiyotik vermedi :KK50:birşey olmaz inşallah....ilişki konusundada bişey dememişti.sadece ben baygınken eşime reglinin 2.günü gelsin demiş.

inşallah canım, sen yinede hijyene daha dikkat et canım bu ay.. gelecek ay yumurt coşturucu vericek dimekki, haydi hayırlısı.. kız aklıma ne gelıo bılıo musun ikinci çocuklar ikiz olursa die anında 5 kişilik aile olunur.. benım arkadaşlarım wardı ikizler biri kız biri erkek anne babaları 3. cocuk yapmaya karar verıo ama ıkız olunca 4 çocuklu olumuslar :)

yaa canım dün gece eşim yataktan düşcek sandım uyku sersemi, onu çekiştirirken bebekin oldugu yerde 9-10 defa pıt pıt hafıfle orta arası sancı hıssettım.. korktum walla.. şimdi kayıt yaptırma bahanesıne gidicem, inşallah ultrasonları wardır.. çok korkuorum :18:

X