Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

doğru söylüyorsun canım valla ben yorgun başladım desene bütün hafta öyle geçecek yumurta takibine başlamışsın hayırlı olsun tatlımmmm
ne zamandır yapmıyordum canım böyle bir temizlik iyi oldu ev mis gibi kokuyor artık ohhhhhh
sen nasılsın sancıların geçti mi tatlımm

ellerine sağlık cnm güle güle kirlet.
benim geçti sayılır cnm bazen sanki kesik varmış gibi sızlıyor oda geçsinde yumoş zamanı geldi ....ama akıntı arada geliyor bide bugün sanki yumoş akıntısıda var gibiydi akşam gelince test yapıcam bakalım .normalde geç yumurtluyordum ama klomen kullandım belki erken yumurtlarım bu ay.senin kaçıncı günün ...

sağolasın tatlım en fazla bu hafta öyle durur sağolsun eşim bu konuda uzmandır
benimde regl bitti bugün 6.günüm daha var benim yumoşlarımı büyütüyorum henüz bakalım canım inşallah iyi sonuçlar verir klomen bakalım bi kaç yumurta gelişirse belli mi olurrr hoppp geliverir bebişlerrrr
ben bu ay serme modu uygulayacağım çok isteklid eğilim biraz dinlenmek istiyorum düşünmek istemiyorum eşim ara vermek istemediğinden çalışma yaparız ama ben öyle üstüne titremeyeceğim artık geçen hamileliğim 2sefer çalışmayla 15dk yatmayla oldu ben bu ay 10dk yatar kalkarım hiçde umursamam sporumu da yaparım Rabbim nasip ederse olur ama beklemiyorum yani bu ay canım

bende spora ve diyete devam ediyorum 1 yıldır sere sere 6 -7 kilo almışım 2 si gitti ama vermem gereken çok kilo var daha.
ben çıkıyorum kızlar hazırlanıp okula gideceğiz

bende spora ve diyete devam ediyorum 1 yıldır sere sere 6 -7 kilo almışım 2 si gitti ama vermem gereken çok kilo var daha.
ben çıkıyorum kızlar hazırlanıp okula gideceğiz

al benden de o kadar canım başladım bugün bakalım inşallah faydası olur da veririz şu kiloları
öpüyorum seni

fatmaipekcim, geçmiş olsun, çok şükür temiz çıktı sonuçların, inşallah hayırlara vesile olur kanama olması yada olmaması normal canım, dr. antibıotık vermiştir umarım , iltihap riskine karşı iyi olur.. bu ay ilişki verdi mi dr yoksa yasakladı mı?

günaydın kuzummm.. maşallah haftasonu hamaratlığın üstündeymiş şekerim.. ama iş dönüşü temiz bi eve girmek çok güzel yaaa :) akşama o mis kokan eve girince yorgunlugunu atarsın canım.. hem salı günü de hafta başı sayılır :) ama çok yormayasın kendını bizler çalışan bağyanlar olaraktan kocişlerimizde ağır(!) ev işlerinde bize yardımcı olmalılar, çünkü onlar çok güçlüler :)

rimoş napıyon kız muhabbet edemiyoz ne zamandır 2 yabancı gibiyiz bebomuz napıyo maşallahh zaman su gibi akıp gidiyor 2 ayı devirdiniz mide bulantın felan var mı, biz 4. ayı bitirdik 1-2 haftadır rahatım valla enerjim geri geliyo, bi de şu progestanı bıraksaydık süper olurdu hastalıklara dikkat et, ilaçsız mahfoluyo insan sürünüyoruz resmen aman haaaaa

günaydın kızlarrrr harika bi gün geçiresiniz
aminnnnn
sağolasın tatlımmmm tek başıma hayatta kalkamazdım ki altından canım Allahtan eşim yanımdaydı çek kaldır işlerini ona yaptırdım
o halde bile kolum bacağım nasıl ağrıyor

vay vay vay 4 aylık oldunuz hee kuzuuuu zaman ne çabuk geçiyor valla

yerim ben onu yerimm yavru kuşummm hissetmeler başladı mı yoksa ay ayyyyyyyyyyy

son 4-5 gündür hissediyorum pıtır pıtır özellikle karpuz yiyorum hızlanıyor anası gibi karpuz delisi olacak
İnşallaaaaaaaaaaahh seninki de olsaun da biz de onu yeriizzzzzzzzz

son 4-5 gündür hissediyorum pıtır pıtır özellikle karpuz yiyorum hızlanıyor anası gibi karpuz delisi olacak
İnşallaaaaaaaaaaahh seninki de olsaun da biz de onu yeriizzzzzzzzz

aman da aman karpuza mı hareketleniyor kuzumuzzzz
amin gülüm aminnnnn

asbeeeeee sen ben feryalin düğünleri arasında 1 ay-40 gün var
yanlış hatırlamıyosam fatma da 2008 geliniydi

:) estapitipiti canım, ne demek iki yabancı aaaa büyüo heralde teyzesi haftaya randevumuz war kendısıyle :) kusmam hiç olmadı ama bulantı 7 günün 6 sında war, olmaya o bi gün de acaba bişe mi oldu, napio ne edıo, die geçiriorum, ertesi gün benden acısını çıkarıo :) tavuk, patlıcan, kırmızı pul biber ,pişmiş sarımsak ve sigara kokusu en nefret ettıklerımız.. yerinde mi, iyi mi die, bulantıları bile sever oldum :) siz nasılsınız yegenımle, karpuz delisi çıkmış prenses.. ehh yaz kış arasınız artık :) Allahtan kışları kısa geçiren memlekettesiziniz canım, karpuz bollugu yaşanır oralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…