doğru söylüyorsun canım valla ben yorgun başladım desene bütün hafta öyle geçecek yumurta takibine başlamışsın hayırlı olsun tatlımmmmHaftaya nasıl başlarsam öyle devam ediyor gibi geliyor banageçen hafta hsg felan biraz gerilmiştimm.. dün de bolca dinlenince Allah'a çok şükür ondan keyfim yerinde tatlım.. herşeye rağmen yine de çok şükür ki sağlığımız yerinde gidecek bir işimiz var kimseye muhtaç değiliz bazen pollyanna'yla canlı bağlantıya geçiyorum
ne zamandır yapmıyordum canım böyle bir temizlik iyi oldu ev mis gibi kokuyor artık ohhhhhhmerhaba kızlar ...yeni bir haftaya daha başlıyoruz
asbe dikkat et cnm kendine çok yorma diyecem ama yormuşsun bile
hasta olan hamişlerimize geçmiş olsun.nehar cnm çok soğuk tüketme bak ilaçda kullanamıyorsunuz .savaş bebek baskımı yapıyor acaba ondanmı öksürüyorsun.
ellerine sağlık cnm güle güle kirlet.
benim geçti sayılır cnm bazen sanki kesik varmış gibi sızlıyor oda geçsinde yumoş zamanı geldi ....ama akıntı arada geliyor bide bugün sanki yumoş akıntısıda var gibiydi akşam gelince test yapıcam bakalım .normalde geç yumurtluyordum ama klomen kullandım belki erken yumurtlarım bu ay.senin kaçıncı günün ...
sağolasın tatlım en fazla bu hafta öyle durur sağolsun eşim bu konuda uzmandır
benimde regl bitti bugün 6.günüm daha var benim yumoşlarımı büyütüyorum henüz bakalım canım inşallah iyi sonuçlar verir klomen bakalım bi kaç yumurta gelişirse belli mi olurrr hoppp geliverir bebişlerrrr
ben bu ay serme modu uygulayacağım çok isteklid eğilim biraz dinlenmek istiyorum düşünmek istemiyorum eşim ara vermek istemediğinden çalışma yaparız ama ben öyle üstüne titremeyeceğim artık geçen hamileliğim 2sefer çalışmayla 15dk yatmayla oldu ben bu ay 10dk yatar kalkarım hiçde umursamam sporumu da yaparım Rabbim nasip ederse olur ama beklemiyorum yani bu ay canım
bende spora ve diyete devam ediyorum 1 yıldır sere sere 6 -7 kilo almışım 2 si gitti ama vermem gereken çok kilo var daha.
ben çıkıyorum kızlar hazırlanıp okula gideceğiz
cnm bir sıkıntı yok yollar açık ama süpercanlar uçamıyor işte ....baya kanamam oldu yalnız tekrar regli oldum gibi birde afedersiniz idrarımı yaparken çok yanma oluyor acıyor ılık duş alsam iyi gelirmiki.
tatlım haşatım çıktı resmen haftasonu temizliğe giriştim camdı koltuktu derken bütün evi temizlemişim
şimdi de belim ağrıyorrrr
günaydın günaydın sana maaşallah çok neşeliyiz bu sabahhhh
aminnnnngünaydın kızlarrrr harika bi gün geçiresiniz
sağolasın tatlımmmm tek başıma hayatta kalkamazdım ki altından canım Allahtan eşim yanımdaydı çek kaldır işlerini ona yaptırdımgünaydın kuzummm.. maşallah haftasonu hamaratlığın üstündeymiş şekerim.. ama iş dönüşü temiz bi eve girmek çok güzel yaaa :) akşama o mis kokan eve girince yorgunlugunu atarsın canım.. hem salı günü de hafta başı sayılır :) ama çok yormayasın kendını bizler çalışan bağyanlar olaraktan kocişlerimizde ağır(!) ev işlerinde bize yardımcı olmalılar, çünkü onlar çok güçlüler :)
rimoş napıyon kız muhabbet edemiyoz ne zamandır 2 yabancı gibiyizbebomuz napıyo maşallahh zaman su gibi akıp gidiyor 2 ayı devirdiniz mide bulantın felan var mı, biz 4. ayı bitirdik 1-2 haftadır rahatım valla enerjim geri geliyo, bi de şu progestanı bıraksaydık süper olurdu hastalıklara dikkat et, ilaçsız mahfoluyo insan sürünüyoruz resmen aman haaaaa
vay vay vay 4 aylık oldunuz hee kuzuuuu zaman ne çabuk geçiyor valla
oldu teyzesi olmazmıııı, kıpırdanıyo yavaş yavaş artık
yerim ben onu yerimm yavru kuşummm hissetmeler başladı mı yoksa ay ayyyyyyyyyyy
son 4-5 gündür hissediyorum pıtır pıtırözellikle karpuz yiyorum hızlanıyor anası gibi karpuz delisi olacak
İnşallaaaaaaaaaaahh seninki de olsaun da biz de onu yeriizzzzzzzzz
asbeeeeee sen ben feryalin düğünleri arasında 1 ay-40 gün var
yanlış hatırlamıyosam fatma da 2008 geliniydi
rimoş napıyon kız muhabbet edemiyoz ne zamandır 2 yabancı gibiyizbebomuz napıyo maşallahh zaman su gibi akıp gidiyor 2 ayı devirdiniz mide bulantın felan var mı, biz 4. ayı bitirdik 1-2 haftadır rahatım valla enerjim geri geliyo, bi de şu progestanı bıraksaydık süper olurdu hastalıklara dikkat et, ilaçsız mahfoluyo insan sürünüyoruz resmen aman haaaaa
asbeeeeee sen ben feryalin düğünleri arasında 1 ay-40 gün var
yanlış hatırlamıyosam fatma da 2008 geliniydi
evettttttttttt 5 yıllık gacıyız yani hepimiz :)