iyi bari çok pahalı değilmiş. Elifcim biraz fazla soru sordum kusura bakma tekrardan canım. Biliyosun antalyanın yabancısıyım.
Bebek için alışverişe başladın mı, nerelerden alıyorsun. Yada nerelrden düşünüyosun. Biz ilke bebe irem bebe felan öyle üstten bi gezdik, genel anlamda antalya biraz pahalı geldi bize.Bi de oda felan yapcakmısın,onu nerden düşünüyosun.
aşkolsun canım tabi soacaksın.yardımcı olabilirsem ne ala...ben de senin gezdiğin o yerlere gittim.ilke bebeden 350tlye bebk arabası ve puseini aldım.ilke bebenin az iersnde irem bebeye dogru değil ama öbür tarafa doğru ordan 225tlye park yatak aldım.ben park yatak aldım odayı inşallah ev alınca düşünüyoruz.ben kıyafetide çogunlukla kumlucadaki bebeciler ve butik bebeden aldım birazda vipkidodan bu son dediğim 2 yer internet sitesi.benim aksik sadece kendime kaldı pijama emzirme sütyeni,göğüs pedi filan.biberen emzik filanda sipariş ettim.ilke bebeden bebek çantasıda aldım.haziran bittikten sonraki ilk kontrolümden sonra tahmini 15 temmuzdan sonra kendiminde bebeğinde çantasını hazır tutacam.malum riskli gebeyiz
Canım Allah razı olsun çok yardımcı oldun. Hayırlı sağlıklı doğumlar nasib etsin rabbim. Çok sık gelmiyosun artık, yakalamışken bi çırpıda soruverdim hepsiniİlerde daha çok şişrcem kafanı sanırım
Bu arada ben kapalıyolda loyadan 28 liraya çok hoş bi pişama takımı aldım(hamile-lohusa için) oraya bi bak derim
cnm bir sıkıntı yok yollar açık ama süpercanlar uçamıyor işte ....baya kanamam oldu yalnız tekrar regli oldum gibi birde afedersiniz idrarımı yaparken çok yanma oluyor acıyor ılık duş alsam iyi gelirmiki.
Allah kolaylık versin canım o halinle çalışabiliyorsun maaşallah subhanallahhh
Ne olsun canım her ay ayrı bir heyecanla bebiş bekliyoruz ama olmuyor çok nazlı çıktı bizim bebişler yaaa
işler acaip yoğun bu ara mahvoluyorum eve zor atıyorum kendimi gerçi bu hafta eve ancak uyumaya girdim evin halini görmek bile istemiyorum o derece yanii her tarafta sevgili eşimin kirlileri yakında el ele tutuşup halay çekecekler o derece yani
Ben halaaa köydeyim kardeşimin nişanı var temizlik yapıo annemler bende yemek bulaşık yardım etmeye çalışıyorum kızdıkları halde
Pazarları buralar çok ıssız oluo
benim de kocişim nöbetçi, boynum omzum tutulmuş üstelik yine bademciklerim şişiyor teee allahım yaaa ben niye hastalıktan kurtulamıyorumsanırım ben bu çocuğu yatakta doğurcam oooooooooofffff
Geçmiş olsun tatlım,dikkat et dicem ama ne kadar dikkat etsende oluyor işte.bende nerdeyse 20 gündür öksürüyorum geçmek bilmedi bir türlü
Cnm geçmiş oh atlatmışsın.. çok geçmiş olsun tekrardan.. peki sonuç nasıl çıkmış kanallarda veya başka bir sorun çıkmamıştır inşallah..bana dr anesteziye gerek yok demişti ne acı çekmişim boş yere..
reglinin 2. günü demiş senin dr. bana da seraphone yazdı.. ve reglinin 5. günü bunu kullanmaya başla 12. günü de gel dedi bakalım nasıl olacak...
bol bol dinlen cnm ben yaptırdıktan sonra 2 saat kadar hiç hareketsin yattım uyudum walla cnm..bahaneyi de bulmuşkenn kocişe naz limitimi bolcana kullanmıştım
Sağol canım.sanırım hassasiz gerçekten çünkü ben çok dikkat ediyorum kendime ama hamileliğim boyunca iki kez grip oldum.umarım en kısa zamanda iyileşirsın :)çok geçmiş olsun canım. Vücudumuz çok hassas sanırım
elfida bende öksürük ham,le kaldığımdan beri var resmen böyle ciğerden geliyor ses böyle insanlar öksürdüğüm zaman resmen dönüp bana acıyarak bakıyorlar o kadar derin ve ciğerden yani.dr.umun ebesi en sonunda bana seninki hamilelik öksürüğü doğurunca geçecek dedi
canım seraphone yumurta geliştirici bir ilaç.yumurta takibi yapacak demkki dr.un.bendde kullanmıştım geçen yaz o hapı.inş. yumoşların güzel gelişir ve spoşlarla buluşur bebiş olur konar göbüşüne
maaşallah canım bundan sonra da böyle devam eder inşallah az kaldı zaten çok almazsın artık pardon alırsın da bu tarihten sonra bebeğin büyür artık Allahımın izniyleherkese merhaba arkadaşlarrrrr
netimn kotası bitti gibi giremedim yaa doğru düzgün,bir ses vereyim dedim merak etmişsiniz Allah razı olsunnnnn
çarşambadan sonra rahat rahat girerim inş.
geçmişi fazla okuyamadım bir göz gezdirdim,vefatlar olmuş Allah rahmetler eylesin inş.
rean cnm iyiymişsin çok sevindim.
fatma ipek şuan hastanededir inş. güzel sonuçlar alırsın tatlım
misscim cnm benim sana da Allah kolaylık versin bende çatı ağrımdan dolayı fazla yürüyemiyorum napalım biraz daha dayanıcaz inş.
bebişim iyi kızlar sadece ismi yok birde doğru dürüst doktoru yok
devlette acilde kim varsa o doğurtuyormuş zaten,özeldeki de öyle böyle ilgilendi arada derede kaldım.
dünya para bayılmakta istemiyorum böyle ilgisizliğe ama devletten de tırsıyorum :18:
bana dua ediin nolur kolaylaştırsın mevlam...
bende 8,5 kilo aldım gören erkek mi diyor :)) top gibi ve alttan çatlaklar başlayan bir karınnn
Allahım isteyen herkese nasip etsin inş. hepinizi öpüyorum canlarım
kendinize çook iyi bakınn
ohhh çektim derinden derinden hayırlısıyla bunu da atlattın tatlımmmm çok şükürrrmerhaba kızlar hsg çekimide bitti şükür hiç bir sıkıntı yok anestezi tam bana göre ya yoksa dayanamazdım sanırım hazırlıkları görünce bile tırstım yani...ayıldıktan sonra alt taraf acımaya başladı biraz ama şimdi daha iyiyim.herşey normalmiş gittiğim dr. çekti zaten eşimlede görüşmüş reglinin 2.günü gelsin demiş inşallah regli olmam da gitmeye gerek kalmaz ...şimdi biraz dinlneyimde günümüz var bugün geçen ayda gidememiştim hastalıktan oraya gideceğim.
amin canım aminnnnnsağol canım.
herşeyin bir zamanı var.öncelikle hayırlısını dile lütfen.
tatlım haşatım çıktı resmen haftasonu temizliğe giriştim camdı koltuktu derken bütün evi temizlemişimherkes gezmedemi nerde bu topiğin üyeleri.....sıkıcı ve rüzgarlı bir pazar günü oldum olası pazarları sevmiyorum.
asbe 2 gündür girmiyorsun nerdesin cnm...
günaydın günaydın sana maaşallah çok neşeliyiz bu sabahhhhHerkeslere ; annişş olanlara, anniş adayı olanlara benim anniş gibi olmak için can atanlaraaa, kafası karışık olanlara, kafası çok net olanlaraa herkesleree günaydınlarrr olsunn
Cumartesi soğan kürü kullanmaya başladım, hadi bakalım vatana millete hayırlı uğurlu olsungelsin bebişlerr gitsinn göbişlerr
evet cnm aynen öyle söyledi.. yumurtişler verimli çalışıyor ama yine biz desteğimizi verelim dedi.. inşallaahh güzel dileklerimizi yüce Allah'ım duyarda güzel bebişlerimizin haberini alırız dr amcamızdan
günaydın günaydın sana maaşallah çok neşeliyiz bu sabahhhh
aminnnnnnnnnnn bu ay güzel haberler alalım artıkkk