Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

iyi bari çok pahalı değilmiş. Elifcim biraz fazla soru sordum kusura bakma tekrardan canım. Biliyosun antalyanın yabancısıyım.
Bebek için alışverişe başladın mı, nerelerden alıyorsun. Yada nerelrden düşünüyosun. Biz ilke bebe irem bebe felan öyle üstten bi gezdik, genel anlamda antalya biraz pahalı geldi bize.Bi de oda felan yapcakmısın,onu nerden düşünüyosun.

aşkolsun canım tabi soacaksın.yardımcı olabilirsem ne ala...ben de senin gezdiğin o yerlere gittim.ilke bebeden 350tlye bebk arabası ve puseini aldım.ilke bebenin az iersnde irem bebeye dogru değil ama öbür tarafa doğru ordan 225tlye park yatak aldım.ben park yatak aldım odayı inşallah ev alınca düşünüyoruz.ben kıyafetide çogunlukla kumlucadaki bebeciler ve butik bebeden aldım birazda vipkidodan bu son dediğim 2 yer internet sitesi.benim aksik sadece kendime kaldı pijama emzirme sütyeni,göğüs pedi filan.biberen emzik filanda sipariş ettim.ilke bebeden bebek çantasıda aldım.haziran bittikten sonraki ilk kontrolümden sonra tahmini 15 temmuzdan sonra kendiminde bebeğinde çantasını hazır tutacam.malum riskli gebeyiz

aşkolsun canım tabi soacaksın.yardımcı olabilirsem ne ala...ben de senin gezdiğin o yerlere gittim.ilke bebeden 350tlye bebk arabası ve puseini aldım.ilke bebenin az iersnde irem bebeye dogru değil ama öbür tarafa doğru ordan 225tlye park yatak aldım.ben park yatak aldım odayı inşallah ev alınca düşünüyoruz.ben kıyafetide çogunlukla kumlucadaki bebeciler ve butik bebeden aldım birazda vipkidodan bu son dediğim 2 yer internet sitesi.benim aksik sadece kendime kaldı pijama emzirme sütyeni,göğüs pedi filan.biberen emzik filanda sipariş ettim.ilke bebeden bebek çantasıda aldım.haziran bittikten sonraki ilk kontrolümden sonra tahmini 15 temmuzdan sonra kendiminde bebeğinde çantasını hazır tutacam.malum riskli gebeyiz

Canım Allah razı olsun çok yardımcı oldun. Hayırlı sağlıklı doğumlar nasib etsin rabbim. Çok sık gelmiyosun artık, yakalamışken bi çırpıda soruverdim hepsini :KK1: İlerde daha çok şişrcem kafanı sanırım :KK17:
Bu arada ben kapalıyolda loyadan 28 liraya çok hoş bi pişama takımı aldım(hamile-lohusa için) oraya bi bak derim :KK34:

Canım Allah razı olsun çok yardımcı oldun. Hayırlı sağlıklı doğumlar nasib etsin rabbim. Çok sık gelmiyosun artık, yakalamışken bi çırpıda soruverdim hepsini :KK1: İlerde daha çok şişrcem kafanı sanırım :KK17:
Bu arada ben kapalıyolda loyadan 28 liraya çok hoş bi pişama takımı aldım(hamile-lohusa için) oraya bi bak derim :KK34:

okulda girip okuyup çıkıyorum eve gelince uyuyuveriyom ondn sık giremiyom.loyayı biliyom bir bakayı ucuza almışsın.....inşallah Rabbim herkese hayırlı dogum nasip etsin

cnm bir sıkıntı yok yollar açık ama süpercanlar uçamıyor işte ....baya kanamam oldu yalnız tekrar regli oldum gibi birde afedersiniz idrarımı yaparken çok yanma oluyor acıyor ılık duş alsam iyi gelirmiki.

fatmacım gecmıs olsun masalah hiç bişeyın çıkmamıs :nazar: kanaman olacak canım 4 gun kadar..ağrında olacaktır ..ağrın çok olursa mazejık iç :KK66: sanırım iltihap yada sistit oldun..kendi doktoruna gidip sana antibiyotik iste receteye yazsın doktorun.. :KK16:

Allah kolaylık versin canım o halinle çalışabiliyorsun maaşallah subhanallahhh:nazar:
Ne olsun canım her ay ayrı bir heyecanla bebiş bekliyoruz ama olmuyor çok nazlı çıktı bizim bebişler yaaa
işler acaip yoğun bu ara mahvoluyorum eve zor atıyorum kendimi gerçi bu hafta eve ancak uyumaya girdim evin halini görmek bile istemiyorum o derece yanii her tarafta sevgili eşimin kirlileri yakında el ele tutuşup halay çekecekler o derece yani:KK76:

sağol canım.
herşeyin bir zamanı var.öncelikle hayırlısını dile lütfen.

herkes gezmedemi nerde bu topiğin üyeleri.....sıkıcı ve rüzgarlı bir pazar günü oldum olası pazarları sevmiyorum.
asbe 2 gündür girmiyorsun nerdesin cnm...

Ben halaaa köydeyim kardeşimin nişanı var temizlik yapıo annemler bende yemek bulaşık yardım etmeye çalışıyorum kızdıkları halde
Pazarları buralar çok ıssız oluo

Ben halaaa köydeyim kardeşimin nişanı var temizlik yapıo annemler bende yemek bulaşık yardım etmeye çalışıyorum kızdıkları halde
Pazarları buralar çok ıssız oluo

kolay gelsin cnm ama dedikleri gibi iş yapma bak nişanın ortasında doğuruverirsin sonra :KK1:

benim de kocişim nöbetçi, boynum omzum tutulmuş üstelik yine bademciklerim şişiyor teee allahım yaaa ben niye hastalıktan kurtulamıyorum :KK50: sanırım ben bu çocuğu yatakta doğurcam oooooooooofffff

benim de kocişim nöbetçi, boynum omzum tutulmuş üstelik yine bademciklerim şişiyor teee allahım yaaa ben niye hastalıktan kurtulamıyorum :KK50: sanırım ben bu çocuğu yatakta doğurcam oooooooooofffff

Geçmiş olsun tatlım,dikkat et dicem ama ne kadar dikkat etsende oluyor işte.bende nerdeyse 20 gündür öksürüyorum geçmek bilmedi bir türlü

Cnm geçmiş oh atlatmışsın.. çok geçmiş olsun tekrardan.. peki sonuç nasıl çıkmış kanallarda veya başka bir sorun çıkmamıştır inşallah.. :KK16: :KK16: bana dr anesteziye gerek yok demişti ne acı çekmişim boş yere.. :KK1:

reglinin 2. günü demiş senin dr. bana da seraphone yazdı.. ve reglinin 5. günü bunu kullanmaya başla 12. günü de gel dedi bakalım nasıl olacak... :KK9:

bol bol dinlen cnm ben yaptırdıktan sonra 2 saat kadar hiç hareketsin yattım uyudum walla cnm.. :KK9: :KK9: bahaneyi de bulmuşkenn kocişe naz limitimi bolcana kullanmıştım :KK9: :KK9:

canım seraphone yumurta geliştirici bir ilaç.yumurta takibi yapacak demkki dr.un.bendde kullanmıştım geçen yaz o hapı.inş. yumoşların güzel gelişir ve spoşlarla buluşur bebiş olur konar göbüşüne:KK9::KK9:

fatmaipek canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.benimde arkadaşımın eşinde sıkıntılar vardı değerler nasıldı tam bilmiyorum ama rahim filmi çektirdikten sonra ya bir defer adet oldu ya olmadı şimdi 5 aylık hamile:KK49::KK49:darısı sana ve tüm isteyen arkadaşlara inş.

elfida bende öksürük ham,le kaldığımdan beri var resmen böyle ciğerden geliyor ses böyle insanlar öksürdüğüm zaman resmen dönüp bana acıyarak bakıyorlar o kadar derin ve ciğerden yani.dr.umun ebesi en sonunda bana seninki hamilelik öksürüğü doğurunca geçecek dedi :KK37::KK37:

çok geçmiş olsun canım. Vücudumuz çok hassas sanırım :KK50:
Sağol canım.sanırım hassasiz gerçekten çünkü ben çok dikkat ediyorum kendime ama hamileliğim boyunca iki kez grip oldum.umarım en kısa zamanda iyileşirsın :)
elfida bende öksürük ham,le kaldığımdan beri var resmen böyle ciğerden geliyor ses böyle insanlar öksürdüğüm zaman resmen dönüp bana acıyarak bakıyorlar o kadar derin ve ciğerden yani.dr.umun ebesi en sonunda bana seninki hamilelik öksürüğü doğurunca geçecek dedi :KK37::KK37:

Savaşcim aynı beni anlatıyorsun.ben oksurunce yanimdakiler korkuyor.dr.a sormadım acaba benimkide hamilelik oksurugumu:))umarım bir an önce geçer zaten zor nefes alıyorum bu oksurukte beni mahvediyor.

Herkese hayırlı sabahlar.. Burada ezan okunuyor şu anda.. Rabbim ezanlar hürmetine kimseyi evladı ile imtihan etmesin kimsenin kucağını boş bırakmasın...
üç aylar hürmetine ya Rab !!!
amin kere âmin...

Herkeslere ; annişş olanlara, anniş adayı olanlara benim anniş gibi olmak için can atanlaraaa, kafası karışık olanlara, kafası çok net olanlaraa herkesleree günaydınlarrr olsunn :KK16: :KK16:

Cumartesi soğan kürü kullanmaya başladım, hadi bakalım vatana millete hayırlı uğurlu olsun :KK1: gelsin bebişlerr gitsinn göbişlerr :KK33: :KK1:

canım seraphone yumurta geliştirici bir ilaç.yumurta takibi yapacak demkki dr.un.bendde kullanmıştım geçen yaz o hapı.inş. yumoşların güzel gelişir ve spoşlarla buluşur bebiş olur konar göbüşüne:KK9::KK9:

:KK37::KK37:

evet cnm aynen öyle söyledi.. yumurtişler verimli çalışıyor ama yine biz desteğimizi verelim dedi.. inşallaahh güzel dileklerimizi yüce Allah'ım duyarda güzel bebişlerimizin haberini alırız dr amcamızdan:KK16::KK16:

herkese merhaba arkadaşlarrrrr

netimn kotası bitti gibi giremedim yaa doğru düzgün,bir ses vereyim dedim merak etmişsiniz Allah razı olsunnnnn
çarşambadan sonra rahat rahat girerim inş.

geçmişi fazla okuyamadım bir göz gezdirdim,vefatlar olmuş Allah rahmetler eylesin inş.

rean cnm iyiymişsin çok sevindim.

fatma ipek şuan hastanededir inş. güzel sonuçlar alırsın tatlım

misscim cnm benim sana da Allah kolaylık versin bende çatı ağrımdan dolayı fazla yürüyemiyorum napalım biraz daha dayanıcaz inş.

bebişim iyi kızlar sadece ismi yok birde doğru dürüst doktoru yok :KK9:

devlette acilde kim varsa o doğurtuyormuş zaten,özeldeki de öyle böyle ilgilendi arada derede kaldım.

dünya para bayılmakta istemiyorum böyle ilgisizliğe ama devletten de tırsıyorum :18:

bana dua ediin nolur kolaylaştırsın mevlam...

bende 8,5 kilo aldım gören erkek mi diyor :)) top gibi ve alttan çatlaklar başlayan bir karınnn :KK1:

Allahım isteyen herkese nasip etsin inş. hepinizi öpüyorum canlarım

kendinize çook iyi bakınn
maaşallah canım bundan sonra da böyle devam eder inşallah az kaldı zaten çok almazsın artık pardon alırsın da bu tarihten sonra bebeğin büyür artık Allahımın izniyle:KK34:
merhaba kızlar hsg çekimide bitti şükür hiç bir sıkıntı yok anestezi tam bana göre ya yoksa dayanamazdım sanırım hazırlıkları görünce bile tırstım yani...ayıldıktan sonra alt taraf acımaya başladı biraz ama şimdi daha iyiyim.herşey normalmiş gittiğim dr. çekti zaten eşimlede görüşmüş reglinin 2.günü gelsin demiş inşallah regli olmam da gitmeye gerek kalmaz ...şimdi biraz dinlneyimde günümüz var bugün geçen ayda gidememiştim hastalıktan oraya gideceğim.
ohhh çektim derinden derinden hayırlısıyla bunu da atlattın tatlımmmm çok şükürrr
inşallah bu ay kendiliğinden gelecek meleğin gerek kalmayacak dediğin gibi tatlımmmm
sağol canım.
herşeyin bir zamanı var.öncelikle hayırlısını dile lütfen.
amin canım aminnnnn
herkes gezmedemi nerde bu topiğin üyeleri.....sıkıcı ve rüzgarlı bir pazar günü oldum olası pazarları sevmiyorum.
asbe 2 gündür girmiyorsun nerdesin cnm...
tatlım haşatım çıktı resmen haftasonu temizliğe giriştim camdı koltuktu derken bütün evi temizlemişim:KK9::KK9:
şimdi de belim ağrıyorrrr
Herkeslere ; annişş olanlara, anniş adayı olanlara benim anniş gibi olmak için can atanlaraaa, kafası karışık olanlara, kafası çok net olanlaraa herkesleree günaydınlarrr olsunn :KK16: :KK16:

Cumartesi soğan kürü kullanmaya başladım, hadi bakalım vatana millete hayırlı uğurlu olsun :KK1: gelsin bebişlerr gitsinn göbişlerr :KK33: :KK1:
günaydın günaydın sana maaşallah çok neşeliyiz bu sabahhhh:KK52::KK52:

evet cnm aynen öyle söyledi.. yumurtişler verimli çalışıyor ama yine biz desteğimizi verelim dedi.. inşallaahh güzel dileklerimizi yüce Allah'ım duyarda güzel bebişlerimizin haberini alırız dr amcamızdan:KK16::KK16:

aminnnnnnnnnnn bu ay güzel haberler alalım artıkkk:KK52::KK52:

günaydın günaydın sana maaşallah çok neşeliyiz bu sabahhhh :KK52: :KK52:

aminnnnnnnnnnn bu ay güzel haberler alalım artıkkk:KK52::KK52:

Haftaya nasıl başlarsam öyle devam ediyor gibi geliyor bana :KK1: geçen hafta hsg felan biraz gerilmiştimm.. dün de bolca dinlenince Allah'a çok şükür ondan keyfim yerinde tatlım.. herşeye rağmen yine de çok şükür ki sağlığımız yerinde gidecek bir işimiz var kimseye muhtaç değiliz :KK16: :KK16: bazen pollyanna'yla canlı bağlantıya geçiyorum :KK9: :KK9: :KK9:

merhaba kızlar ...yeni bir haftaya daha başlıyoruz :KK16::KK16::KK16:
asbe dikkat et cnm kendine çok yorma diyecem ama yormuşsun bile :KK47:
hasta olan hamişlerimize geçmiş olsun.nehar cnm çok soğuk tüketme bak ilaçda kullanamıyorsunuz .savaş bebek baskımı yapıyor acaba ondanmı öksürüyorsun.

X