- 29 Temmuz 2012
- 1.486
- 2
iyi bari çok pahalı değilmiş. Elifcim biraz fazla soru sordum kusura bakma tekrardan canım. Biliyosun antalyanın yabancısıyım.
Bebek için alışverişe başladın mı, nerelerden alıyorsun. Yada nerelrden düşünüyosun. Biz ilke bebe irem bebe felan öyle üstten bi gezdik, genel anlamda antalya biraz pahalı geldi bize.Bi de oda felan yapcakmısın,onu nerden düşünüyosun.
aşkolsun canım tabi soacaksın.yardımcı olabilirsem ne ala...ben de senin gezdiğin o yerlere gittim.ilke bebeden 350tlye bebk arabası ve puseini aldım.ilke bebenin az iersnde irem bebeye dogru değil ama öbür tarafa doğru ordan 225tlye park yatak aldım.ben park yatak aldım odayı inşallah ev alınca düşünüyoruz.ben kıyafetide çogunlukla kumlucadaki bebeciler ve butik bebeden aldım birazda vipkidodan bu son dediğim 2 yer internet sitesi.benim aksik sadece kendime kaldı pijama emzirme sütyeni,göğüs pedi filan.biberen emzik filanda sipariş ettim.ilke bebeden bebek çantasıda aldım.haziran bittikten sonraki ilk kontrolümden sonra tahmini 15 temmuzdan sonra kendiminde bebeğinde çantasını hazır tutacam.malum riskli gebeyiz