Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

canım bende özlüyorum ama iş güç bakamıyorum pek.akşamda gidiyorum eve ancak yemek evin işleri sonra uyku..
son zamanlarda bi enerji yükselmesi varda öyle bakabiliyorum işte arada.

güzel dileklerin içinde çok teşekkür ederim, allah razı olsun.

nasılsın?
nasıl gidiyor işler? : ))

bugünkü halim, dışarda iyi giyimli bi deli şarkı söylüyo, eşlik edesim warrrrrrrr
al benden de o kadar şu haftalıkları dağıtayım da kaçayım diye bakıyorum şimdi
Allah kolaylık versin canım o halinle çalışabiliyorsun maaşallah subhanallahhh
Ne olsun canım her ay ayrı bir heyecanla bebiş bekliyoruz ama olmuyor çok nazlı çıktı bizim bebişler yaaa
işler acaip yoğun bu ara mahvoluyorum eve zor atıyorum kendimi gerçi bu hafta eve ancak uyumaya girdim evin halini görmek bile istemiyorum o derece yanii her tarafta sevgili eşimin kirlileri yakında el ele tutuşup halay çekecekler o derece yani

noldu kuzummmmmm

Canim nasilsin, bende karieik ruya gorurum arada obunlar adet olamiyoz ya ondan oluyor galiba.bu arada senin ertugruldan randevun dün muydu yoksa bu hafta persembe mi

Canim nasilsin, bende karieik ruya gorurum arada obunlar adet olamiyoz ya ondan oluyor galiba.bu arada senin ertugruldan randevun dün muydu yoksa bu hafta persembe mi

haftaya perşembe canım.ama nasıl gitcez bilmiyorum.Arabamız da yok, 5m migrosun ordan bincez ama neye bincez
sen nasılsın canım, bu şeker yükleme, ayrıntılı ultrason felan nerde yaptırdın. bi de hangi ililaçlara kaçıncı hafta başlattırdı? Ultrasonda da hemen bakıp bırakıyo mu yoksa detaylıca anlatıyomu bebeği?
biraz çok sordum ama

Çok kilo almamışsın maşallahben daha şimdiden 10 kilo aldım :)Korkma canım ya..Allah yardımcın olsun inşallah.

Sağol canım benim Allah razı olsun.Amin inşallah.Sende etrafında olup bitenlere çok kulak asma.Onlara en iyi cevap umursamamak olur.

herkese merhaba arkadaşlarrrrr

netimn kotası bitti gibi giremedim yaa doğru düzgün,bir ses vereyim dedim merak etmişsiniz Allah razı olsunnnnn
çarşambadan sonra rahat rahat girerim inş.

geçmişi fazla okuyamadım bir göz gezdirdim,vefatlar olmuş Allah rahmetler eylesin inş.

rean cnm iyiymişsin çok sevindim.

fatma ipek şuan hastanededir inş. güzel sonuçlar alırsın tatlım

misscim cnm benim sana da Allah kolaylık versin bende çatı ağrımdan dolayı fazla yürüyemiyorum napalım biraz daha dayanıcaz inş.

bebişim iyi kızlar sadece ismi yok birde doğru dürüst doktoru yok

devlette acilde kim varsa o doğurtuyormuş zaten,özeldeki de öyle böyle ilgilendi arada derede kaldım.

dünya para bayılmakta istemiyorum böyle ilgisizliğe ama devletten de tırsıyorum :18:

bana dua ediin nolur kolaylaştırsın mevlam...

bende 8,5 kilo aldım gören erkek mi diyor :)) top gibi ve alttan çatlaklar başlayan bir karınnn

Allahım isteyen herkese nasip etsin inş. hepinizi öpüyorum canlarım

kendinize çook iyi bakınn

merhaba kızlar hsg çekimide bitti şükür hiç bir sıkıntı yok anestezi tam bana göre ya yoksa dayanamazdım sanırım hazırlıkları görünce bile tırstım yani...ayıldıktan sonra alt taraf acımaya başladı biraz ama şimdi daha iyiyim.herşey normalmiş gittiğim dr. çekti zaten eşimlede görüşmüş reglinin 2.günü gelsin demiş inşallah regli olmam da gitmeye gerek kalmaz ...şimdi biraz dinlneyimde günümüz var bugün geçen ayda gidememiştim hastalıktan oraya gideceğim.

Cnm geçmiş oh atlatmışsın.. çok geçmiş olsun tekrardan.. peki sonuç nasıl çıkmış kanallarda veya başka bir sorun çıkmamıştır inşallah.. bana dr anesteziye gerek yok demişti ne acı çekmişim boş yere..

reglinin 2. günü demiş senin dr. bana da seraphone yazdı.. ve reglinin 5. günü bunu kullanmaya başla 12. günü de gel dedi bakalım nasıl olacak...

bol bol dinlen cnm ben yaptırdıktan sonra 2 saat kadar hiç hareketsin yattım uyudum walla cnm.. bahaneyi de bulmuşkenn kocişe naz limitimi bolcana kullanmıştım

Çok mu sormuşsun benim göbişe bir bebiş girsinde bak sizi nasıl yağmuruna tutuyorum

Ragindam canım Rabbim bir avazda kurtarsın, güzel doğumlar nasib etsin. Zeynep Erva diyodun neden vazgeçtin? Misyyaman da samsunda onun gittiği doktora gitsen, o memnundu sanırım.

Fatmacım geçmiş olsun. Anladığım kadarıyla hiç bi sıkıntı yokmuş. Çok şükür canım.

Roserguler tatlım sen inşAllaaaaaahhhhh bi hamiş kal ben soru yağmuruna hazırımmmm

Kızlar nasılsınızz ben köye geldim annemlerle ..
Telf girdiğim için msj yazıyorum siliniyo inşAllsh kopmaz bağlantı..
Herkesi öpüyorum gZel haberlerinizi bekliyorum

canım m,grosun ordan binmeyi ordan geçmiyor zaten.minibüsle jandarmanın orda inin onun önündeki duraktan V01 ve Vile başlayan minibüslere bineriniz ama nerken sor gene adeniz şifadan geçer i diye.

yoğunluğuna bağlı ,coğunlukla sorularına cevap verir.sana bu hafta gidince 4 lü tarama ister birde kan hapı başlayablir.bana 18.haftada gittiğim için 18de yaptı.şeker yüklemesini bana yapmayacak çünkü şekerimi dahiliye kontrol ediyor benim bende gebelik şekerinden şüphelendiler ilk hamile old. öğrendiğimde yapılan tahlilde tokluk şekeri yüksek çıktıydı dahiliyeye yönlendirdi.ben tüm tahlilleri akdenizde yaptırdım ama bugün ayrıntılı ultrasonu beğenmedim medicalde murat bey var radyolojizmanı murat ona gitmediğime pişmanım.sen sordun mu medicalde ayrıntılı ne kadar ben aradım bugün fiyat vermiyor artık uyuzlar.akdeniz şifada 100 ama beş para etmez.medicaldeki çok güzel inceliyor ve sana gösteriyordu

canım teşekkür ederim. 4lüyü mehmet murat inal benden istemedi. ben de yaptırmayı düşünmüyorum zaten, para tuzağı gibi geliyo bana, sonuçta 2limizde bi problem çıkmadı. eğer ertuğrul bey de isterse yaptırmam. Perşembe bi gideyim memnun kalmazsam olimposta şerife serap tiryakiye gitcem artık. İnşallah ertuğrul beyi severim. ben istiyorumki ben sormadan da güzel güzel anlatsın
ayrıntılıyı hiç sormadım ama ben de medicale giderim onun için

dörtlü ile ikili çok farklı canım.ikili ve üçlüde sendromlara bakarken dörtlüde bel açıklığı var m yani bbekte hidro sefali ve spida bfida var mı ditye bakıyorlar....bence yaptır.

onu ne kadara yaptırdın canım

onu akdeniz şifada yaptırmadım antalta ofm hastanesindeydi ertugrul antalyaya çok yağmur yağınca akdeniz şifanın yanındaki bent yıkılmıştı hastane kapalı kaldı 15 gün ozaman antalya ofm hastanesinde hastalarına baktı ertugrul orda 48tl idi.

cnm bir sıkıntı yok yollar açık ama süpercanlar uçamıyor işte ....baya kanamam oldu yalnız tekrar regli oldum gibi birde afedersiniz idrarımı yaparken çok yanma oluyor acıyor ılık duş alsam iyi gelirmiki.

iyi bari çok pahalı değilmiş. Elifcim biraz fazla soru sordum kusura bakma tekrardan canım. Biliyosun antalyanın yabancısıyım.
Bebek için alışverişe başladın mı, nerelerden alıyorsun. Yada nerelrden düşünüyosun. Biz ilke bebe irem bebe felan öyle üstten bi gezdik, genel anlamda antalya biraz pahalı geldi bize.Bi de oda felan yapcakmısın,onu nerden düşünüyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…