oooyy etmezzmiyimm sen raginda misyaman yehan epey az kaldı. Allah bi avazda kurtarsın. ben de çok istiyorum normal doğum.
1 kilo aldım canım şimdilik.inşallah çok almam. boyum da 1.60 valla top gibi olurum yoksa
reanımmmm bak seni merak ediyoruz gündüzleri de gelben şimdi yatayım progestan alıyorum fena halde uyku bastırıyo. seni ve bıdıklarını öpüyorum canımmm
yok canım kalmıyor aksine bebiş için yol açacak hsg Allahımın izniyleeecnm daha çalışmaya bile başlamadık ki acaba öncedenmi hissettin.c.tesi hsg çektireceğim.acaba anestezinin yumoşlara yada bebişe etkisi olurmuki.gerçi okadar uzun süre kalmaz vücutta heralde ama.
canımmm nasıl özledik seniiiisilkeletmek falan okudum hamile kalmak için...o ne ki
ne güldüm gece gece
sohbeti kaçırmışız yaaaa maaşallah subhanallahh Rabbim herşeyin yolunda gitmesini nasip eder inşallah minnakların sağlıkla hayırla gelirlerrrrtrip mi attım :44:
hatırlamıyorum ki
harbi oluyo ha işe bak, komik ama hakikaten
iyiler çok şükür.bide anneleri uyuyabilse çok daha iyi olucaklar belki.
enerji patlaması var bende, uyuyamıyorum bi türlü.
2 saat uykuyla işe gidiyorum.
doğuma 3 hafta var gibi bakalım bekliyoruz.
normal olucak allah izin verirse, ne zaman isterlerse artık.
isimleri derin gölge ve ensar olucak inşallah : )
kız rüyasında mı görmüş ben ilk defa duydum bunu hadi hayırlı olsunnn benimki de görmüştü yeni evlendiğimizde ama bizim çocuğun adı mehmet aliydihaklısın canım hayırlısı. Doğum yapınca bir cümleyle de olsa haber ver bize.
canım benim eşim 2 yıl evvel rüyasında görmüştü. Allahın izniyle Irmak olcak adı.
ok dir tatlım ekliyorum Allah razı olsunnnasbe zerbas için bana 50 daha yaz kuzum
hayırlı cumalar canlarımmmm
seninde cuman hayırlı olsun asbe....
kocacım geldi şükür
bugün acayip sıcak hava yağmur yağsa rahatlıyacaktı ama yok ....
haftanın son iş günü tatile kaldı son 3 haftabu ay hamiş kalsam ne iyi olur zor zamanlarda evde olurum allahım duy sesimizi asbeyede banada bir melek gönder(asbeye 2 de gönderebilirsin )
Canımmmmm ne güzel bir dua o öyle aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhh
Rabbim ayırmasın bir daha tatlımmmmm
amin canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnYaa o melekten bende istiyorumm.. Ne güzell bir dilekkk böylee aminnnn inşallahh güzel dileklerimiz bu Hayırlı cuma gününde kabul olurda bat gelmez Bebişşş haberlerimizz gelir inşalllaahh.. Allah'ım dualarımızı kabul eyle... Bebişlerimizi artık bizden esirgeme
gözlerim kör olmuş demek kiiiiiiiii ay çok utandımmmm:96::96::78::78::78::78::78:günaydııııııııııııınnnnnnnnnnn
hhiiiiiiiiiii asbecimmmmm papağan gibi taaaa fi tarihinden beri söylüyorum nasıl kaçırdın sen bu konuyu
rımel sana bir şey deyimde gül cnm biz evlendikten sonra 2 yıl ablamlarla tatile gittik birinde bekar kaynımda vardı.ondan sonra k.v. yazlık aldı daha fazla dayanamadı.geçen yıl tam bir işkence gibiydi zaten ev dar abisiğil 3 kişi biz 3 kişi k.v. gil 3 kişi düşün okalabalığı bide üstüne 4 kişilik 2 günlüğüne misafir geldi.
bu senede yine gideceğiz ben 1 hafta istesemde eşim 2 hafta gidelim diye ısrar etti.bişey demedim allahtan bu sene abisiğil ile gitmek için ısrar etmedi geçen yıl sıkıntı yaşayınca ...ama bizimkilere tatil denmez cnm aile ziyareti sadece ekstra deniz var o işi hallediyoruz.seneye ev borcu bitince ver elini tam pansiyon tatil...
yazlığı satsalar hiç üzülmeyeceğim heralde ....
gözlerim kör olmuş demek kiiiiiiiii ay çok utandımmmm:96::96::78::78::78::78::78:
estağfurullah şekerim öyle demek istemedim tabiiii
fatmaipekkk hsg bu gun muydu?
Fatmanın hsg si cumartesi diye biliyorum kızlar