Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

oooyy etmezzmiyimm sen raginda misyaman yehan epey az kaldı. Allah bi avazda kurtarsın. ben de çok istiyorum normal doğum.
1 kilo aldım canım şimdilik.inşallah çok almam. boyum da 1.60 valla top gibi olurum yoksa :KK9:
reanımmmm bak seni merak ediyoruz gündüzleri de gel :KK16:ben şimdi yatayım progestan alıyorum fena halde uyku bastırıyo. seni ve bıdıklarını öpüyorum canımmm :KK16::KK16:

dikkat et çok alma.zorlanırsın ilerleyen zmanlarda.
bende öpüyorum sağolasın..
sende kızına iyi bak.iyi geceler: )

cnm daha çalışmaya bile başlamadık ki acaba öncedenmi hissettin.c.tesi hsg çektireceğim.acaba anestezinin yumoşlara yada bebişe etkisi olurmuki.gerçi okadar uzun süre kalmaz vücutta heralde ama.
yok canım kalmıyor aksine bebiş için yol açacak hsg Allahımın izniyleee:KK34:

silkeletmek falan okudum hamile kalmak için...o ne ki :KK1:
ne güldüm gece gece :KK53:
canımmm nasıl özledik seniiii:KK16:
trip mi attım :44:
hatırlamıyorum ki :KK1:

harbi oluyo ha işe bak, komik ama hakikaten :KK52::KK52:

iyiler çok şükür.bide anneleri uyuyabilse çok daha iyi olucaklar belki.
enerji patlaması var bende, uyuyamıyorum bi türlü.
2 saat uykuyla işe gidiyorum.
doğuma 3 hafta var gibi bakalım bekliyoruz.
normal olucak allah izin verirse, ne zaman isterlerse artık.
isimleri derin gölge ve ensar olucak inşallah : )
sohbeti kaçırmışız yaaaa maaşallah subhanallahh Rabbim herşeyin yolunda gitmesini nasip eder inşallah minnakların sağlıkla hayırla gelirlerrrr:KK16:
İsimlerde çok hoş canım Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah millet bir tanede normalden korkuyor maaşallah ikiz için normal düşünüyorsunnnn:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: inşallah herşey istediğin gibi olurr:nazar::nazar::nazar:
haklısın canım hayırlısı. Doğum yapınca bir cümleyle de olsa haber ver bize.
canım benim eşim 2 yıl evvel rüyasında görmüştü. Allahın izniyle Irmak olcak adı.
kız rüyasında mı görmüş ben ilk defa duydum bunu hadi hayırlı olsunnn benimki de görmüştü yeni evlendiğimizde ama bizim çocuğun adı mehmet aliydi:KK1::KK1::KK1:
asbe zerbas için bana 50 daha yaz kuzum
ok dir tatlım ekliyorum Allah razı olsunnn:KK16:

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

ZERBAŞIMIZIN SAĞLIĞINA KAVUŞMASI İÇİN

asbelove : 150

8scorpions: 200

rimel_84: 100

kabilarda: 200

savaş5482: 125

KALAN : 3669

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasip etsin inşallah.AMİNNNNNNNNN

hayırlı cumalar canlarımmmm:KK16::KK16::KK16:

seninde cuman hayırlı olsun asbe....

kocacım geldi şükür :KK16::KK16::KK16:

bugün acayip sıcak hava yağmur yağsa rahatlıyacaktı ama yok ....

haftanın son iş günü tatile kaldı son 3 hafta :21::21::21: bu ay hamiş kalsam ne iyi olur zor zamanlarda evde olurum allahım duy sesimizi asbeyede banada bir melek gönder(asbeye 2 de gönderebilirsin :KK34:)

seninde cuman hayırlı olsun asbe....

kocacım geldi şükür :KK16::KK16::KK16:

bugün acayip sıcak hava yağmur yağsa rahatlıyacaktı ama yok ....

haftanın son iş günü tatile kaldı son 3 hafta :21::21::21: bu ay hamiş kalsam ne iyi olur zor zamanlarda evde olurum allahım duy sesimizi asbeyede banada bir melek gönder(asbeye 2 de gönderebilirsin :KK34:)

Canımmmmm ne güzel bir dua o öyle aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhh:KK16:
Rabbim ayırmasın bir daha tatlımmmmm:KK34:

Canımmmmm ne güzel bir dua o öyle aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhh:KK16:
Rabbim ayırmasın bir daha tatlımmmmm:KK34:

Yaa o melekten bende istiyorumm.. Ne güzell bir dilekkk böylee aminnnn inşallahh güzel dileklerimiz bu Hayırlı cuma gününde kabul olurda bat gelmez Bebişşş haberlerimizz gelir inşalllaahh.. Allah'ım dualarımızı kabul eyle... Bebişlerimizi artık bizden esirgeme :KK16: :KK16:

Hayırlı Cumalarr herkesee.. İnşallahh bugün iyi niyetle dua eden herkesin duası kabul olur inşallahh.. :KK16: :KK16:

iki gündür giremiyordum iş yoğunluğundann, özledim valla kızlar geçmişi okuyorum hemen.. bakalım kimler neler yapmışşş.. :KK16: :KK16:

günaydııııııııııııınnnnnnnnnnn :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

hhiiiiiiiiiii asbecimmmmm papağan gibi taaaa fi tarihinden beri söylüyorum nasıl kaçırdın sen bu konuyu :KK52::KK52::KK52:

Yaa o melekten bende istiyorumm.. Ne güzell bir dilekkk böylee aminnnn inşallahh güzel dileklerimiz bu Hayırlı cuma gününde kabul olurda bat gelmez Bebişşş haberlerimizz gelir inşalllaahh.. Allah'ım dualarımızı kabul eyle... Bebişlerimizi artık bizden esirgeme :KK16: :KK16:
amin canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydııııııııııııınnnnnnnnnnn :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

hhiiiiiiiiiii asbecimmmmm papağan gibi taaaa fi tarihinden beri söylüyorum nasıl kaçırdın sen bu konuyu :KK52::KK52::KK52:
gözlerim kör olmuş demek kiiiiiiiii ay çok utandımmmm:96::96::78::78::78::78::78:

rımel sana bir şey deyimde gül cnm biz evlendikten sonra 2 yıl ablamlarla tatile gittik birinde bekar kaynımda vardı.ondan sonra k.v. yazlık aldı daha fazla dayanamadı.geçen yıl tam bir işkence gibiydi zaten ev dar abisiğil 3 kişi biz 3 kişi k.v. gil 3 kişi düşün okalabalığı bide üstüne 4 kişilik 2 günlüğüne misafir geldi.
bu senede yine gideceğiz ben 1 hafta istesemde eşim 2 hafta gidelim diye ısrar etti.bişey demedim allahtan bu sene abisiğil ile gitmek için ısrar etmedi geçen yıl sıkıntı yaşayınca ...ama bizimkilere tatil denmez cnm aile ziyareti sadece ekstra deniz var o işi hallediyoruz.seneye ev borcu bitince ver elini tam pansiyon tatil...
yazlığı satsalar hiç üzülmeyeceğim heralde ....

walla sen daha beterini yaşamışssın arkadaşım.. Allah yardımcımız olsun.. bende borçta harçta bebe küçükken zorlanırsam filan ya da ne biliiim zaten bayramlarda gidioruz, karşı değilim.. ama henuz durum sıkışmamışken, bebiş henüz göbüşteyken, niye başbaşa kalmaayalım.. hem başbaşa kaldıgımız en az rahatsız oldugumuz ay hamiş oldum, belliki stres cok onemlı :) bi de ben senede 1 hafta izin alabılıorum, kalanı hesabıma yatıo hakkım yenmıo ama, başka tatıl hakkımda kalmıo.. yazlıklar satılsın :) bende hiç üzülmem walla :)

X