Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

maşallahhh canım eşine de sana da, evliliğin oturması demek, böyle bişey sanırım.. bizimki daha emekliyo bu konuda tay tay yapıo ablası senınkı benımkını bı okuyup üflese

Amin canım aminnn darısı başına inşallahhhh ama bizim kızımızda akıllı canım bu kıvama getirir az biraz zaman lazım sadece1:
ne demek bacımmm istersen kurşun bile dökeriz

Amin canım aminnn darısı başına inşallahhhh ama bizim kızımızda akıllı canım bu kıvama getirir az biraz zaman lazım sadece1:
ne demek bacımmm istersen kurşun bile dökeriz

amiiin canım benim.. bi msj yaziim diorum 1,5 saat iş çıkıo.. kurşun döktürelim bacım göz göz olmustur kesin ondan bööle garip gurup davranıo arada sanırım :)

amiiin canım benim.. bi msj yaziim diorum 1,5 saat iş çıkıo.. kurşun döktürelim bacım göz göz olmustur kesin ondan bööle garip gurup davranıo arada sanırım :)

al benden de o kadar msjı yollamaya kalkınca da kk beni atmış oluyor cevabımda iletilmiyor sinir oluyorummmmm
annem bana düşük zamanı dökmüştü savaştan çıkmış gibiydi kurşunnnn

kızlar siz piknik hayalleri yaparken biz çocuklarla hayvan barınağına gittik ata bindiler parkta oynadılar biraz birşeyler atıştırdık.
asıl pikniğe haftaya annelerle hep beraber gideceğiz nasipse.

rımel sana bir şey deyimde gül cnm biz evlendikten sonra 2 yıl ablamlarla tatile gittik birinde bekar kaynımda vardı.ondan sonra k.v. yazlık aldı daha fazla dayanamadı.geçen yıl tam bir işkence gibiydi zaten ev dar abisiğil 3 kişi biz 3 kişi k.v. gil 3 kişi düşün okalabalığı bide üstüne 4 kişilik 2 günlüğüne misafir geldi.
bu senede yine gideceğiz ben 1 hafta istesemde eşim 2 hafta gidelim diye ısrar etti.bişey demedim allahtan bu sene abisiğil ile gitmek için ısrar etmedi geçen yıl sıkıntı yaşayınca ...ama bizimkilere tatil denmez cnm aile ziyareti sadece ekstra deniz var o işi hallediyoruz.seneye ev borcu bitince ver elini tam pansiyon tatil...
yazlığı satsalar hiç üzülmeyeceğim heralde ....

nehar şu yorgun halimle çok güldüm kısss....şimdiye kadar hiç dublörüm olmadı ya ...sen dikkat et cnm ama rüyada bile olsa yapma temizlik kendini çok yorma

Valla koca göbeğinle gelmiş mutfakta başımda aynen öyle bana kızıyodun dublör kullanıyorum ben orayı silerken diyosun hahahahahha ayyyy aklıma geldikçe gülüyorum
Kız hamile olabilirsin bu ay

Valla koca göbeğinle gelmiş mutfakta başımda aynen öyle bana kızıyodun dublör kullanıyorum ben orayı silerken diyosun hahahahahha ayyyy aklıma geldikçe gülüyorum
Kız hamile olabilirsin bu ay

cnm daha çalışmaya bile başlamadık ki acaba öncedenmi hissettin.c.tesi hsg çektireceğim.acaba anestezinin yumoşlara yada bebişe etkisi olurmuki.gerçi okadar uzun süre kalmaz vücutta heralde ama.

cnm daha çalışmaya bile başlamadık ki acaba öncedenmi hissettin.c.tesi hsg çektireceğim.acaba anestezinin yumoşlara yada bebişe etkisi olurmuki.gerçi okadar uzun süre kalmaz vücutta heralde ama.

Yok canım sanmam yaa. İnşallah hiç bişe çıkmayacak ama sen rahat ol gelsin oğluşşşş

burdayım kız.
nasılsın?bebek nasıl?

bebiş iyi teyzesi yuvarlanıp gidiyoruz. Seni çok merak ediyoruz, özlüyoruzzz trip attın gittin
silkeletme işi canım o işi yaptıktan sonra kocişler bizi çarşaf silkeler gibi silkeliyo komik ama çoğumuz öyle hamiş kaldık üstelik de ben 1-2 ilişkiyle yani düşün.
neyseeee senin bebekler nasıl, doğum ne zaman sen minnak tavşanları anlat bize.isimleri nolcakkkkk

trip mi attım :44:
hatırlamıyorum ki

harbi oluyo ha işe bak, komik ama hakikaten

iyiler çok şükür.bide anneleri uyuyabilse çok daha iyi olucaklar belki.
enerji patlaması var bende, uyuyamıyorum bi türlü.
2 saat uykuyla işe gidiyorum.
doğuma 3 hafta var gibi bakalım bekliyoruz.
normal olucak allah izin verirse, ne zaman isterlerse artık.
isimleri derin gölge ve ensar olucak inşallah : )

oooohhh maşallah haftalarını dolduracaklar haa ooyy rabbim sağsalim kucağına almayı nasib etsin.hala nasıl çalışıyosun kız sen maşallahhh diyelim de nazara gelme

oooohhh maşallah haftalarını dolduracaklar haa ooyy rabbim sağsalim kucağına almayı nasib etsin.hala nasıl çalışıyosun kız sen maşallahhh diyelim de nazara gelme

sağol canım benim.allah sanada sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
napim canım ya..mecbur.
iznimi doğumdan sonra kullanıcam.
iki bebek birden kime emanet edim işe gidicem şimdi izin yaparsam.
sen isim düşündün mü ?

haklısın canım hayırlısı. Doğum yapınca bir cümleyle de olsa haber ver bize.
canım benim eşim 2 yıl evvel rüyasında görmüştü. Allahın izniyle Irmak olcak adı.

haklısın canım hayırlısı. Doğum yapınca bir cümleyle de olsa haber ver bize.
canım benim eşim 2 yıl evvel rüyasında görmüştü. Allahın izniyle Irmak olcak adı.

veririm veririm.
arada dua et benim için.normal yapıcam kolay olsun diye.
ırmak çok güzel isim.
kilo aldın mı peki, dikkat et haa..

veririm veririm.
arada dua et benim için.normal yapıcam kolay olsun diye.
ırmak çok güzel isim.
kilo aldın mı peki, dikkat et haa..

oooyy etmezzmiyimm sen raginda misyaman yehan epey az kaldı. Allah bi avazda kurtarsın. ben de çok istiyorum normal doğum.
1 kilo aldım canım şimdilik.inşallah çok almam. boyum da 1.60 valla top gibi olurum yoksa
reanımmmm bak seni merak ediyoruz gündüzleri de gel ben şimdi yatayım progestan alıyorum fena halde uyku bastırıyo. seni ve bıdıklarını öpüyorum canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…