maşallahhh canım eşine de sana da, evliliğin oturması demek, böyle bişey sanırım.. bizimki daha emekliyo bu konuda tay tay yapıo ablasısenınkı benımkını bı okuyup üflese
Amin canım aminnn darısı başına inşallahhhh ama bizim kızımızda akıllı canım bu kıvama getirir az biraz zaman lazım sadece1:
ne demek bacımmmistersen kurşun bile dökeriz
amiiin canım benim.. bi msj yaziim diorum 1,5 saat iş çıkıo.. kurşun döktürelim bacım göz göz olmustur kesin ondan bööle garip gurup davranıo arada sanırım :)
fatmaaaaaaaaaaa dublör mü kullanıyon kız temizlikteeeeeeee
nehar şu yorgun halimle çok güldüm kısss....şimdiye kadar hiç dublörüm olmadı ya ...sen dikkat et cnm ama rüyada bile olsa yapma temizlikkendini çok yorma
Valla koca göbeğinle gelmiş mutfakta başımda aynen öyle bana kızıyodundublör kullanıyorum ben orayı silerken diyosun hahahahahha ayyyy aklıma geldikçe gülüyorum
Kız hamile olabilirsin bu ay
cnm daha çalışmaya bile başlamadık ki acaba öncedenmi hissettin.c.tesi hsg çektireceğim.acaba anestezinin yumoşlara yada bebişe etkisi olurmuki.gerçi okadar uzun süre kalmaz vücutta heralde ama.
silkeletmek falan okudum hamile kalmak için...o ne ki
ne güldüm gece gece
reaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnerdesin sen yaaaaaaaa
burdayım kız.
nasılsın?bebek nasıl?
bebiş iyi teyzesi yuvarlanıp gidiyoruz. Seni çok merak ediyoruz, özlüyoruzzztrip attın gittin
silkeletme işi canım o işi yaptıktan sonra kocişler bizi çarşaf silkeler gibi silkeliyokomik ama çoğumuz öyle hamiş kaldık üstelik de ben 1-2 ilişkiyle yani düşün.
neyseeee senin bebekler nasıl, doğum ne zaman sen minnak tavşanları anlat bize.isimleri nolcakkkkk
trip mi attım :44:
hatırlamıyorum ki
harbi oluyo ha işe bak, komik ama hakikaten
iyiler çok şükür.bide anneleri uyuyabilse çok daha iyi olucaklar belki.
enerji patlaması var bende, uyuyamıyorum bi türlü.
2 saat uykuyla işe gidiyorum.
doğuma 3 hafta var gibi bakalım bekliyoruz.
normal olucak allah izin verirse, ne zaman isterlerse artık.
isimleri derin gölge ve ensar olucak inşallah : )
oooohhh maşallah haftalarını dolduracaklar haa ooyy rabbim sağsalim kucağına almayı nasib etsin.hala nasıl çalışıyosun kız sen maşallahhh diyelim de nazara gelme
sağol canım benim.allah sanada sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
napim canım ya..mecbur.
iznimi doğumdan sonra kullanıcam.
iki bebek birden kime emanet edim işe gidicem şimdi izin yaparsam.
sen isim düşündün mü ?
haklısın canım hayırlısı. Doğum yapınca bir cümleyle de olsa haber ver bize.
canım benim eşim 2 yıl evvel rüyasında görmüştü. Allahın izniyle Irmak olcak adı.
veririm veririm.
arada dua et benim için.normal yapıcam kolay olsun diye.
ırmak çok güzel isim.
kilo aldın mı peki, dikkat et haa..