Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

:78::78::78::78::78::78::78::78::78:

sağolasın tatlımmm şu sıcaklarda regl hiç çekilmiyor bitse de enişteciğime bir yasin okuyabilsem diye dua ediyorummm

canım benim Allah kabul etsin şimdiden, inşallah Rabbim eniştenin mekanını cennet eyler, ve inşallah ailenize onun acısını unutturacak size bi bebiş gönderir Rabbim..

bende öyle canım hatta alıcan çayını gidicen pikniğe ohhhhh çimler çam ağaçları topikçe gitsek ne güzel olur yaaaa :):)

haydeee canım çekti şimdi yaaa kuş sesleri arasında ohhhhhhhh

ahhh ahhh kurucan hamağı azıcık yatıcan cik cik cikkkkk :):) yemek kısmına hiç girmiyorumm zaten :):) keşke hepimiz aynı şehirde olabilsek :S

ağzımın suyu aktı resmen şu andaaaaaa

:):) benimde öyle oldu unutmaya çalışıyorum açtım serapla yeni bir umutu zaten tüm hevesim kaçtı

ayyy kızlarrrr neler yazmışsınız öyle, kuş sesleri, hafif esinti, turkuaz bi deniz sıcacık kumlar.. benım de canım tatil cektı.. ama kocişe kızdım bu sene tatile gitmicem

:):) benimde öyle oldu unutmaya çalışıyorum açtım serapla yeni bir umutu zaten tüm hevesim kaçtı
neyse artık bizde burda piknik yaparız herkes alır eline çayını kahvesini netten hafif bir orman sesi melodisi veya deniz kişinin isteğine kalmış topicte sohbet ederek piknik yaparız
canım benim Allah kabul etsin şimdiden, inşallah Rabbim eniştenin mekanını cennet eyler, ve inşallah ailenize onun acısını unutturacak size bi bebiş gönderir Rabbim..
amin canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyy kızlarrrr neler yazmışsınız öyle, kuş sesleri, hafif esinti, turkuaz bi deniz sıcacık kumlar.. benım de canım tatil cektı.. ama kocişe kızdım bu sene tatile gitmicem
bende kızdım ama inadına gitcem çünkü güzel bir tatile ihtiyacımız varrrrrr

walla git kuzum, sen git, ben gidersem kv.lerin yazlıgına goturmek ıstıo, hani ziyaret için güzel, imkanı kısıtlı olanlar için yine bi seçenek, ama zaten sene boyunca harcamalarımıza dikkat edıoruz, ve bunla da gurur duyuyorum, ama Tatil ya, ne kadar ki hepi topu 1 hafta 2 gun yolda 5 gun yatıp gezıp tozup keyfıne bakıcas.. neymıs aılesını goremıoms hem tasarrufta yaparmışız, dedim senın işlerinden bu sene 1 hafta sonu gıdemedık daha yenı gıttık, 2 günden ne anlarım dedi.. geçen sene ramazan bayramında ordaydık,sonrasında 4 gun kendısı yine kaldı , ben ankaraya işe geldim.. onlar gelıo senede 2 defa 10 gun*2=20 gun biz senede 2 bayramda 4gun*2=8 gun artı 2 haftasonu*2=4 gun toplamda 32 gün*24 saat=768 saat,biz ne yapıoruz ankarada 52 hafta *4 saat:208 saat .. dedım tamam tatıle oraya gıderız o zaman bayramda bizimkilerle didime gidelim.. araya sıkışıo yanı ben gıbı aılesıyle aynı sehırde olsaymıs yan daıresını tutarmıs emınım.. o derece.. walla çok sinirliyim,oturdum ağladım, nitekim antakyaya gittiğimizde dedi sahile inelim, sonra babasını sonra bi arkadaşını da aldı yanına ne romantizm bende kapıdan dondum dedım yatmam gerek diye, geldiğindede dedim böyle tatil olmaz diye.. çok dolmuşum, epey devırdım cumlelerı galıba..

Günaydıııııııııınnnn
Kızlar ben hamiş kaldım kalalı çok saçma sapan rüyalar görüyorum. Dün gece bir düzüne gördüm yine. Birtanesini de size anlatayım da azcık gülün

Fatmaipek hamileymiş. Ben de evde temizlik yapıyorum. Tezgahımın altında çok derin bi dolap var, temizlemek için resmen gövdemin yarısını da içine sokmam gerekiyo. Bikaç gündür kara kara düşünüyorum silmem lazım diye. Neyse Fatma geliyo bana kızıyo,o da hamiş tabi karnı burnunda. Eeee peki sen nasıl temizliyosun diyorum. Dublör kullanıyorum diyo

kız alemsin walla, rüyanda çok yaratıcıymış dublör kullanıo ha :) inşallah fatmaipekle ilgili gördüklerinde hamişe malum olmuştur :) bende sen gibiyim hergece sinema , güzellik yarıışmasına bile katıldım ufacık boyuma bakmadan :)

hahahahahahah bi de dün yine başka bi rüya gördüm; M.A. Erbil benle kocişime beyaz zehir kuryeliği yaptırıyodu

kız yaptığın gün saat hesabını yerim senin güldürdün valla beni

kız ne süper bir rüya öyle keşke dublor olsa ama he ne rahat ederiz

asbe bana 75 yaz okudukça ekleteceğim tatlım

hepinize selamlar kızlar:79::79:

annem rahatsız bir aydır fazla giremiyorum ama okuyırum enazından.iştede yanıma ben izne çıkınca kalacak arkadaş geldi.çok rahat giremiyorum artık

hahahahahahah bi de dün yine başka bi rüya gördüm; M.A. Erbil benle kocişime beyaz zehir kuryeliği yaptırıyodu

:) walla bunları yazmalısın bi kenara, belkı dogumdan sonra fantastık bi seneryo elde edıp -kıtap yazıp -ünlü olursun kızzzz :)

kız yaptığın gün saat hesabını yerim senin güldürdün valla beni

ayy feryalım yanı daha da gormuosa aılesını ne diyim, ben öldüm o zaman , ama bi daha bu tarz bişe derse hesap yapıp koycam önune, sonra bende aglıcam aılemı goremıom, onların yan daıresıne taşınalım die.. walla ii fikir baskın basanındır :)

daha yeni ordaydınız kuzum yaaa haklısın sonuna kadar ana kuzusu muymuş enişte nee
başbaşa son tatiliniz olcak zaten kuzum bence bunu dile getir sen sonra romantizm falan kalmayacak yane
kız bizim yan dairemizde oturuyorlarrr bizim k.vler

kırdın geçirdin yine neharrrrrrr

tamamdır tatlımmm ohhh az kalmış galibaaaaa

dimi yaaa, son kez başbaşa olcas, baba kuzusu bizimki walla canım bizimki evlenırken dedıkı bıraz hayatımızı yaşayalım, adam tuttu 40 km uzaklıktakı yerden ev tutmayı,bunu da arkadası soylemıs, dedim " olur canım, çocuk olduktan sonra ben annemlerde kalırım hafta içi, hafta sonu buluşuruz". bunun uzerıne ortayı buldk da ikimizin işe ortak yakınlıkta merkeze ve aıleme 15 km mesafe daha uygun bi yer.. ama eminim yaa orda olsaydık.. gecen hataya gıttıgımızde bıle ne dedı, "şu yan apartmanda da guzel daıre warmıs, alıcaksın aslında".. ben de dedim "bu daire , bu fıyata , ankarada olsaymıs alırdık, ama şimdi mumkun değil canım benım" .. bacım yani Allah sana cook kolaylık versin.. kötü olsun ya da olmasın , biraz mesafe her zaman iyidir die düşünuorum, her aile iç işlerinde özgür olmalıdır bence..

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

ZERBAŞIMIZIN SAĞLIĞINA KAVUŞMASI İÇİN

asbelove : 100

8scorpions: 200

rimel_84: 100

kabilarda: 200

savaş5482: 75

KALAN : 3769

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasip etsin inşallah.AMİNNNNNNNNN

yok kuzum onu düşünebilecek kadar hassas değil bizimkiler
orda ev olursa daha rahat gidip gelirsiniz işte tüm derdi o eniştenin anlaşılan
bizim yan apartmanda oturuyorlar ama benim k.v öz olmadığı ve sorunlu bir tip olduğu için biz çok sık görüşmeyiz bir de Allah razı olsun hiç ezdirmez eşim beni o yüzdenn çokkk rahatım canım benimmmm karışamazlar yani düşük zamanı bile misafir gibi gelip gittiler işte o dereceyiz yani

maşallahhh canım eşine de sana da, evliliğin oturması demek, böyle bişey sanırım.. bizimki daha emekliyo bu konuda tay tay yapıo ablası senınkı benımkını bı okuyup üflese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…