walla git kuzum, sen git, ben gidersem kv.lerin yazlıgına goturmek ıstıo, hani ziyaret için güzel, imkanı kısıtlı olanlar için yine bi seçenek, ama zaten sene boyunca harcamalarımıza dikkat edıoruz, ve bunla da gurur duyuyorum, ama Tatil ya, ne kadar ki hepi topu 1 hafta 2 gun yolda 5 gun yatıp gezıp tozup keyfıne bakıcas.. neymıs aılesını goremıoms hem tasarrufta yaparmışız, dedim senın işlerinden bu sene 1 hafta sonu gıdemedık daha yenı gıttık, 2 günden ne anlarım dedi.. geçen sene ramazan bayramında ordaydık,sonrasında 4 gun kendısı yine kaldı , ben ankaraya işe geldim.. onlar gelıo senede 2 defa 10 gun*2=20 gun biz senede 2 bayramda 4gun*2=8 gun artı 2 haftasonu*2=4 gun toplamda 32 gün*24 saat=768 saat,biz ne yapıoruz ankarada 52 hafta *4 saat:208 saat .. dedım tamam tatıle oraya gıderız o zaman bayramda bizimkilerle didime gidelim.. araya sıkışıo yanı ben gıbı aılesıyle aynı sehırde olsaymıs yan daıresını tutarmıs emınım.. o derece.. walla çok sinirliyim,oturdum ağladım, nitekim antakyaya gittiğimizde dedi sahile inelim, sonra babasını sonra bi arkadaşını da aldı yanına ne romantizm bende kapıdan dondum dedım yatmam gerek diye, geldiğindede dedim böyle tatil olmaz diye.. çok dolmuşum, epey devırdım cumlelerı galıba..