vuvvvvvvvvv göbek kertmesi heeekız nehar gel el sıkışak gari kapılıyor bak kızlar erkekler ona göre
rimelcim nasılsın canım? sendemi kdv lerle uğraşıyosun meslektaşım
tabissiiii öyleee pes etcek değiliz ya bugün ağlarız yarın geçerrr
zeynooo cıssss
sağolasın canım benimmmmmm iyi ki varsınız hemde nasıl belim kopuyor ağrıdan ama daha yemek yiyemedimmm tabi onca işin arasında sizlere laf yetiştirmekten de geri kalmıyorummm
gelecek gelecek bugün olmasa yarın elbet gelecek
rimelcim nasılsın canım? sendemi kdv lerle uğraşıyosun meslektaşım
bi iş çıkıo haydaaa cümlelerim yarım kalıo.. işte 1 gün yokum diye, herkese dert oldu kdvler gecıkmıs efendım, bende dün oglen hallettım bi sürü işin arasında.. bu günde sıcaktan mahvoluorum resmen 15 dk da bi gidip heryerimi ıslatıorum..
sorma bende gelmediğim günler şirkette olay oluyor ama ben naptım inatla gelmedim p.tesi ve rapor aldım şimdilik ses yok yakında kokusu çıkar
ohh ii yapıosun canım.. ama ben bi türlü rahat olamıorum, o izni de zorunluluktan almıştım halbuki.. ama bi söz geldi mi ağır gelıyo, inşallah doğum iznimi kullanırken içim rahat olur, işkolik olmuşum sanırım :S
kıyamam tatlımmm hiç merak etme gözün bebişinden başkasını görmeyecek iş miş düşünmeyeceksin hatta nasıl daha fazla kalabilriim miniğimin yanında diye planlar yapacaksın demedi deme
Selam kizlar
Regl sonrasi depresyondan anca cikabildim yenisine girmeden tekrar yazayim dedim gerci ne yazicam oda bilmiyorum da iste ...
Iste boyle..
slm kızlar...napıyorsunuz bakalım ...kız yüzmek istiyor bende ona küveti doldurdum habire yüzemeye gidelim diyor yazın bile soğuk diye giremiyor suya şimdi nasıl yüzcekse.
kocacım da nasipse yarın akşam geliyornasıl sıkıcı bir hafta geçirdik anlatamam yani.
asbe ilaçları aldım 2 kutu 3 lira iyimi duyunca çok sevindim.
ipekkızı kendime benzettim :) hem suyu sever, hem soguk sevmez ,vazgeçemioruz annesiiii.. ilaçlar hsg için mi canım?
canım sıkma o güzel canını, olunca bu günleri düşünceksin keşke üzülüp kendıme zehır etmek yerıne tadını cıkarsaydım o gunlerın diye.. bende oyleydım ilk zamanlar, bi de son ayımda oyle olmustum,sonra bıraktım , hayatımın tadını çıkaralı 28 gün oldu, bebişin bizimle oldugu haberini aldık(16. denememizde).. hiç depresyona gircek bi durum değil.. yapman gerekenı yap, ama düşünme, ilişki olsun(çalışma değil).. hayat cok güzel :)
evet cnm hsg için.kaldı 2 gün
amaninnnnnn ben de bugün vereceğim Allah izin verirse ay ne büyük olayyyyyben dün hallettim canım, haftasonu yoktum cuma 3 saat erken cıktım, diye geç kalıo kdvler
canım benimmm kuş gibi kalacaksın koşturmaktan, biraz yemeğini ye sonra yine bizim olllll :)))))
Tatlımmm bu kadar bırakma kendini olacak Rabbimin izniyleeeeeeeeSelam kizlar
Regl sonrasi depresyondan anca cikabildim yenisine girmeden tekrar yazayim dedim gerci ne yazicam oda bilmiyorum da iste ...
Iste boyle..
hadi yaaa bana izin verseler kılımı kıpırdatmam izindeyken de beni rahat bırakmıyorlar hiçbirşey yapamazlarsa telefonla taciz ederlerayy canım inşallah oyle olurum :) bi de kopamazmışım, işi bırakırmışım, en çok eşim şok olur , tatil için bile izin alırken çok zorlanıorum , gidersemde mutlaka 1 gün çalışıorum evrakları yanıma alıp :S
hadi yaaa çok iyiymiş canımm hadi hayırlısı az kaldı tatlımmm inşallahh hayırlı haberlerle geleceksin inşallahhhslm kızlar...napıyorsunuz bakalım ...kız yüzmek istiyor bende ona küveti doldurdum habire yüzemeye gidelim diyor yazın bile soğuk diye giremiyor suya şimdi nasıl yüzcekse.
kocacım da nasipse yarın akşam geliyornasıl sıkıcı bir hafta geçirdik anlatamam yani.
asbe ilaçları aldım 2 kutu 3 lira iyimi duyunca çok sevindim.
günaydın şekerlerin şekeri