evet canım yok bir sorsaydı o ismi asbe buldu rainbow ablam ve ben asbe ortak karar verdik orjinal bir isim sonuçta.sıradan bir isim olsa herkes kullanır dicemde diyemiyorum işte.neyse...........
zeynepçim sen nasılsın bebişin nasıl?
ben de adanalıyımmmmmbiz de 1 sene olcak antalyaya geleli.kemere yakınız biz
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihilükadü, ve tenfericü bihilkürabü, ve tükdâ bihilhavâicü, ve tünâlü bihirregâibü, ve hüsnülhavâtimi, ve yüsteskalğamâmü bivechihil kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâlûmin lek.
"Allâhım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.
ZERBAŞIMIZIN SAĞLIĞINA KAVUŞMASI İÇİN
asbelove : 100
8scorpions: 200
KALAN : 4144
Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşallah.AMİNNNNNNNNN
beni eklemişti gruba, ama topik sahibi olarak fikrin alınmalıydı.tasvip etmediğimizi okuyup hak verir diye düşünüyorum.bize de bilgi verileydi iyiydi
aaa çok sevindim canım ya Bizde Lara tarafındayız canım, tam ters yön malesef
canım kum düşürüyormuş bana msjla bildirmiş ayrıca kanamam oldu demiş ama bebiş hakkında detay bilgiye sahip değilim msj attım ama cvp bekliyorum henüz inşallah iyidirler inşallah herşey yolundadırAsbelove başın sağolsun canım.Allah rahmet eylesin eniştene.
Zerbaş için dua ama anlamadım ben o günden sonra geldi mi Zerbaş?
Bebeğe mi birşey oldu haberin var mı canım.
Bana da 200 tane yaz şimdilik,bitirdikçe ekleriz.
beni eklemişti gruba, ama topik sahibi olarak fikrin alınmalıydı.tasvip etmediğimizi okuyup hak verir diye düşünüyorum.
evet uzağız baya
hee o konuda doğrusunuz tabikide ben yabancı biri açtı sanmıştım her neyse :):)
biz iyiyiz çok şükür biraz sancılı geçiyor bu aralar kasıklarım baya sancılı ama normal diyorlar kramplarım vardı magnezyuma başladım onun dışında ayrıntılıyı bekliyorum işte bir kaç haftaya yaptırcam inşallah :):) senin nasıl cinsiyet belli olmuşmuydu senin ??
Geçmiş olsun canım bebek büyüdükçe olur böyle sancılar diyorlar.Benim belli değil canım çarşamba tekrar gidicem belki belli olur ozaman
canım kum düşürüyormuş bana msjla bildirmiş ayrıca kanamam oldu demiş ama bebiş hakkında detay bilgiye sahip değilim msj attım ama cvp bekliyorum henüz inşallah iyidirler inşallah herşey yolundadır
Allah razı olsun canımmm
bu topic benim değil hepimizin o yüzden bana değil hepimize sorulmalıydı canım benimmmmmmmm pardon sorulmalı yanlış oldu bildirilmeliydi
hem zaten o ismi ben tek başıma belirlemedim feryal-rainbow birlikte belirledik sağolsunlar destek vermişlerdi bana o dönemde de her zaman ki gibi
Geçmiş olsun canım bebek büyüdükçe olur böyle sancılar diyorlar.Benim belli değil canım çarşamba tekrar gidicem belki belli olur ozaman
Ben ikili testte öğrenemedim canım,bir ay sonraya kaldı bizimki.
Sen öğrenirsin umarım,ben çok merak ediyorum yaa.
Buradan herkese çikolata yiyip gidin diyen ben kendim uygulayamadım,unuttum.
Tabii oda göstermedi bize,doktor bir daha gelmenize çikolata yiyipte gel dedi.
Kendimi çok şaşkaloz hissettim.
mapısa düşmüş ananın kızını almam diyen zeyno seni eshefle kınıyorumFeryal dikkat et kız olur diye sordu, şimdi pusuya yattı çarşambayı bekliyo hayııınn zeynoooooooo
mapısa düşmüş ananın kızını almam diyen zeyno seni eshefle kınıyorumFeryal dikkat et kız olur diye sordu, şimdi pusuya yattı çarşambayı bekliyo hayııınn zeynoooooooo
hahahahahah yakalandık desene :):) senden istedik vermedin daha karpuzda kescektik ama babasından çekindik işte bak kızçen hala kabulumdür annesinin başına ne gelmişse hiç önemli değil :):):)
feryalinki rezervli kuzummmmm yaklaşanı yakarımmm
sağolasın valla öyle diyorlar diye bende üstüne düşmüyorum. inşallah çarşamba öğrenirsin cinsiyeti bakalım prens mi prensesmi geliyor. bende ikili test için gittiğimde öğrenmiştim şok olmuştum erkenden öğrendim diye.inşallah sonuçlarında güzel çıkar tabi
Ben ikili testte öğrenemedim canım,bir ay sonraya kaldı bizimki.
Sen öğrenirsin umarım,ben çok merak ediyorum yaa.
Buradan herkese çikolata yiyip gidin diyen ben kendim uygulayamadım,unuttum.
Tabii oda göstermedi bize,doktor bir daha gelmenize çikolata yiyipte gel dedi.
Kendimi çok şaşkaloz hissettim.
tabissiiii öyleee pes etcek değiliz ya bugün ağlarız yarın geçerrrhahaahhahha bak sana dedim köyün en güzel gızının gızı
oooooooovvv çok pis bir atak gördüm şuansen onu zeynoya söyle oğluna kız beğenen yaşlı teyzeler gibi arayış içinde
zeynooo cıssssvuvvvvvvvvv göbek kertmesi heeekız nehar gel el sıkışak gari kapılıyor bak kızlar erkekler ona göre
sağolasın canım benimmmmmm iyi ki varsınız hemde nasıl belim kopuyor ağrıdan ama daha yemek yiyemedimmm tabi onca işin arasında sizlere laf yetiştirmekten de geri kalmıyorummm
zerbasım geçmiş olsun asbem 100 tane de bana yaz salat-ı tefriciye
asbem tekrar başınız sağolsun Rabbim kalan büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin..nasılsın kuzum kdv için didiniosun şimdi tahmin ediorum..
missyamancım sana da geçmiş olsun canım,Rabbim yardımcınız olsun, sıcaklar ve erken gelişme size bunu yapıo, bence 37 haftayı doldurur en azından die düşünüyorum.birde uyku için kalsiyum çok etkılı kullanıosan geceleri al canım benim..
savacım bilgiler için cok teşekkürler, sayende nasıl besleneceğimi ii bi araştırdım, bana değil bebişe kilo olsun diye meyveyi azalttım mesela kayısıyı 4 tane yiyeceğime 2 taneyi dilimliyorum yogurtla karıstırıyorum, pilavı 10 kaşık yieceğime 1 kaşık alıp 4 kaşık yogurtla karıştırıorum (oldum olası sevmişimdir mama gibi).. yani şeker yapıcıları azaltıp kalsiyuma ağırlık verdim, ekmek 4 dilimden fazla yememeye çalışıoyorum.. şerbetli tatlıları hiç sevmemişimdir zaten,şimdi de aramıorum, sadece atıştırmalık olarak diyet kek yapıyorum( yağı şekeri unu yarı yarıya azaltıp , bol yumurtalı hurmalı cevızlı havuclu tarcınlı) bakalım inşallah hayırla tamamlarız bu süreci de..
gelecek gelecek bugün olmasa yarın elbet geleceksağol canım inş.bu hafta burun kemiği oluşmuş dedi haftayada ikili test ve ense kalınlığı ölçülcek inşallah.
vay zeynoya bak sen bende siz anlaştınız diye asbeyle anlaşmıştım ama
bende son anda çok az attım ağzıma canım ilk gösterdi yatıyodu sonra bi başladı harekete bisiklet çeviriyor sanki babasıda kesin erkek dedi soyunun tükenmemesi gibi bir çaba içinde kendisi.senin daha bir heyacanlı şimdi abiside merak içindedir.
hadi bakalım gelsin bebeler