Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Asbecimmm tekrardan başınız sağolsun. Allah ailesine sabır versin.Kırmızı olayına gelince, ben inanıyorum sen azcık rahat olsan minnak tavşan gelcek.Nazlı bizim bebetolar unutma.

Misssciğim kuzum üzüldüm valla, demek şişmeler başladı haa, bol bol suyu ve yürütüşleri ihmal etme. Bebeğe hiç mi alışveriş yapamadın, çok mu eksiğin var. Bari bi plan yap da hergün bir mağazaya git, otur önüne getirsinler,öyle al. Tabi arabayla felan git. Olmadı internetten al. Sen şimdi hayallerim vardı şimdi yapamıyorum diyince epey korktum. Bari ben de son 1-2 aya bırakmayayım.

Zerbasım naptı yaa.En son idrar testi yapmıştı,kan tahlilinden hiç haberimiz yok :KK50: Bi halayını çekemedik şu kızın :KK16: Neyse iyi olsun sağlıklı olsun da gerisi mühim değil. :KK16:

Roserguler
canım sen antalyalı mısın. Tam olarak nerdesin canımm :KK16:

Son düzenleme:
Asbelove habibtmmmm basın sagolsun mekanı cennet olsun...Allah rahmet eylesin canim benim......

Zebrası canim ins Hiçbirşey olmaz minigin ve sana cok büyük gecmis oldun tatlim:KK16:

Hımmm... hayırlısı olsun bakalımm.. ümitler gelecek aylara döndü yine desene.. :KK19:
aynen öyle canım hayırlısı Rabbimden sen ne yaptın dr.a gidecektin ne dedi dr. tatlım
Kilodan değil canım çünkü 10 kilo aldım ama bebek 1 ay önden gidiyormuş hatta doktor üstüne mi gördün
Diye sordu bende dedim kese tam vaktinde göründü öle işte vücüd da hazır değilmiş bebek sığmıyormuş
Olsun buna da şükür o iyi olsun başka birşey istemem
Doktor erken doğum olabilir hazırlıklı ol dedi.. Korkuyorum...
korkma tatlım Rabbim senin sizin için hakkınızda hayırlısı neyse onu nasip edecek herşey çok güzel olacak Allahımın izniyle:KK34:
Asbecimmm tekrardan başınız sağolsun. Allah ailesine sabır versin.Kırmızı olayına gelince, ben inanıyorum sen azcık rahat olsan minnak tavşan gelcek.Nazlı bizim bebetolar unutma.

Misssciğim kuzum üzüldüm valla, demek şişmeler başladı haa, bol bol suyu ve yürütüşleri ihmal etme. Bebeğe hiç mi alışveriş yapamadın, çok mu eksiğin var. Bari bi plan yap da hergün bir mağazaya git, otur önüne getirsinler,öyle al. Tabi arabayla felan git. Olmadı internetten al. Sen şimdi hayallerim vardı şimdi yapamıyorum diyince epey korktum. Bari ben de son 1-2 aya bırakmayayım.

Zerbasım naptı yaa.En son idrar testi yapmıştı,kan tahlilinden hiç haberimiz yok :KK50: Bi halayını çekemedik şu kızın :KK16: Neyse iyi olsun sağlıklı olsun da gerisi mühim değil. :KK16:

Roserguler
canım sen antalyalı mısın. Tam olarak nerdesin canımm :KK16:
Allah razı olsun canım yok dünden sonra herşeyin ne kadar manasız olduğunu farkettim Rabbim ara ara dersler veriyor bizlere de biz anlamıyoruz sanırım. Hayırlısı ne zamansa o zaman olacak biliyorum Rabbim herşeyi bilir verir:KK16:
Asbelove habibtmmmm basın sagolsun mekanı cennet olsun...Allah rahmet eylesin canim benim......

Zebrası canim ins Hiçbirşey olmaz minigin ve sana cok büyük gecmis oldun tatlim:KK16:

Amin canım aminnnnnn:KK16:

dun oturduk annemle alışveriş yaptımm internetten..
bezını bıberonunu herseyını ınterneeten aldık.
ama böyle elımle almak ısterdım ne kadar cok bekledım bu gunlerı ne kadar cok hayal ettık hepimiz gibi..
ayaklarım şiş oldugu için yürüyüş yapmam yasak dedı doktor..
ama erken almak iyi değil dedi herkes almayıncada böyle oldu..
şimdi zıbınını bıle netden almak zorunda kaldım işte..
terlikle geziyorum zaten ayakkabı olmuo..
inşallah sizler böyle olmazsınız..
yıne de cok cok cok bınlerce kez şükür..
bunlarda bu güzelliğin zorluğu işte..
artık yaz geldi fatmanında dediği gibi daha zor olacak
çok dua edıyorum kızlarrr sıze peşpeşe hamıle haberlerı alalım inşAllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

dun oturduk annemle alışveriş yaptımm internetten..
bezını bıberonunu herseyını ınterneeten aldık.
ama böyle elımle almak ısterdım ne kadar cok bekledım bu gunlerı ne kadar cok hayal ettık hepimiz gibi..
ayaklarım şiş oldugu için yürüyüş yapmam yasak dedı doktor..
ama erken almak iyi değil dedi herkes almayıncada böyle oldu..
şimdi zıbınını bıle netden almak zorunda kaldım işte..
terlikle geziyorum zaten ayakkabı olmuo..
inşallah sizler böyle olmazsınız..
yıne de cok cok cok bınlerce kez şükür..
bunlarda bu güzelliğin zorluğu işte..
artık yaz geldi fatmanında dediği gibi daha zor olacak
çok dua edıyorum kızlarrr sıze peşpeşe hamıle haberlerı alalım inşAllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Canım benimm maaşallah Rabbim bu pozitifliğini daim kılsın inşallah olsun giydirdiğin zamanlar gelince bugünleri hatırlar gülümsersin Allahımın izniylee:KK16:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK16:

[COLOR="#FF0000" .!.:
Roserguler[/COLOR] canım sen antalyalı mısın. Tam olarak nerdesin canımm :KK16:

Canım Antalyalı değilim mersinliyim aslen, evlilik sebebiyle geldim 2 yıldır burda yaşıyorum :KK16: ama çok sevdm bu şehri eşimde çok seviyor.. işlerimizde burda olunca galiba buralıyız artık :KK16: :KK34:

nazlı bebiş koydun adını sen bunu acelecı bebiş yap bakalım ne olacak :-)

misycim çok geçmiş olsun canım Rabbim güç kuvvet versin sana inşallah.

Bu arada kızlar grubumuzun adı alınmış ve facede grup açılmış biz sanmayın asbeciğimin buldu ismi kullanmışlar sormadan :KK20::KK20:

Canım Antalyalı değilim mersinliyim aslen, evlilik sebebiyle geldim 2 yıldır burda yaşıyorum :KK16: ama çok sevdm bu şehri eşimde çok seviyor.. işlerimizde burda olunca galiba buralıyız artık :KK16: :KK34:

ben de adanalıyımmmmm :KK1: biz de 1 sene olcak antalyaya geleli.kemere yakınız biz

asbecimm öncelikle enişten için Allahtan rahmet diliyorum..mekanı cennet olsun.. 1.5yıl hastalığından ötürü zor günleri olmuş insallah günahlarına kefaret olur(öyle derlerya :KK25: ) geri kalanlara sabır ve uzun ömürlü sağlıklı yıllar diliyorum..
senin içinde kırmızılar gelmiş gözünaydın diyorum çünkü birşeylerin belirsizliği kadar kötü bişey yok.. şimdi daha rahat kafayla ilerlersiniz en azından :KK34: bu 3 aylarda herşeyin hayırlısını diliyorum ben :KK25::KK25:

zerbaşcığımm
canım demekki hamilesin ne güzel ne mutlu bir haber buu kanda da çıkmış ozaman :KK16::KK16::KK16: :nazar::nazar::nazar: masallah suphanallah :KK49::nazar: bir arkadasım vardı senın gibi oda hamile kaldıktan sonra bobregınde sorun oluştu ve kum dokmeye basladı 9ay boyunca böbrek ağrısı çekti ama kızınına kollarına aldı :nazar::nazar::nazar: Rabbimin izniyle bebeğine bişey olmayacak insallah :KK25: :KK16:

elfidam canım seninde basın saolsun.:KK50:.Allah rahmet eylesin.. cennet mekanı olsun ınsallah aminnn

şemsin bi sözünü okumustum geçen ''ölüm her yaşta''diye bişeydi..

Allah bizlerede nasip etsin insallah bizlerde babannen kadar yaşayalım.. torunlarımızın cocuklarını görmek bizede nasip olsun insallah..

ve en önemlisi bunuda anneannem çok der.. insallah yataklarımızda ıhhlaya mıhlaya can verelim (yani Allahtan ölümün bile hayırlısını dileyelim)

Son düzenleyen: Moderatör:
asbecimm öncelikle enişten için Allahtan rahmet diliyorum..mekanı cennet olsun.. 1.5yıl hastalığından ötürü zor günleri olmuş insallah günahlarına kefaret olur(öyle derlerya :KK25: ) geri kalanlara sabır ve uzun ömürlü sağlıklı yıllar diliyorum..
senin içinde kırmızılar gelmiş gözünaydın diyorum çünkü birşeylerin belirsizliği kadar kötü bişey yok.. şimdi daha rahat kafayla ilerlersiniz en azından :KK34: bu 3 aylarda herşeyin hayırlısını diliyorum ben :KK25::KK25:

zerbaşcığımm
canım demekki hamilesin ne güzel ne mutlu bir haber buu kanda da çıkmış ozaman :KK16::KK16::KK16: :nazar::nazar::nazar: masallah suphanallah :KK49::nazar: bir arkadasım vardı senın gibi oda hamile kaldıktan sonra bobregınde sorun oluştu ve kum dokmeye basladı 9ay boyunca böbrek ağrısı çekti ama kızınına kollarına aldı :nazar::nazar::nazar: Rabbimin izniyle bebeğine bişey olmayacak insallah :KK25: :KK16:

elfidam canım seninde basın saolsun.:KK50:.Allah rahmet eylesin.. cennet mekanı olsun ınsallah aminnn

şemsin bi sözünü okumustum geçen ''ölüm her yaşta''diye bişeydi..

Allah bizlerede nasip etsin insallah bizlerde babannen kadar yaşayalım.. torunlarımızın cocuklarını görmek bizede nasip olsun insallah..

ve en önemlisi bunuda anneannem çok der.. insallah yataklarımızda ıhhlaya mıhlaya can verelim (yani Allahtan ölümün bile hayırlısını dileyelim)

Canımm Allah razı olsun çok acı çekiyordu Rabbim acılarını dindirdi diyerek teselli buluyoruz bizde bir de ben onların elinde büyüdüm her yaz tatilde gider halamda kalırdım nerdeyse bütün bir yaz tatili hiç kimseyi üzüp kırdığını bilmem Rabbim mekanını cennet etsin inşallah:KK16:
Rabbim hani derler ya 2 gün yatak 3.gün toprak diye öyle ölümler nasip etsin

misycim çok geçmiş olsun canım Rabbim güç kuvvet versin sana inşallah.

Bu arada kızlar grubumuzun adı alınmış ve facede grup açılmış biz sanmayın asbeciğimin buldu ismi kullanmışlar sormadan :KK20::KK20:

aa hakket yaa sımdı baktımdaa... acebaa kim açtııı :44:

bak geçen kandılde dayımın karısı aynen sunlaru yazmıssss sinirrrden ölsemde bişicik demedim cvpta vermedim :KK23::KK23: her fırsatta iğneleyip laf sokuşturan yengeme kaldı sanki... vallahaaa ben hamiş kalsam varyaa düşsün diyeee dualar edecek bi cins kadındır yani.. :KK47::KK47:

her geceye bir sabah veren elbette her sabaha bir umut verir . her dile dua etme kabiliyetini veren elbette o duayı kabul etme iradesini gosterır.Rabbim bu güzel günde duanı cevapsız bırakmasın umudu kaybetme..olacak..

asbelove canım başın sağolsun yeni gördüm Allah sabırlar versin:KK43::KK43:

buarada faceteki grupta yehan yönetici görünüyor bende

aa hakket yaa sımdı baktımdaa... acebaa kim açtııı :44:

bak geçen kandılde dayımın karısı aynen sunlaru yazmıssss sinirrrden ölsemde bişicik demedim cvpta vermedim :KK23::KK23: her fırsatta iğneleyip laf sokuşturan yengeme kaldı sanki... vallahaaa ben hamiş kalsam varyaa düşsün diyeee dualar edecek bi cins kadındır yani.. :KK47::KK47:

her geceye bir sabah veren elbette her sabaha bir umut verir . her dile dua etme kabiliyetini veren elbette o duayı kabul etme iradesini gosterır.Rabbim bu güzel günde duanı cevapsız bırakmasın umudu kaybetme..olacak..

enteresn bir msj olmuş hem dayının karısına ne oluyorki Allah aşkına onane

asbelove canım başın sağolsun yeni gördüm Allah sabırlar versin:KK43::KK43:

buarada faceteki grupta yehan yönetici görünüyor bende

evet canım yok bir sorsaydı o ismi asbe buldu rainbow ablam ve ben asbe ortak karar verdik orjinal bir isim sonuçta.sıradan bir isim olsa herkes kullanır dicemde diyemiyorum işte.neyse...........

zeynepçim sen nasılsın bebişin nasıl?

evet canım yok bir sorsaydı o ismi asbe buldu rainbow ablam ve ben asbe ortak karar verdik orjinal bir isim sonuçta.sıradan bir isim olsa herkes kullanır dicemde diyemiyorum işte.neyse...........

zeynepçim sen nasılsın bebişin nasıl?

hee o konuda doğrusunuz tabikide ben yabancı biri açtı sanmıştım her neyse :):)

biz iyiyiz çok şükür biraz sancılı geçiyor bu aralar kasıklarım baya sancılı ama normal diyorlar kramplarım vardı magnezyuma başladım onun dışında ayrıntılıyı bekliyorum işte bir kaç haftaya yaptırcam inşallah :):) senin nasıl cinsiyet belli olmuşmuydu senin ??

enteresn bir msj olmuş hem dayının karısına ne oluyorki Allah aşkına onane

elalem ne derle yaşamıyorum ya :KK34: onun için çatlıyorlar :KK52::KK9::KK9::KK9::KK9: kendilerini fasulyeden nimetten sayıyorlar işte... bundan 2 yıl once yengeme dedimki,memleketımdeyım annemde yenge iltihabım çok fazla iyi bir doktor arıyorum tavsiye edecegın bırı varmı dedim..yüzüme güldüüü kahkahalar attı sadece okadar.. :KK53::KK53: :KK47: sonra konuyu değiştirdi ve yanımdan defoldu gitti :KK20::KK20:

neyse Allah buyyukkk diyorumm ben... onunda 2 kızı var ve hiç bi şeyin bu hayatta garantisi yok diyorum ben:KK6::KK6::KK6:

sen naporsun nasıl gidiyor hamişlik... :KK16::KK16: :nazar:

X