Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa kuzum zaman su gibi akıp gidiyo Bbüyüdük teyzesi
Canım kanama alanlarımız iyice yok oldu çok şükür riskimiz de kalmadı. O yüzden artık murat inal'aa gitmicez.hem çok pahalı hem çok uzak Haftaya perşembe ertuğrul beyden aldık yeni randevumuzu.inşallah memnun kalırım.
Sen nasılsın canım iş yerindeki sorunlar çözülmüştür inşallah
vayyy canım senide ertuğrullu yapacaz ha.adımın elif olduğu kadar eminim ki memnun kalacaksın çok iyi,çok rahat bilgili ve tecrübeli bir doktordur.emin ol çok rahatlatacak seni.yalnız bu aralar o hastane 1 ay kadar kapalı kaldığı için birikme var bekleyebilirsin.ben cumartesi gittim 45 dakkika bekledim.bu cumartesi gene ordayım önce radyolojide ayrıntılı ultrason çekinecem sonrasında ertuğrula gösterecem.doktora gidince düşüncelerini bana yaz olur mu?
ÇÖZÜLDÜ SAYILIR KIZIM İÇİN UMURSAMAZ DAVRANMAYA ÇALIŞIYORUM...İSİM DÜŞÜNDÜN MÜ.BİZ BEN EZGİ İSTİYORUM EŞİM ÇİFT İSİM İSTEDİĞİ İÇİN 2.CİYİ O KOYACAK.3 İSİM ARASINDA DÜŞÜNÜYOR MERYEM,YAREN VE SARE.AĞIRLIĞI SAREDEN BASIYOR.EZGİ SARE.SARE TEMİZ SAF KADIN DEMEKMİŞ.,HZ İBRAHİMİN EŞİNİN ADIYMIŞ
yaaa neden 1 ay kapalı kalmışki ne kadar ilginç:44: neyse inşallah memnun kalırımm senin tavsiyenle gidiyorum.Biliyosun benim ilk tercihim normal doğumu savunması.yazarım mutlaka sana da
Kuzum Sare'yi beğendim ben de çok güzelll.Ezgi Sare de çok uyumlu.
Bizim ismimiz çoktaaann belliydi eşim rüyasında görmüştü 2 yıl evvel.Allah izin verirse Irmak olcak adı teyzesi.
hadi yaaaa Allah rahmet eylesinkızlar asbenin eniştesi hastaydı belki bilirsiniz.Vefat etmiş bir fatiha mızı esirgemeyelim Allah rahmet eylesin.
Arkadaşlar mrb, sohbetiniz dikkatimi çekti aynı şehirde olmanın güzel faydaları bahsettiğiniz dr.ları duydum ama giden ark yok doğrusu.. Ben de ilk tedavime Dr. Pınar Özalpa gidiyordum Memoriala geçince dr değiştirmek zorunda kaldım biliyorsun ki lüzumsuz pahalı. Şuan Dr.Ali Fuat Şengör'e gidiyorum..
Bende henüz bebiş yok siz benden bi adım daha deneyimlisiniz.. fikirlerinizi öğrenmek isterim arkadaşlar
canımmm merhaba hoşgeldin canım benimki tedaviyle olmadı ama murat inalı tavsiye ediyolar bu konuda da.inşallah sende alırsın meleğini kucağına
kızlar asbenin eniştesi hastaydı belki bilirsiniz.Vefat etmiş bir fatiha mızı esirgemeyelim Allah rahmet eylesin.
Arkadaşlar mrb, sohbetiniz dikkatimi çekti aynı şehirde olmanın güzel faydaları bahsettiğiniz dr.ları duydum ama giden ark yok doğrusu.. Ben de ilk tedavime Dr. Pınar Özalpa gidiyordum Memoriala geçince dr değiştirmek zorunda kaldım biliyorsun ki lüzumsuz pahalı. Şuan Dr.Ali Fuat Şengör'e gidiyorum..
Bende henüz bebiş yok siz benden bi adım daha deneyimlisiniz.. fikirlerinizi öğrenmek isterim arkadaşlar
HERKESE hayırlı gunlerr guzel anneler we anne adayları
asbecığin başı sağolsun..
zerbasın ALLAH yardımcısı olsun..
Rabbim güzel haberler duymayı nasip etsın cumlemızee..
bende dua ıstıyorum kızlar
gercekten cok zor bı döneme gırdım gunde 3 saat ancak uyuyorum
kızlar asbenin eniştesi hastaydı belki bilirsiniz.Vefat etmiş bir fatiha mızı esirgemeyelim Allah rahmet eylesin.
Ya kaburgamda ki ağrı uyutmuyo beni oturmuyorum bile acısından ayaklarım aşırı derece de şiş sokakta gezeniyorum oysa hayaller kurmuştum annemle gezeceğim diye oğluma alışveriş yapacaktım...
Rabbim herkese kolaylıklar versin..
asbe zerbas hamilemi kuzum enson oylwydi diye hatirliyorum ama
.okudukca yazdiririm ben sana.ins.
rimel canim benbgn yine saglik ocagindaydom seker icin ebeye meyveyi sordum.onlaarda sekeri tetikler dedi.adetli meyvelerde 10 tameyi gecme dedi.birde neyveleri birbirine katip yeme dedi.yani cilek yiyecelsen sirf cilek plaun yaninda muz olmazin dedi.sanahla oglearasi bir cezot ovle alsam araso bir cesit aksamdan sonra bir cesit yefalan dedi.seninde aklinda bulunsun kuzum
Kıyamam canım Allah kolaylık versinnnnnİyiyim cnmcim.bebis buyudukce bendeki yorgunluk ta artiyor.iş-ev arasi gidip geliyorum .cok sukur idare ediyorum ama calisan anne adayi olmak gercwkten zormus.hicbiseue vakit kalmiyor artik
Bu sabah itibariyle kırmızılar teşrif etmiş bulunmaktalarrrrGünaydın canlarıııııııııımmmmmmm Nasılsınız?
Asbecimmmm naptın canımmmm
Canımmm Allah razı olsunnnnkızlar asbenin eniştesi hastaydı belki bilirsiniz.Vefat etmiş bir fatiha mızı esirgemeyelim Allah rahmet eylesin.
çok üzüldüm Allah rahmet eylesinn. Geri de kalanlara sabır versin...
Fatiha Sûresi ve Anlamı
Bismillahirrahmanirrahim.
Elhamdü lillâhi rabbilalemin. Errahmânirrahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke nabudü ve iyyâke nesteîn, İhdinessırâtel müstâkim. Sırâtellezîne enamte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn.
HERKESE hayırlı gunlerr guzel anneler we anne adayları
asbecığin başı sağolsun..
zerbasın ALLAH yardımcısı olsun..
Rabbim güzel haberler duymayı nasip etsın cumlemızee..
bende dua ıstıyorum kızlar
gercekten cok zor bı döneme gırdım gunde 3 saat ancak uyuyorum
asbe başın sağolsun cnm allah rahmet eylesin geride kalanlarada sabır versin.
az öncede bir arkadaşın bebeğinin kalbiinin durduğunu öğrendim aralık annelerindendi yazık 3.bebeği ama doğurmak nasip olmadı
haber verdiğin için sağol fryal cnm..
asbe tatlım basınız sağolsun Allah sabırlar versin geride kalanlara..
Asbecim başınız sağolsun,bende babaannemi kaybettim bir ay olacakhayat işte uzuluyorsun ama yasamaya devam ediyorsun.Allah geride kalanlara sabır versin.
Zerbasa ne oldu?geçmişe baktım ama göremedim.Allah acil sifalar versin.
Tatlım Allah yardimcin olsun.çok mu kilo aldın ondanmi zorlanıyorsun acaba gerçi havalarda baya ısındı.
asbe basinsagolsun canim.mekani cennet olsun ins.mevlam geride kalanlara sabier versin.
misss canim yaa allah yardimcin olsun.seni cok iyi anliyoum.benim bile gece uykum eskisi gibi degil.sirtim belim cok agriyor ki ilerkeye zamanlarda cok daga kotudur tahmin edebiliyorum.az kaldi mevlam yardimcin olsun ins.bebisini kucagina saglikla alip cektigin sikintilari unutursun ins.
Bu sabah itibariyle kırmızılar teşrif etmiş bulunmaktalarrrr