Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

cnm ilacın adı yazmıyorki sadece kod verdi neyse yarın alırım ozaman görmüş olurum ne kadar

ay ne güldüm ayoll
ben 5seneyi tamamlıyorum ama canımcım haziran 15te Allah izin verirse evet bebişdaş muhasebe yapıyorsan meslektaş daha bir sürü ---daş sayabilirim sana

Hay Allah 5 sene demek darısı başımıza olsun inşallah diyim de toparlıyım bari ben henüz 2 yıllık evliyim bebiş de yok.. eğer ilk bebeğim kız olacaksa nazından çekeceğim var diyorumm bu ne yaa 1 yıldır yolunu gözüyorum meslekde aynıymış tatlım

aynen öyle darısı başınıza inşallahh canımcımmm biz ilk başta istemedik borçlarımız var vs. diye biraz toparlanalım istedim Rabbimde şimdi cezalandırıyor bizi bu kadar beklerseniz bende sizi bekletirim diye
bizim bebekler çok nazlı canım valla adım adım yaklaşıyorlar bize
dr.a gittiniz mi peki canım kontrollerinizi yaptırdınız mı

Bizde aslında 2-3 yıl istemiyorduk hem biraz maddi hemde evliliğin tadını keyfini yaşayalım diye ama hiçbirşey planlandığı gibi olmuyormuş geçen yıl başında ciddi kasık ağrımdan doktora gittim ve yumurtalıklarımın aşırı derece iltihap kaplı olduğunu söyledi dr. tedavi sürecim 4 ay kadar sürdü, temizlendiği öğrendikten sonra bizim bütün planlar hooopp 360 değil 720 derece yön değiştirdi ve hemen bebiş olsun istedik... ilk 5-6 ay herşeyi oluruna bıraktık baktık tık yok doktora biz bebiş istiyoruz dedik 2012-kasım dönemiydi B12 ve folikasit kullanmaya başladım sadece, baktık hâla olmuyor ocak-2013 de tedavi sürecimiz başladı canım.. hormon testleri+kan testleri vs testleri yaptırdık.. sonraki ilk ay sonuç alamayınca çatlatma iğnesi verdi dr. bir defa çatlatma iğnesi kullandım yine sonuç alamadık.. geçen ay da eşimin sperm testlerini yaptırdık onda da herşey normal çıktı.. diğer konuda bahsetmiştim c.tesi günde son olarak hsg çektirdim, çeken dr kanalların açık herşey çok normal dedi fakat rahim şeklin normalden çok az farklı dedi, int baktığım kadarıyla aynı gibi görünüyor ama bugün asıl doktorumda randevum var.. bakalım neler söyleyecek merakla bekliyorum Dualarınızı esirgemeyin hepiniz gibi benim de çok ihtiyacım var

Allah yardımcın olsun canım kaçta randevun bu arada hsg çekildikten sonraki ay kendiliğinden gebelik yaşayan çok insan var bilgin olsun
Rabbim yar ve yardımcınız olsunnnn
Bizde 1yıldır uğraşıyoruz bizim de derdimiz erkek infertilitesi ama şükür son testimizde değerlerimiz çok iyi geldi inşallah bebişimizde böyle gelecek hepimizin Rabbimin izniyleee
bu arada kaçta randevunnn

Son düzenleme:
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

ZERBAŞIMIZIN SAĞLIĞINA KAVUŞMASI İÇİN

asbelove : 100

KALAN : 4344

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşallah.AMİNNNNNNNNN

Allah hepimizin yardımcısı olsun canım.. hepimizin gönlüne göre versin.. mesaim 6da bitiyor 7de randevum bakalım ne diyecek.. İnşallahh sen de güzel haberlerini biraz an verirsin de hep birlikte mutlu oluruz canım.. senin bütün testlerin normal o halde tatlım.. erkek infertilitesinde de değerler düşük olsa bile gebe kalma ihtimali herzaman için olduğundan çözümsüz değilsin sen de arkadaşım.. ki son değerlerin çok iyi gelmiş.. Allah hayırlısıyla Sağlıkla bizlere de layık görür o güzel mutluluğu inşallah..

Tanımıyorum ama çok geçmiş olsun Allah şifalarını esirgemesin.. Amin..

Son düzenleme:
Amin canım aminnnn Rabbim dermansız dert vermesin kimseye hayırla sağlıkla kavuştursun meleklerimize inşallahhhh
o zaman akşama olmadı yarına alırız haberlerini inşallahhh
eşimin değerleri iyi çok şükür Rabbim tüm isteyenlere nasip etsinnn
Tanımıyorum ama çok geçmiş olsun Allah şifalarını esirgemesin.. Amin..
amin canım aminnn sğolasınnn

200 de benden yaz cnm.basliyorum okumaya

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

ZERBAŞIMIZIN SAĞLIĞINA KAVUŞMASI İÇİN

asbelove : 100

8scorpions: 200

KALAN : 4144

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşallah.AMİNNNNNNNNN

asbe zerbas hamilemi kuzum enson oylwydi diye hatirliyorum ama
.okudukca yazdiririm ben sana.ins.

rimel canim benbgn yine saglik ocagindaydom seker icin ebeye meyveyi sordum.onlaarda sekeri tetikler dedi.adetli meyvelerde 10 tameyi gecme dedi.birde neyveleri birbirine katip yeme dedi.yani cilek yiyecelsen sirf cilek plaun yaninda muz olmazin dedi.sanahla oglearasi bir cezot ovle alsam araso bir cesit aksamdan sonra bir cesit yefalan dedi.seninde aklinda bulunsun kuzum

tamamdır canım. Sen nasılsın bu arada bir türlü denk gelemiyoruz özledim valla

İyiyim cnmcim.bebis buyudukce bendeki yorgunluk ta artiyor.iş-ev arasi gidip geliyorum .cok sukur idare ediyorum ama calisan anne adayi olmak gercwkten zormus.hicbiseue vakit kalmiyor artik

Günaydın canlarıııııııııımmmmmmm Nasılsınız?
Asbecimmmm naptın canımmmm

canım maşallah 4.ay bitecek ha 1 haftaya maşallah subhanallah...iyisin demi kızımız nasıl kontrolun ne zamandı?

yaa kuzum zaman su gibi akıp gidiyo bbüyüdük teyzesi
Canım kanama alanlarımız iyice yok oldu çok şükür riskimiz de kalmadı. O yüzden artık Murat İnal'aa gitmicez.Hem çok pahalı hem çok uzak Haftaya perşembe Ertuğrul beyden aldık yeni randevumuzu.İnşallah memnun kalırım.
Sen nasılsın canım iş yerindeki sorunlar çözülmüştür inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…