Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Kıyamam canım benimmmmm. Mide bulantısı düşük riskini azalttığını öğrendiğimden beri sakın yanlış anlaşılmasın sadece bebğin iyi olduğuna emin olmak adına konuşuyorum mide bulantısı içimi rahatlatıyor çok şükür bebiş iyi diyorum hepiniz için:KK16: Çok şükür atlatmışsın canım bir daha yaşamazsın inşallah ama gebelikte gaz problemi çok duyduğum bir olay hatta bi kaç günde olsa bende bizzat yaşadım:KK1: Patates ne güzel bir sebzedir öyleeeeee:KK76::KK76:
Canım bende pazardan itibaren 3gündür ovu testinde 2.çizgiyi çok net koyu bir şekilde görüyorum iğneden olduğunu düşünüyorum ama bakalım perşembe tekrar yapacağım. Eşim bu dönemde spora da gidiyor yaa zavallım diyor acaba bu hafta gitmesem mi spora p.tesi biraz ağır gelmişte bırakıp gelecektim diyo tabi bende gülüyorummm:KK1::KK1::KK1: dünya sana güzel diye de dalga geçiyor hatta:KK9:
bu duygu değişimleri sanırım çatlatma iğnesinin etkisi biraz araştırdım da hamile kadınların idrarından elde edilen bir madde varmış içerisinde hcg hormonu veriyorlarmış çatlaması için sanırım o beni biraz etkiledi ama şimdi iyiyim güneş çıkması yeterli benim için ışınları acaip iyi geliyor şu ayağım düzelse yürüyerek gidip geleceğim ama onu da yapamıyorum d vitamini almak istiyorum ben yaaaa:KK52::KK52:

Allah eşine güç kuvvet versin bi kaç gün daha :KK1::KK1::KK1: şuan sizin evden ala spor mu olur, bu hafta ekiversin :KK1::KK1::KK1: bende o mide bulantısına güvenıorum biraz .. o hormonlar biraz sarsıo bedeni canım benim, eger kendını uzgun fılan hisedersen bilki o iğnelerden.. d vitamnini şiddetle tavsiye ederim ne büyük mutluluktur o :))) damlasını istersen ismini yazabılırım.. bi de ben geçen kesenın heyecanından myomumu sormayı unuttum.. pazartesi kalp atışını duyarız ınsallah , o zaman sorarım artık :)))

Allah eşine güç kuvvet versin bi kaç gün daha :KK1::KK1::KK1: şuan sizin evden ala spor mu olur, bu hafta ekiversin :KK1::KK1::KK1: bende o mide bulantısına güvenıorum biraz .. o hormonlar biraz sarsıo bedeni canım benim, eger kendını uzgun fılan hisedersen bilki o iğnelerden.. d vitamnini şiddetle tavsiye ederim ne büyük mutluluktur o :))) damlasını istersen ismini yazabılırım.. bi de ben geçen kesenın heyecanından myomumu sormayı unuttum.. pazartesi kalp atışını duyarız ınsallah , o zaman sorarım artık :)))

besiye çektim zaten eşimi Rabbim yardım etsin adamcağıza:KK1: Allahım herşeyin yolunda gitmesini nasip edecek canım benimmmm:KK34:
çok iyi geliyor bana d vitamini canım yaa eğer bebişim varsa zarar vermezse ver canım ver bana şu ara pek lazım:KK1::KK1: bende diyorum bu ruh hali ne böyle bir türlü toplayamadım dün kendimi dokunsan ağlayacak modda dolaşıyordum ama şimdi iyiyim çok şükür:KK16:
ya aklıma geldi miyom deyince sen başka bir topikte bir arkadaş miyom için bitkisel bişeyler yapmış veeeee 8cm lik miyom yok olmuş inanılır gibi değil ama kaçmış gitmiş o da miyomları yüzünden embriyo transferi yaptıramamıştı hepimiz duyunca şok olduk şimdi transfer için gün sayıyor:KK52::KK52:
pazartesi muhakkak sor canım meraklardayım vallaa:KK76::KK76:

Son düzenleme:
canım ben daha önce yasmin kullandım ancak sende pıhtılaşma varken doktor sana nasıl yasmin vermiş anlamış değilim.. bizim gibi kanda pıhtılaşması olanlara yasmin gibi ilaçlar yasak..neyse konuya döneyim ben canım bundan sonraki adet siklusun yerıne hapın bitiminden itibaren en gec 2 gun içinde olman gerekıyor senın..ama bazen gecte gelebiyor..istersen bi doktoruna sor hassas bi donemdesin tüp bebek süreci nede olsa canım ihmal etme olurmu.. :KK16:

valla cnm bilmiyorum ki.. pıhtı ile yasmin verilemez :KK50::KK50: vardır yinede bi bildiği :26:
yani ilaçlardan sonra düzene girene kadar olur böyle desem, cünkü normalde 20 günde bir oluyordum..smdi bgün 23. günüm temiz kaldığımın..belim ağrıyo, elim ayağım üşüyo..nebilim anlıyamadım kendimi de..
aradım sordum..dedim böyle byle ..bi kan tahlili verin dedi..
bizim şu bulunudğumuz yerde beta hcg yapılmıyo..yarın merkeze gidip yaptırayım diyorum..en azından emin olurum ..
yada bu hafta böyle geçer mi bilmiyorum da.. ne olduğuna baktırırım bi..
olursam tamam.. olmazsam neden olmadi ki diye bilirim en azından.

canım bazen d.k hapları düzeni bi süre bozabilio, dr.a sordun mu?

evt sordum cnm, bnde düzeni bozmus olabilir diye.. simdi ne olduğumu da bilmiyorum :KK31:
bakalım ilerleyen günlerde ne görecez.. Mevla bilir en iyisini :26:

Son düzenleme:
valla cnm bilmiyorum ki.. pıhtı ile yasmin verilemez :KK50::KK50:
yani ilaçlardan sonra düzene girene kadar olur böyle desem, cünkü normalde 20 günde bir oluyordum..smdi bgün 23. günüm temiz kaldığımın..belim ağrıyo, elim ayağım üşüyo..nebilim anlıyamadım kendimi de..
aradım sordum..dedim böyle byle ..bi kan tahlili verin dedi..
bizim şu bulunudğumuz yerde beta hcg yapılmıyo..yarın merkeze gidip yaptırayım diyorum..en azından emin olurum ..
yada bu hafta böyle geçer mi bilmiyorum da.. ne olduğuna baktırırım bi..
olursam tamam.. olmazsam neden olmadi ki diye bilirim en azından.

evt sordum cnm, bnde düzeni bozmus olabilir diye.. simdi ne olduğumu da bilmiyorum :KK31:
bakalım ilerleyen günlerde ne görecez.. Mevla bilir en iyisini :26:

canım demekki senin pıhtılaşman okadar fazla değil yada doktorunun bir bildiği var diyelim biz buna :KK34:
artık normali dusunmeyeceksın canım hapa göre ayarlayacaksın kendını.. birde anlattıklarına göre hamiş olabilirmisin acaba :KK52: ayy çok sevinirim eğer öyle olursaann :21::KK16::KK16: Rabbim hayırlısını versın ınsallah :nazar:

besiye çektim zaten eşimi Rabbim yardım etsin adamcağıza:KK1: Allahım herşeyin yolunda gitmesini nasip edecek canım benimmmm:KK34:
çok iyi geliyor bana d vitamini canım yaa eğer bebişim varsa zarar vermezse ver canım ver bana şu ara pek lazım:KK1::KK1: bende diyorum bu ruh hali ne böyle bir türlü toplayamadım dün kendimi dokunsan ağlayacak modda dolaşıyordum ama şimdi iyiyim çok şükür:KK16:
ya aklıma geldi miyom deyince sen başka bir topikte bir arkadaş miyom için bitkisel bişeyler yapmış veeeee 8cm lik miyom yok olmuş inanılır gibi değil ama kaçmış gitmiş o da miyomları yüzünden embriyo transferi yaptıramamıştı hepimiz duyunca şok olduk şimdi transfer için gün sayıyor:KK52::KK52:
pazartesi muhakkak sor canım meraklardayım vallaa:KK76::KK76:

:) canım zarar verceini sanmıyorum, hatta 2000 kadar dna hasarını düzeltio diye okumusum bı makalede.. belki faydası bile vardır.. bi de depo edilen bi vitamın oldugundan eşimin yemeklerıne damlatmıstım haftada 1 , belkı faydası olur diye:KK1::KK1: onun harıcınde ben sabah 4 aksam 4 damla alıodum adetımın 3. gununde 21. gunune kadar (o gün şiddetli batmadan şüphelenmiştim) boyle kullandım.. sonra aksam yatmadan önce 3 damlaya düşürdüm.. günlük 3 damla gebe dozu.. bu kadar yeter.. ismi de Devit-3 .. ben hatta ortalarda gezınıodum devidle mutluyum die :) istersen haftada 2 defa 3 damla kullanada bılırsın yarı omru 3,5 gün :) walla o gün keseden aklımdan uçup gitmiş, ama ertesi gün dedim myom nerde? nie sormadım ki? bakalım canım inşallah o myomcuk iice cücük gibi kalmıştır :) o arkadaşı okumustum, inşallah ihitiyaç duymam yine de, çok canımı sıktı zamanında şimdi yüzünü bile görmek istemiorum :KK1::KK1::KK1::KK1:

canım demekki senin pıhtılaşman okadar fazla değil yada doktorunun bir bildiği var diyelim biz buna :KK34:
artık normali dusunmeyeceksın canım hapa göre ayarlayacaksın kendını.. birde anlattıklarına göre hamiş olabilirmisin acaba :KK52: ayy çok sevinirim eğer öyle olursaann :21::KK16::KK16: Rabbim hayırlısını versın ınsallah :nazar:

cnm bizim bu tedavimize başladığımızda.. subat ayındaki adetimde yasmin kullanılmaya baslanılmıstı.
ve mart ayında ki adettimle birlikte de, tüp iğnelerine geçildi..
nisan ayının 8 i gibi de bi adet görmüs oldum 10 günü buldu temizlenmem.
ama smdi normalde 20. günde olurdum..
bgün 23. günüm oldu, ahanda aksam bilem oldu yani düşün :KK52:
valla kuşum artık ne düsünceğimi bende sapıttım, oldum ahanda bülem :KK37:
yinede Rabbim hayırlısını versin tabi ki de..
birde öyle en sürprizinden, en mucezisinden gelmis olursa bir melek... :KK16:ama çok zor yaaa :KK5:

Son düzenleme:
bu sabah aaglik ocagina seker yuklemesine gittim asimida olacaltim.acken sekerim136 cikti ebe yuklemeyo yapmadi yarin sabah ac yine gel tekrar aclil aekerine bakalim olmazsa yine yuksek cikarsa hemen hekimine git dedi.asimi oldum sadexe birde dr.um bikac tahlil istemisti onlari verdim geldim.bakalim yarinsa ah ne olcak

yine yuksek cikarsa swker ne olack simdi

ben kızıma hamileyken yüksek çıkmıştı şekerim hatta dr.um telaş ettirmemek için demekki çok tatlı bir kızın olacak demişti.
şeker yüksek çıkınca endokrin dr.una gitmiştim ve beni diyetisyene yönlendirdi birde şeker ölçüm aleti alıp hergün ölçmüştüm .ama diyet yapınca düşüyor zaten ben ozamana kadar 16 kilo almıştım ondan sonra sadece 2 kilo aldım keşke baştan diyet yapsaymışım.
hamur işi tatlı pirinç makarna tüketirken dikkat et çavdar ekmeği kullan ben hala kullanıyorum sütü çayı şekersiz iç cnm.

ben kızıma hamileyken yüksek çıkmıştı şekerim hatta dr.um telaş ettirmemek için demekki çok tatlı bir kızın olacak demişti.
şeker yüksek çıkınca endokrin dr.una gitmiştim ve beni diyetisyene yönlendirdi birde şeker ölçüm aleti alıp hergün ölçmüştüm .ama diyet yapınca düşüyor zaten ben ozamana kadar 16 kilo almıştım ondan sonra sadece 2 kilo aldım keşke baştan diyet yapsaymışım.
hamur işi tatlı pirinç makarna tüketirken dikkat et çavdar ekmeği kullan ben hala kullanıyorum sütü çayı şekersiz iç cnm.

canimben suana kadar8 kilo aldim.ekmek sadece bir dilim jahvaltida yiyorum makarma ce pilava dikkat etmeye caliaiyoru
m hani doyumluk degilde tasimlik falan ama hamur isi.denk geldikce hayir diyemedim.birdw tatliyi cok yiyorum onu kisacagim artik.bakalim yarinda.bir.olsunda.

birde fexen p.teaiden beri biraz sikintili. gunler geciriyorum dedim axava strese bagli yujselis mi.ins.bebegi etkilemez bildigim kadariyla yuksek seker bebegi sikar gelisturnez ve hatta daha kotu sonuca yol axabiliyor.allah im korusun ins.

cnm bizim bu tedavimize başladığımızda.. subat ayındaki adetimde yasmin kullanılmaya baslanılmıstı.
ve mart ayında ki adettimle birlikte de, tüp iğnelerine geçildi..
nisan ayının 8 i gibi de bi adet görmüs oldum 10 günü buldu temizlenmem.
ama smdi normalde 20. günde olurdum..
bgün 23. günüm oldu, ahanda aksam bilem oldu yani düşün :KK52:
valla kuşum artık ne düsünceğimi bende sapıttım, oldum ahanda bülem :KK37:
yinede Rabbim hayırlısını versin tabi ki de..
birde öyle en sürprizinden, en mucezisinden gelmis olursa bir melek... :KK16:ama çok zor yaaa :KK5:

canım benım hayırlısını düşün..iyi olsun hayırlı olsun.. :KK16: unutmaki bu topişin bebişleri en umulmadık anlarda geldiler hep:KK34::KK16::emir_bebek::nazar:

gunaydın kızlarr aasbecımmmm
kac gundur gıremıyorumm fena grıp olmusumm daha yeni kendıme geldımm drdan gelıyorum 10 tane ıgne verdı
varmı haberler merak edıyodummm buraları

:) canım zarar verceini sanmıyorum, hatta 2000 kadar dna hasarını düzeltio diye okumusum bı makalede.. belki faydası bile vardır.. bi de depo edilen bi vitamın oldugundan eşimin yemeklerıne damlatmıstım haftada 1 , belkı faydası olur diye:KK1::KK1: onun harıcınde ben sabah 4 aksam 4 damla alıodum adetımın 3. gununde 21. gunune kadar (o gün şiddetli batmadan şüphelenmiştim) boyle kullandım.. sonra aksam yatmadan önce 3 damlaya düşürdüm.. günlük 3 damla gebe dozu.. bu kadar yeter.. ismi de Devit-3 .. ben hatta ortalarda gezınıodum devidle mutluyum die :) istersen haftada 2 defa 3 damla kullanada bılırsın yarı omru 3,5 gün :) walla o gün keseden aklımdan uçup gitmiş, ama ertesi gün dedim myom nerde? nie sormadım ki? bakalım canım inşallah o myomcuk iice cücük gibi kalmıştır :) o arkadaşı okumustum, inşallah ihitiyaç duymam yine de, çok canımı sıktı zamanında şimdi yüzünü bile görmek istemiorum :KK1::KK1::KK1::KK1:
Tamamdır canım hemen alıyorum:KK9::KK9: inşallah bende de işe yarar:KK34: belki vücudum bana oyun oynuyor ama daha bugün 20.günüm ve benim sağ kasığımda acaip batma var ve belim ağrıyor bugünden yapmaz diyorum kendi kendime ama senin yazdığını okuyunca acaba diyorum kendi kendime:KK49: ya şu ruh halim düzelsin artık yaa bi gün hüzünlü birgün mutlu birgün kızgın ne biçim bişey yaptı beni bu iğne yaaaa:KK53:

KIZLAR geldi kirmizi liar bu ayda bebis Falan Yok;(((((((
canımmm üzülmek yok bu ay olmasa bir sonraki ay gelecek minnağımız Rabbim nasip edecek:KK16:

canım benım hayırlısını düşün..iyi olsun hayırlı olsun.. :KK16: unutmaki bu topişin bebişleri en umulmadık anlarda geldiler hep:KK34::KK16::emir_bebek::nazar:

ahh iskopitik insaAllah ne diyeyim.. Rabbim kabul eylesin, dua yerine geçsin herkes için insaAllahh :KK16::KK16::KK16:

sen geçenlerde 2aylık süre mi veriyodun bana :KK69: neydi o :KK52::KK52::KK52:

Son düzenleme:
veeeee.. günaydınlar herkeslere güzel birgün diliyorum, nasılsınız :KK16: enerjik olmam lasım, belkim işe yarar:KK9::KK9:

ahh iskopitik insaAllah ne diyeyim.. Rabbim kabul eylesin, dua yerine geçsin herkes için insaAllahh :KK16::KK16::KK16:

sen geçenlerde 2aylık süre mi veriyodun bana, neydi o :KK52::KK52::KK52:

:KK9::KK9: ayy evett hatta çok içten dua etmiştim insallah tutarrr çok isterrimmmm çoookkk :KK49::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

yaww benımde adetim gelmiooo siniirr oldum evdeki pedleri boşuna harcıyom valla :KK4: herifimle iyi bi kavga ettiydim çok sinirlenmiştim acaba ondan mı gelmıo nedir.. gıcıkkkk oldum yaaa... :KK24::KK23::KK23::KK23::KK47: olmasına ben ihtimal vermıyorum zaten hem korunuyoruz hemde pek bişi olmadı 2 defa falan belki ama dediğim gibi korunuyorduk..ahh gelsinn artıkkk buu kırmızılarrr.... :KK47::KK47::KK23::KK20:

3gün geçti seni 1 gün geriden tak,ip ediyorum :KK52::KK1:

günaydın kıslarr....

asbemmm nasılsınn..topiğe yazmıcam dıyorum ama dayanamıyorum napimmm :KK52::KK9::KK9:

hepimize hayırlı sabahlar olsunn.. :KK16:

:KK9::KK9: ayy evett hatta çok içten dua etmiştim insallah tutarrr çok isterrimmmm çoookkk :KK49::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

yaww benımde adetim gelmiooo siniirr oldum evdeki pedleri boşuna harcıyom valla :KK4: herifimle iyi bi kavga ettiydim çok sinirlenmiştim acaba ondan mı gelmıo nedir.. gıcıkkkk oldum yaaa... :KK24::KK23::KK23::KK23::KK47: olmasına ben ihtimal vermıyorum zaten hem korunuyoruz hemde pek bişi olmadı 2 defa falan belki ama dediğim gibi korunuyorduk..ahh gelsinn artıkkk buu kırmızılarrr.... :KK47::KK47::KK23::KK20:

3gün geçti seni 1 gün geriden tak,ip ediyorum :KK52::KK1: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]

Allahımm.. nolur bak.. iskorpitime karşı yüzümü kara çıkarma, nolur onun dediği olsun :KK17::KK17::18::18::KK9::KK9::KK9::KK52::KK52:

valla benim pedim de yok..sonkinde epey bi harcamıstım, 10gün sürünce..bitane fln var..

Allahım pedim de yok, nolur 9ay boyunca olmayayım artık, duy sesimi :KK17::KK17::KK5::KK5:

tek isteğim,, bu kez de hayal kırıkılğı yaşamıyimmm :KK50::KK50::KK50::KK25::KK25:

Allahımm.. nolur bak.. iskorpitime karşı yüzümü kara çıkarma, nolur onun dediği olsun :KK17::KK17::18::18::KK9::KK9::KK9::KK52::KK52:

valla benim pedim de yok..sonkinde epey bi harcamıstım, 10gün sürünce..bitane fln var..

Allahım pedim de yok, nolur 9ay boyunca olmayayım artık, duy sesimi :KK17::KK17::KK5::KK5:

tek isteğim,, bu kez de hayal kırıkılğı yaşamıyimmm :KK50::KK50::KK50::KK25::KK25:

umutcummm insallahhh Rabbiminde izniyle hayırlısıyla diyorum.. :KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25:

test yaptın mı sen? kan testi verecektin ne oldu ?

umutcummm insallahhh Rabbiminde izniyle hayırlısıyla diyorum.. :KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25:

test yaptın mı sen? kan testi verecektin ne oldu ?

ya cnm bizimbulunduğumuz yer küçük bi yer..burada yapılmıyor bu kan testi
eşime de aksam dedim.. gidiyim merkeze kan vereyim diye..burdan 1saat sürüyor yol..

--varsa bikaç gün daha dur, olmazsa zaten var diye tahmin ederiz, ona göre birsey yaparız dedi..
yoksa bide bosuna yolda izde kalma dedi :KK31::KK31:

bakim haftasonu olsun da, eğer halen bisey olmazsa(insaAllah) bi yere gideriz arabayla.. rahat olur hem..
ozaman baktırırız napim artık :KK31::KK31:

ama elim ayağım çok üşüyor..günüzdüz yün çorapla duruyom,gece de çorabı çıkartmak istemiyom., üşüyo ayağım çok..diğer zamanlarımda böyle oluyodu diye çok hatırlamıyorum... :26: .belim ağrıyo...normalde adetime yakın göğüslerim çok acırdı..bu kez normaller.. nebilim bunları da ona yormak istemiyorulm, hayal kırıkılğı yaşamıyim diye..:KK25:

Son düzenleme:
X