- 21 Temmuz 2011
- 1.354
- 39
Kıyamam canım benimmmmm. Mide bulantısı düşük riskini azalttığını öğrendiğimden beri sakın yanlış anlaşılmasın sadece bebğin iyi olduğuna emin olmak adına konuşuyorum mide bulantısı içimi rahatlatıyor çok şükür bebiş iyi diyorum hepiniz için Çok şükür atlatmışsın canım bir daha yaşamazsın inşallah ama gebelikte gaz problemi çok duyduğum bir olay hatta bi kaç günde olsa bende bizzat yaşadım Patates ne güzel bir sebzedir öyleeeeee
Canım bende pazardan itibaren 3gündür ovu testinde 2.çizgiyi çok net koyu bir şekilde görüyorum iğneden olduğunu düşünüyorum ama bakalım perşembe tekrar yapacağım. Eşim bu dönemde spora da gidiyor yaa zavallım diyor acaba bu hafta gitmesem mi spora p.tesi biraz ağır gelmişte bırakıp gelecektim diyo tabi bende gülüyorummm dünya sana güzel diye de dalga geçiyor hatta
bu duygu değişimleri sanırım çatlatma iğnesinin etkisi biraz araştırdım da hamile kadınların idrarından elde edilen bir madde varmış içerisinde hcg hormonu veriyorlarmış çatlaması için sanırım o beni biraz etkiledi ama şimdi iyiyim güneş çıkması yeterli benim için ışınları acaip iyi geliyor şu ayağım düzelse yürüyerek gidip geleceğim ama onu da yapamıyorum d vitamini almak istiyorum ben yaaaa
Allah eşine güç kuvvet versin bi kaç gün daha şuan sizin evden ala spor mu olur, bu hafta ekiversin bende o mide bulantısına güvenıorum biraz .. o hormonlar biraz sarsıo bedeni canım benim, eger kendını uzgun fılan hisedersen bilki o iğnelerden.. d vitamnini şiddetle tavsiye ederim ne büyük mutluluktur o :))) damlasını istersen ismini yazabılırım.. bi de ben geçen kesenın heyecanından myomumu sormayı unuttum.. pazartesi kalp atışını duyarız ınsallah , o zaman sorarım artık :)))