- 24 Eylül 2012
- 4.169
- 4
tek çizgi fobisi var ilk defa bu ay cnm yaaaa..bakalım sabaha olmazsam tabiii:26:scorpi sen sabah yaparsın testi bence
Scorpions canım benim fatmayla sendende güzel haberler bekliyoruz inşallah.içime öyle doğuyor:)
inşallah özomm inşallahhhFatmaaaaaaaaaaa scorpiiiiiiiiiii hadi hadi gelin sizi bekliyorum çok umutluyum çooooooooookkkkk
miss tatlım ya insan bekleyince umutlanıyo keşke sabah test yapsaydım varsa var yoksa yok dimi amaaaAlpînnncimmm iyiyiz çok şükür hareketleri ben 16. Haftada hissetmiştim ama baktım 20.haftada bile hissetmeyin var..
o günlerde gelecek inşAllah...
bnm oğlanda büyümüş kilo almış sağlığı da yerinde
şekrr testinide atlattık..
şimdi sıra Fatma ve scorpiden gelecek güzel haberlerde ((;
scorpi ve ablacım çok sağolun geç oldu cevabım ama ara ara giriyorum nete.
Sizleri özlemişim şimdilik takipteyim, güzel haberlerde görüşmek üzere
kızlar iyice heveslendik bakalım sonucu inşallah güzel olur.scorpi seninkinin muhtemel d.tarihi ne çıkıyor cnm bende 24 kasım (öğretmenler günü hediyemi alsam ne güzel olur dimi)
anladım tatlımmm.. ozaman daha düşüş yok gibi..36.5-36.7 gidiyo bikaç gündür..bakalım yaaa kısmet işte..
BENCEDE BENCEDE SCORPİDENDE FATMADAN HABER GELECEK.
SCORPİ GÜN İÇİNDEKİ ATEŞİN DEĞİLDE SABAH YATAKTAN KALKMADAN AYNI SAATTEKİ ATEŞİN ÖNEMLİ.AMA YUMOŞ GÜNÜNÜ KAÇIRMAYINCA TUTUYOR.
kızlar haftaya bebeğin cinsiyeti inşalah belli olur.
eğererkek olursa isim belli ben ömer istedim eşimde rahmeli babasının ismii ömer yahya diyoruz emmmee kız olursa isim bulamadım düşünüyorum bulamıyorum.ilk kızımın adı hatice ece ydibuna fikr versenize
elif ben senden ve özlemden erkek bekliyorum ya .inşallah bebiş gösteriverir hemende ....ömer ismi güzel cnm .
aaa dur hemen bakayımmmmmm
Aynenn 24 kasım cnmm..ben17 kasım doğumluyum..ben de doğumgünü hediyesi alsammm
Ayyy çok heveslendik gelicek kırmızılar sonra böööle olucazzzzzzzzzzz
neharcımm nasıl gıdıyorrr yenı anne :)
scorpi allahım sana d.günü hediyesini göndersin inşallah.
kızım kardeşinin adını koydu bile pelin....
scorpı ıns bebısın senınledır bu sfer
fatmacım cnm yazılarını okudum ay ben senı hamıs sandım sonra baktım yanlış anlamısım :) inşş ikınızde hamıssınzdır...kızlar bu ay baya berektlı olur ıns bende tutturmsumdur..
çok güzel isimm..ama senin ufaklık erkek olma ihtimalini de biliormuuuuuu
ya erkek olursa diye sormuştum oda ismailege demişti.bende dedim o kimerkek ismiya dedi.
maşallah senin kızçe her detayı düşünmüş şekerimmm
bir ara erkek kardeş hiç istemiyordu niye diye soruncu obana vurur cimcikler diyordu .şimdi hem kız olsun hem erkek diyor zilli kızdan vazgeçemiyor sanırım kendine arkadaş arıyor.şimdiden hayaller kuruyor şunuda yaparız bunuda yaparız diye bebek eşyası görünce kardeşimede alırız diyor.
ayy ben onu yerimmm..cimcimeeeee
inşallah ikiz olur fatmamm bi kız bi erkek3 ken 5 olursunuz..hem de kızçeni,n gönlü olurrrr