Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

scorpi sen sabah yaparsın testi bence
tek çizgi fobisi var ilk defa bu ay cnm yaaaa..bakalım sabaha olmazsam tabiii:26:
Scorpions canım benim fatmayla sendende güzel haberler bekliyoruz inşallah.içime öyle doğuyor:)

Fatmaaaaaaaaaaa scorpiiiiiiiiiii hadi hadi gelin sizi bekliyorum çok umutluyum çooooooooookkkkk
inşallah özomm inşallahhh
miss tatlım ya insan bekleyince umutlanıyo keşke sabah test yapsaydım varsa var yoksa yok dimi amaaa
scorpi ve ablacım çok sağolun geç oldu cevabım ama ara ara giriyorum nete.
Sizleri özlemişim şimdilik takipteyim, güzel haberlerde görüşmek üzere

firar cnmm fırsat buldukça gel..selam versen yine yeter tatlımm

kızlar iyice heveslendik bakalım sonucu inşallah güzel olur.scorpi seninkinin muhtemel d.tarihi ne çıkıyor cnm bende 24 kasım (öğretmenler günü hediyemi alsam ne güzel olur dimi)

BENCEDE BENCEDE SCORPİDENDE FATMADAN HABER GELECEK.

SCORPİ GÜN İÇİNDEKİ ATEŞİN DEĞİLDE SABAH YATAKTAN KALKMADAN AYNI SAATTEKİ ATEŞİN ÖNEMLİ.AMA YUMOŞ GÜNÜNÜ KAÇIRMAYINCA TUTUYOR.

kızlar haftaya bebeğin cinsiyeti inşalah belli olur.

eğer erkek olursa isim belli ben ömer istedim eşimde rahmeli babasının ismii ömer yahya diyoruz emmmee kız olursa isim bulamadım düşünüyorum bulamıyorum.ilk kızımın adı hatice ece ydibuna fikr versenize

elif ben senden ve özlemden erkek bekliyorum ya .inşallah bebiş gösteriverir hemende ....ömer ismi güzel cnm .

kızlar iyice heveslendik bakalım sonucu inşallah güzel olur.scorpi seninkinin muhtemel d.tarihi ne çıkıyor cnm bende 24 kasım (öğretmenler günü hediyemi alsam ne güzel olur dimi)

aaa dur hemen bakayımmmmmm
aynenn 24 kasım cnmm..ben17 kasım doğumluyum..ben de doğumgünü hediyesi alsammm
ayyy çok heveslendik gelicek kırmızılar sonra böööle olucazzzzzzzzzzz

anladım tatlımmm.. ozaman daha düşüş yok gibi..36.5-36.7 gidiyo bikaç gündür..bakalım yaaa kısmet işte..
tatlım ömer çook güzell.yeni minik yeğenimin adı benimde..arkadaşım da HZ.ömerden esinlendi..benim de kızım olsa ece istiyorum..
kübra ismi de güzel geçen aklıma geldi..gerçi bizim ailede var..bana uymuyor.

scorpi allahım sana d.günü hediyesini göndersin inşallah.
kızım kardeşinin adını koydu bile pelin....

elif ben senden ve özlemden erkek bekliyorum ya .inşallah bebiş gösteriverir hemende ....ömer ismi güzel cnm .

canım benim içime kız doğuyor.kızım diye seviyorum ama eşim rüyasında kendisi gibi sarışın yeşil gözlü sevimli bir erkek görmüş.bakalım rabbim bizim izin sağlklı eli ayağı düzgün aklı zihni ne nasip ettiyse kız erkek farketmez.

şöyle bişey oldu kayınvalidem yanımızdayken eşimle ben isim düşündüydük ama ona dememiştik.2 gün sonra rüyasında elimde bebekle yanına gitmişim bu torunun ömer demişim ona.böyle bişeyde oldu bakalım.

scorpı ıns bebısın senınledır bu sfer

fatmacım cnm yazılarını okudum ay ben senı hamıs sandım sonra baktım yanlış anlamısım :) inşş ikınızde hamıssınzdır...kızlar bu ay baya berektlı olur ıns bende tutturmsumdur..

aybikecimm inşallah sırayla veririrz güzl haberii

maşallah senin kızçe her detayı düşünmüş şekerimmm

bir ara erkek kardeş hiç istemiyordu niye diye soruncu obana vurur cimcikler diyordu .şimdi hem kız olsun hem erkek diyor zilli kızdan vazgeçemiyor sanırım kendine arkadaş arıyor.şimdiden hayaller kuruyor şunuda yaparız bunuda yaparız diye bebek eşyası görünce kardeşimede alırız diyor.

ayy ben onu yerimmm..cimcimeeeee
inşallah ikiz olur fatmamm bi kız bi erkek3 ken 5 olursunuz..hem de kızçeni,n gönlü olurrrr

ayy ben onu yerimmm..cimcimeeeee
inşallah ikiz olur fatmamm bi kız bi erkek3 ken 5 olursunuz..hem de kızçeni,n gönlü olurrrr

kız kafayı yerim heralde nasıl başedicem bizim ailelerde burda değil .hayırlısı ne ise o olsun cnm ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…