- 26 Haziran 2011
- 5.370
- 9
Ahhh ragindam ağlattın beni ben de hala inanamıyorum. Allahım diyorum çok şükür çok şükürr. Rabbim tüm isteyenlere nasib etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın. Biliyorum o acıyı.
Salı günü gitcez doktora dua ette bize boş gebelik dış gebeli vs olmasın. Aklıma getirmemeye çalışıyorum ama olmuyo işte
aynen canım yaa valla stresteyim..sabaha gelmezse test yapabilirim..bileyim bari böyle içim pırpır..
geç yumurtam çatladı ondan belki gecikitor diyorum.16. gün çatladıydı.:26:üstüne 14 eklesem daha 2 gün var..ama benim 17. gün de çatlasa maximum 28 de reglim gelir..of yaaaa bilmiyom fatmammm bilmiyommm
saol bitanem
enistem ne yazikki iyi degil fakat agrilari bantlar va yesil recete ilaclarla kontrol altinda p.tesi ins.kemoterapi baslayacak Rabbim sifasini vwrir ins.
ailecek durumu kabullenip elimizden gelen destek ve duadan basla elden bisey gelmiyor
sen nasilsin cnm benimbebisin nasil
aynen benimkide 17.gün çatladı cnm hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun cnm .bazen çok dua ediyorum olsun diye bazende allahım hayırlısını sen bilirsin vermezsen vardır bir hayrı diyorum.benimde 12 gün oldu muhtemelen test yok zaten p.tesi alırım olmazsam
ablaaaaaammmm hangi cepten sag cepten mi sol cepten mi yaziyorsunnn
biz de seni çok seviyoruz bitanem..dualarımız sizinlee
fatma ve scorpi canlarim ya martin yada cirptirmanin hikmeti bu ay cok mujde gelecek diye dusunuyorummm
pinpincim ne kadar kalacaksin cnm
fatma ve scorpi canlarim ya martin yada cirptirmanin hikmeti bu ay cok mujde gelecek diye dusunuyorummm
farketmez rainbow ne hikmeti olmasıhamişimiz çok olsunda herkes dileğine kavuşsun .bide bizim topikde hep bekleyenler var öyle yeni evliler yok dimi yanlış hatırlamıyorum.
scorpi bakmadım ben hiç ateşe falan.bende yumurtlama akıntısı olmayınca 16.günde çalışayım bari dedim ertesi gün öğlene doğru akıntı oldu ben sadece 16.ve 17.günde çalıştım ama silkelemede yaptık bahar temizliği
ilk defa bu ay silkelendim tatlımmmve ara vermeden 3 gün çalışma
ya tutarsa hesabı yaptım yaniii
bakalım..ateşim yüksek ama bu bir belirti olabilirmikiii:26:bikaç gündür 36.5-36.7-37 gibiyken bugün sabah beri yükseldi uyandığımda 36.5 ti .öğlen 37.0 şimdi baktım 37.3..hastamı oluyomm hamilemiyim bilemedimmdüzenli ateş ölçsem bilirdim belki
elfidaaaaaa canim benimm gecenlerde yazmissin cevap veremedim canim...nasilsinnn nasil gidiyor hamilelik...habibtemmm cinsiyetini ogreneemdik daha bu gidisimde ogrenirim ins...saglikli olsundaa ne gelirse hosgelirr...