Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

:nazar::nazar::nazar:Ahhh ragindam ağlattın beni ben de hala inanamıyorum. Allahım diyorum çok şükür çok şükürr. Rabbim tüm isteyenlere nasib etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın. Biliyorum o acıyı.
Salı günü gitcez doktora dua ette bize boş gebelik dış gebeli vs olmasın. Aklıma getirmemeye çalışıyorum ama olmuyo işte:KK50:

nasil laflar bunlar simdi isiracam bak seniiiii herseyyy cok ama cok gizel olacakkkkkkkk

aynen canım yaa valla stresteyim..sabaha gelmezse test yapabilirim..bileyim bari böyle içim pırpır..
geç yumurtam çatladı ondan belki gecikitor diyorum.16. gün çatladıydı.:26:üstüne 14 eklesem daha 2 gün var..ama benim 17. gün de çatlasa maximum 28 de reglim gelir..of yaaaa bilmiyom fatmammm bilmiyommm:KK50::KK50:

aynen benimkide 17.gün çatladı cnm hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun cnm .bazen çok dua ediyorum olsun diye bazende allahım hayırlısını sen bilirsin vermezsen vardır bir hayrı diyorum.benimde 12 gün oldu muhtemelen test yok zaten p.tesi alırım olmazsam

saol bitanem:KK16:
enistem ne yazikki iyi degil fakat agrilari bantlar va yesil recete ilaclarla kontrol altinda p.tesi ins.kemoterapi baslayacak Rabbim sifasini vwrir ins.
ailecek durumu kabullenip elimizden gelen destek ve duadan basla elden bisey gelmiyor

sen nasilsin cnm benim :KK16:bebisin nasil :nazar:

iyiyimmm canim ablammm enistene allah sifa versinnn canim benimm....

iyiyim ablam 31 martta turkiyeye donus var...annemin senesini yaklasiyor bizim gicik kaptigim kaynimin dugunu...kardeslerimiz ozledim onlari da gorecem cok heyecanlilar...bende cok heyecanliyimm...bebeisim iyi daha hareketlerini hissetmiyorumm az kaldi hissetmeme...heyecanliyim allah herkese yasatsin bu mutlulugu habibtelerimmm:KK54::KK54::KK54::KK54:

aynen benimkide 17.gün çatladı cnm hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun cnm .bazen çok dua ediyorum olsun diye bazende allahım hayırlısını sen bilirsin vermezsen vardır bir hayrı diyorum.benimde 12 gün oldu muhtemelen test yok zaten p.tesi alırım olmazsam

kesinlikle hayırlısı bitanem..
bende test var ovu testin hediyesi..ama elim varmıyo yapmaya..zaten bu kadar erken anca sabah idrarıyla bakılır..az sabredelim tatlımmm

Son düzenleme:
fatma ve scorpi canlarim ya martin yada cirptirmanin hikmeti bu ay cok mujde gelecek diye dusunuyorummm

pinpincim ne kadar kalacaksin cnm

fatma ve scorpi canlarim ya martin yada cirptirmanin hikmeti bu ay cok mujde gelecek diye dusunuyorummm

silkelettinizmi habibteler kendinizi saka maka herkes bu sekilde hamile kaliyorrr...ins bu ay mujdeli haber gelecekkkkk...

ablacimm vallahi dogumdan sonraa gelmeyi dusunuyorummm...ama eltim burada olursaa ayni evde kalmak istemiyorum bakalim artik ne olur bilmiyorumm...sizleri birakmayacam gider gitmz internet paketi alacammm:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:ben sizsiz ne yaparimmmm kiminle dertlesirim:KK5::KK53::KK53::KK53:

ilk defa bu ay silkelendim tatlımmm:KK9::KK9::KK9:ve ara vermeden 3 gün çalışma:KK17::KK17:
ya tutarsa hesabı yaptım yaniii:KK34::KK34:
bakalım..ateşim yüksek ama bu bir belirti olabilirmikiii:26:bikaç gündür 36.5-36.7-37 gibiyken bugün sabah beri yükseldi uyandığımda 36.5 ti .öğlen 37.0 şimdi baktım 37.3..hastamı oluyomm hamilemiyim bilemedimm:KK50::KK50:düzenli ateş ölçsem bilirdim belki:KK31::KK31:

elfidaaaaaa canim benimm gecenlerde yazmissin cevap veremedim canim...nasilsinnn nasil gidiyor hamilelik...habibtemmm cinsiyetini ogreneemdik daha bu gidisimde ogrenirim ins...saglikli olsundaa ne gelirse hosgelirr...:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

fatmaipekim missyamanimmmm sizler nasilsinizzzzzz canlarimmm sekerparelerim benimmm:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

farketmez rainbow ne hikmeti olması :KK1::KK1::KK1: hamişimiz çok olsunda herkes dileğine kavuşsun .bide bizim topikde hep bekleyenler var öyle yeni evliler yok dimi yanlış hatırlamıyorum.
scorpi bakmadım ben hiç ateşe falan.bende yumurtlama akıntısı olmayınca 16.günde çalışayım bari dedim ertesi gün öğlene doğru akıntı oldu ben sadece 16.ve 17.günde çalıştım ama silkelemede yaptık bahar temizliği :KK76::KK76::KK76:

esim yemegeee gelecekkk birazdan gelirimmmmmm hepinizi cok opuyorummm birazdan gelirim tekrardaan:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

farketmez rainbow ne hikmeti olması :KK1::KK1::KK1: hamişimiz çok olsunda herkes dileğine kavuşsun .bide bizim topikde hep bekleyenler var öyle yeni evliler yok dimi yanlış hatırlamıyorum.
scorpi bakmadım ben hiç ateşe falan.bende yumurtlama akıntısı olmayınca 16.günde çalışayım bari dedim ertesi gün öğlene doğru akıntı oldu ben sadece 16.ve 17.günde çalıştım ama silkelemede yaptık bahar temizliği :KK76::KK76::KK76:

bizde 14-15-16 çalıştık kuzum..yumoşum 15. geceyarısı çok fena sancılarla çatladı..uyutmadı ilk defa beni..bakalım hayırlısııı:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

ilk defa bu ay silkelendim tatlımmm:KK9::KK9::KK9:ve ara vermeden 3 gün çalışma:KK17::KK17:
ya tutarsa hesabı yaptım yaniii:KK34::KK34:
bakalım..ateşim yüksek ama bu bir belirti olabilirmikiii:26:bikaç gündür 36.5-36.7-37 gibiyken bugün sabah beri yükseldi uyandığımda 36.5 ti .öğlen 37.0 şimdi baktım 37.3..hastamı oluyomm hamilemiyim bilemedimm:KK50::KK50:düzenli ateş ölçsem bilirdim belki:KK31::KK31:

Scorpions canım benim fatmayla sendende güzel haberler bekliyoruz inşallah.içime öyle doğuyor:)

elfidaaaaaa canim benimm gecenlerde yazmissin cevap veremedim canim...nasilsinnn nasil gidiyor hamilelik...habibtemmm cinsiyetini ogreneemdik daha bu gidisimde ogrenirim ins...saglikli olsundaa ne gelirse hosgelirr...:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

Evet canım sağlıkları daha önemli.ben biraz grip oldum.başım çatlıyor

Fatmaaaaaaaaaaa scorpiiiiiiiiiii hadi hadi gelin sizi bekliyorum çok umutluyum çooooooooookkkkk:KK52::KK52:

scorpi ve ablacım çok sağolun geç oldu cevabım ama ara ara giriyorum nete.
Sizleri özlemişim şimdilik takipteyim, güzel haberlerde görüşmek üzere :KK34:

Alpînnncimmm iyiyiz çok şükür hareketleri ben 16. Haftada hissetmiştim ama baktım 20.haftada bile hissetmeyin var..
o günlerde gelecek inşAllah...
bnm oğlanda büyümüş kilo almış sağlığı da yerinde
şekrr testinide atlattık..
şimdi sıra Fatma ve scorpiden gelecek güzel haberlerde ((;

X