Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Kızlarilk testi yaptığımda afedersiniz ellerimi bile yıkamadan eşimden ve annemden bile önce ilk olarak ağlaya ağlaya ablamı aradım. Bilinçli birşey değildi nasıl bir gönül bağı kurduysak ellerim direk onu aradı, ilk o öğrendi. Canım ablam benim, sevinç çığlıklarını duymak bile yetti seni çok seviyorum

gönül bağı bebeğim böyle bişey işteeee..ne mutlu birbirini görmeden bu bağı kurmakk..maşallah sizeeeeeee

Nehar naber seker?hamislik nasıl gidiyor:)

Canımmm iyiyim teşekkür ederim. Hiç bişe hissetmiyorum. Hala çok şaşkınım doktora gitmeden inanmicam galiba. Sabah bi daha yaptım gebelik testi neyseki öncekinden koyu çıktı

Canımmm iyiyim teşekkür ederim. Hiç bişe hissetmiyorum. Hala çok şaşkınım doktora gitmeden inanmicam galiba. Sabah bi daha yaptım gebelik testi neyseki öncekinden koyu çıktı

Daha hareketlerini duymadığım için bende hala kendimi hamile gibi hissedemiyorum sadece karnım büyüyor.maşallah cizgin daha koyuymus değerin yükseliyor demekki.

Tülaaaaaaaaayyyyy

tülayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yivrummmmmmmmmmmmmmm senin minnak yivrunu yerim bennnnn

kıs ben daha anlamıyorum hala hamile olduğumu siz nasıl anlıcaksınız

bugün fırsat bulupta yazamadım sana bir türlü
hemen folik asite başla,o topukluları at bir süreliğine ayağından
iş güç yorulmak yok fazlaca,bir yerlere uzanma ağır kaldırma emi kuzummmmmm

bebiş sıkı sıkı tutunsun güzel annemize

biraz zaman geçsin yeme içme mevzularına değiniriz

hala inanamıyorum senin hamile olduğuna

Allahım birgün özlemde yazsın buraya hamileyim diye inş. derdim hep oldu hamdolsunnnn

nehar neharrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hissetmezsin habibtemmmmm ben daha hissetmedim bebisimi arada gaz gibi birsey oluyoerr sanirim bebisimden cok hareketli yaa durmuyor yerindeeeee gostermiyor kendini yaramazzz

rainbow ablaximmmm hosgeldinnnn sefalar geirdinnn habibtemmmm...nasilsinnnnnn enisten nasil oldu canim benimm...insallah daha iyidir..

gönül bağı bebeğim böyle bişey işteeee..ne mutlu birbirini görmeden bu bağı kurmakk..maşallah sizeeeeeee

seviyorum sizi
cepten yazdivim icin uzun cumleler kuramiyorum

Ahhh ragindam ağlattın beni ben de hala inanamıyorum. Allahım diyorum çok şükür çok şükürr. Rabbim tüm isteyenlere nasib etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın. Biliyorum o acıyı.
Salı günü gitcez doktora dua ette bize boş gebelik dış gebeli vs olmasın. Aklıma getirmemeye çalışıyorum ama olmuyo işte

yok cnm henüz inşallahta gelmezler.yada geleceksede gelsinde beklemek çok zor

aynen canım yaa valla stresteyim..sabaha gelmezse test yapabilirim..bileyim bari böyle içim pırpır..
geç yumurtam çatladı ondan belki gecikitor diyorum.16. gün çatladıydı.:26:üstüne 14 eklesem daha 2 gün var..ama benim 17. gün de çatlasa maximum 28 de reglim gelir..of yaaaa bilmiyom fatmammm bilmiyommm

rainbow ablaximmmm hosgeldinnnn sefalar geirdinnn habibtemmmm...nasilsinnnnnn enisten nasil oldu canim benimm...insallah daha iyidir..
saol bitanem
enistem ne yazikki iyi degil fakat agrilari bantlar va yesil recete ilaclarla kontrol altinda p.tesi ins.kemoterapi baslayacak Rabbim sifasini vwrir ins.
ailecek durumu kabullenip elimizden gelen destek ve duadan basla elden bisey gelmiyor

sen nasilsin cnm benim bebisin nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…