- 24 Eylül 2012
- 4.169
- 4
Kızlarilk testi yaptığımda afedersiniz ellerimi bile yıkamadan eşimden ve annemden bile önce ilk olarak ağlaya ağlaya ablamı aradım. Bilinçli birşey değildi nasıl bir gönül bağı kurduysak ellerim direk onu aradı, ilk o öğrendi. Canım ablam benim, sevinç çığlıklarını duymak bile yetti seni çok seviyorum
Nehar naber seker?hamislik nasıl gidiyor:)
Canımmm iyiyim teşekkür ederim. Hiç bişe hissetmiyorum. Hala çok şaşkınım doktora gitmeden inanmicam galiba. Sabah bi daha yaptım gebelik testi neyseki öncekinden koyu çıktı
Tülaaaaaaaaayyyyy
varmı gelen giden anacımmmmm:26::26::26:
Kızlarilk testi yaptığımda afedersiniz ellerimi bile yıkamadan eşimden ve annemden bile önce ilk olarak ağlaya ağlaya ablamı aradım. Bilinçli birşey değildi nasıl bir gönül bağı kurduysak ellerim direk onu aradı, ilk o öğrendi. Canım ablam benim, sevinç çığlıklarını duymak bile yetti seni çok seviyorum
gönül bağı bebeğim böyle bişey işteeee..ne mutlu birbirini görmeden bu bağı kurmakk..maşallah sizeeeeeee
tülayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yivrummmmmmmmmmmmmmmsenin minnak yivrunu yerim bennnnn
kıs ben daha anlamıyorum hala hamile olduğumu siz nasıl anlıcaksınız
bugün fırsat bulupta yazamadım sana bir türlü
hemen folik asite başla,o topukluları at bir süreliğine ayağından
iş güç yorulmak yok fazlaca,bir yerlere uzanma ağır kaldırma emi kuzummmmmm
bebiş sıkı sıkı tutunsun güzel annemize
biraz zaman geçsin yeme içme mevzularına değiniriz
hala inanamıyorum senin hamile olduğuna
Allahım birgün özlemde yazsın buraya hamileyim diye inş. derdim hep oldu hamdolsunnnn
seviyorum sizi
cepten yazdivim icin uzun cumleler kuramiyorum
yok cnm henüz inşallahta gelmezler.yada geleceksede gelsinde beklemek çok zor
saol bitanemrainbow ablaximmmm hosgeldinnnn sefalar geirdinnn habibtemmmm...nasilsinnnnnn enisten nasil oldu canim benimm...insallah daha iyidir..
ablaaaaaammmm hangi cepten sag cepten mi sol cepten mi yaziyorsunnn