bugün 4. gün geçti ama hala daha kırmızılar gelmedi kanda baktırdım <2 çıktı ,manuel baktım yine birşey yok kanamada yok ne yapacam ben şimdi
bu ay tedavi olmuşmuydun rochok.geçmi yumurtladıydın niye geciktiki testte yapmışsın.hayırlısı olsun cnm bugün listeye baktıydım bende seni düşündüydüm ne yaptı diye.
firarperest bugun senı gecırdım aklımdann biliyo musun..
hiç ertelemee gelecek we tutunacak sana bebşin..
bak hepimiz yaşadık scorpi asbelove ben..
ama vazgecmek yok..
yarın oğlumuza ismini werdiğimiz Sahabe hz gidiyoruz Abdurrahman Gazi Hz.
orada edilen dualar kabul oluyor biliyorum ben..
bizde bugun korktugum 3 boyutluyu atlattık çok şükür..
sağlığı sıhhatı yerınde cok şükür..
Rabbım tez zamandaaa hepinize nasip etsin...
ben zaten emınım yaz gelmeden herkesın bebegı gelecekkk
amın kere amınnnnnnnnnnnnnnnnn
Canım Allah razi olsun inşallah kavusacagiz meleğimizehabibtelerimmm canlarim benimmm nasilsinizzz....coktandir giremiyorummmm neteeee sizleri cok ozledim oncelikleee rainbowww ablammmm allah enistene acil sifalar ve sabir versin cok zor bir donem insalllah atlatir allahtan umit kesilmezzz dualarimizz enistenleee...allah ailesinee ve sizlere sabir versinn....
neharcimmmmm hamis oldugunu duyuncaaaa agladimmm cok mutlu oldummm allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinnn..heyecanin hoc bitmesinnn bitanemmm
asbeloveee habibtemmmmmm allah hayirlisini versinnn canim benim senin adina cok uzuldummmm ne desem bilemiyorummmm
Canim benim Rabbimin bizlere verdiği sınavda buymus demek ki ama ben senin kadar sabırlı değilim sanırım dr.un bize verdiği 2ay nasıl gecer diye düşünüp duruyorumMerhaba canlarım geçenlerde aklıma gelmiştiniz yeni topiği aboneliklerime eklemiştim.
İyi de yapmışım :) Özlemin güzel haberini almak kısmetmiş.
Çok çok sevindim inan ki rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin.
Epey sabrettin bekledin şimdi doya doya yaşa inşallah mutluluğunuRabbim nazarlardan korusun seni ve tüm bebek bekleyenleri...
Asbelove ne yazık ki sen de yaşamışsın düşük tecrübesini. Zor biliyorum çok zor...
Bizim de topu topu 3 hafta sürmüştü sevincimiz... İnsan başına ne geleceğini bilemiyo ki..
Daha iyi hissedeceksin zamanla kendini, tam olarak geçmeyecek belki ama toparlanacaksın.
Ben hala her ayın 8 inde o günü hatırlıyorum 8 Aralık'ta kaybetmiştim meleğimi...
Hala ayını hesaplıyorum şimdi olsaydı şu kadarlık olacaktı diyorum.
Bazen karnıma koyuyorum elimi, o gün yaşadıklarımı yaşamamış olmayı hayal ediyorum.
Yani seni anlıyorum, sadece en kısa sürede toparlanmanı ve yeniden sağlıklı bir hamilelik yaşamanı diliyorum.
Bu arada ben hala beklemelerdeyim şu an ücretli öğretmenlik yapıyorum ve kpss ye hazırlanıyorum.
Ama eşim yine bebek istiyo, zaman zaman bana kızıyo ama erteleyip duruyorum. Korkuyorum sanırım.
Güç bela tartışa tartışa belirlediğimiz bir tarih var mayıs gibi yeniden çalışmalara başlıcaz rabbimin izniyle.
Belki yeniden yeni umutlarla aranızda olurum. Hepinize çok çok selam...
Rabbim zamanini bekliyor sanirim canım gelecek bebislerimizbugün 4. gün geçti ama hala daha kırmızılar gelmedi kanda baktırdım <2 çıktı ,manuel baktım yine birşey yok kanamada yok ne yapacam ben şimdi
Asbe cok uzuldum cnm umarim tez zamanda kavusursun bebisine allah bu aciyi yasatmasin birdaha
Nehaaaaaaarr hamilesin umarim guzel gecer hamileligin cok mutlu oldummmm
elfidaaa nasilsinnnn tatlimmmm asil gidiyor hamieleikkk
habibtelerimmm canlarim benimmm nasilsinizzz....coktandir giremiyorummmm neteeee sizleri cok ozledim oncelikleee rainbowww ablammmm allah enistene acil sifalar ve sabir versin cok zor bir donem insalllah atlatir allahtan umit kesilmezzz dualarimizz enistenleee...allah ailesinee ve sizlere sabir versinn....
neharcimmmmm hamis oldugunu duyuncaaaa agladimmm cok mutlu oldummm allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinnn..heyecanin hoc bitmesinnn bitanemmm
asbeloveee habibtemmmmmm allah hayirlisini versinnn canim benim senin adina cok uzuldummmm ne desem bilemiyorummmm
Merhaba canlarım geçenlerde aklıma gelmiştiniz yeni topiği aboneliklerime eklemiştim.
İyi de yapmışım :) Özlemin güzel haberini almak kısmetmiş.
Çok çok sevindim inan ki rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin.
Epey sabrettin bekledin şimdi doya doya yaşa inşallah mutluluğunuRabbim nazarlardan korusun seni ve tüm bebek bekleyenleri...
Asbelove ne yazık ki sen de yaşamışsın düşük tecrübesini. Zor biliyorum çok zor...
Bizim de topu topu 3 hafta sürmüştü sevincimiz... İnsan başına ne geleceğini bilemiyo ki..
Daha iyi hissedeceksin zamanla kendini, tam olarak geçmeyecek belki ama toparlanacaksın.
Ben hala her ayın 8 inde o günü hatırlıyorum 8 Aralık'ta kaybetmiştim meleğimi...
Hala ayını hesaplıyorum şimdi olsaydı şu kadarlık olacaktı diyorum.
Bazen karnıma koyuyorum elimi, o gün yaşadıklarımı yaşamamış olmayı hayal ediyorum.
Yani seni anlıyorum, sadece en kısa sürede toparlanmanı ve yeniden sağlıklı bir hamilelik yaşamanı diliyorum.
Bu arada ben hala beklemelerdeyim şu an ücretli öğretmenlik yapıyorum ve kpss ye hazırlanıyorum.
Ama eşim yine bebek istiyo, zaman zaman bana kızıyo ama erteleyip duruyorum. Korkuyorum sanırım.
Güç bela tartışa tartışa belirlediğimiz bir tarih var mayıs gibi yeniden çalışmalara başlıcaz rabbimin izniyle.
Belki yeniden yeni umutlarla aranızda olurum. Hepinize çok çok selam...
scorpi günaydın cnm ne alemdesin varmı gelen giden....inşallah gelmesinde tabi
fatmammmm günaydınnn..yok anacım yaaa gelen giden yok..kimyasaldan önce 26 günde olurdum..araya kimyasal girince geçen ay 27 de pembe akıntıyla başladı 278 de söküldü..diyorum acaba dengem mi bozuldu yoksa bişeyler mi varrrrr:18::18::18:
sabretcem tatlım..gelmezse de bekliycem..
sen nasılsın sen de de gelen giden yoktur inşallah gelmeyesiceler gelemezler de bebişlerimiz gelirrrr
bende habire wc ye gidiyorum geldimi diye ya gelse ya gelmese bir sonuca bağlansa iyi olacak
2 yıldır ilk defa belkide, regl olmayı bekledim, çok şükür geldi, asıl şimdi başlıyor süreç
rain tatlımmmm test için günüm geçse diye bekliyorummm:26::26:ozleme katiliyorum cok umutluyum sizden mart ayinda patlama yasayacagiz ins. testtttttttttt lutfennnnnnnnnnnnnn
özommm kuızum ben de takılmak stemiyom..sadece göğüsler şiş..akıntı yok..sık idrara çıokıyom ama bugün istanbulda hava bir anda 10 derece düştü..belki de üşüttüm kim bilir..meme ucunda bişey yok bende de..ateşim de 36.5-36.7 arası gidiyo öyle çok yükseliş te yok düşüşte..off Allahım inşallahhh..ben de mart kedisi olmak istiyommmmmmmmFatmaaaa Scorpiiiiiiii ne olur belirtilere kanmayın. Kızlar ben günlerdir dakka başı wc ye gidiyodum oldum olacam. Belim karnım ağrıyodu. Sivilcelerim çıkmıştı. Başka hiç bişey yok. N e kasık ağrısı ne batması ne de meme ucunda koyuluk ya da sızlama. Göğüslerim her zamanki gibi ağrıyodu. Hala da hasta olacak gibiyim. Lütfre test yapın umutluyum bu ay sizden. Çok dua ediyorum. Allahımmmmmm inşallaaaaaaaaaahhhhh
fatma ,scorpi sizlerden bende umutluyum inşallah