Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

neharcigim testin sonucunu gorur gormez elini bile yikamadan herkeaten once beni aramana esin bozulsada ben cok ama cok mutlu oldum.saglikla kucagina almakta nasip olsun

telden yaziyorum cnm

Geçmiş olsun canım,çok üzüldüm.Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Bebeğinizde cennette size şefaatçi olsun inşallah.
Buraya yazmasamda takip ediyorum hep ama kaçırmışım hamileliğini.Kusura bakma.

Gözün aydın canım.Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin.
Son sayfaları okurken inanın çok şaşırdım.
Önce bir kayıp haberi sonrasında gelen müjdeli haber.
Bir yandan hüzün bir yandan sevinç hayat ne garip değil mi?

Aminnnnnn..
Buralardayim tatlim.karsilasamadik seninle.benim bata 1gun kaldi.hatt bugun bile olabilur.hic belirti yok.sabah baktim atesim de dusuk cikti.bu ay olmazsa bidahakine insallahhh..
Sen nasilsin canim?keyfin yerindedir insallah

scorpi cnm benim ins.hamilesindir

kirazcigim hastalik son evrede agrilari cok malesef ki kemotwrapi henuz baslamadi Allahtan umut kesilmez

sen neler yaptin cnm asilama vs.

Eki Görüntüle 658202
asbecimmm canıım inşallah en kıza zamanda müjdeli haberini duyarız
Canımmm Rabbim inşallah izin verir de şefaatçimiz olur bebeğimiz
İnşallah ablacım inşallah
asbem seviyorum seniiiiiiiiiii
Bende seviyorum seni ablacımmm

İnşallah canım Allah razı olsun çok yeniydi zaten canımcım geçen hafta çarşamba öğrendik bu hafta çarşamba kaybettik düşük tehlikesi olduğu için sevincimle üzüntümü birlikte paylaşmak zorunda kaldım sizlerle.....

scorpi cnm benim ins.hamilesindir

kirazcigim hastalik son evrede agrilari cok malesef ki kemotwrapi henuz baslamadi Allahtan umut kesilmez

sen neler yaptin cnm asilama vs.

Oglen bi turlu yazamadim sana baglantida sorun yasadim.
Canim Rabbim enistene dayanma gucu versin.cok zor zamanlar.ama umudunuzu yine de yitirmeyin cnm.insallah kemoterapiyle acilari hafifler.
Saglikli bir hamilelik icin dua ediyorum artik tatlim.yine ayni seyi yasamak korkutuyor.zaten bu seefer testte cift cizzgi gorsem bile keseyi. Gorrmeden anneeme soylemiycem.cok uzuldu gecen sefer.belirtilere takilmak ta istemiyorum.umutlanmakta artik cnm.hazirana kadar olmazsa asilama dusunuyorum bende.
Kendine iyi bak tatlom.guclu olman ayakta durman gerek.hem ailen hem.enisten icin.Allah yardimciniz olsun

habibtelerimmm canlarim benimmm nasilsinizzz....coktandir giremiyorummmm neteeee sizleri cok ozledim oncelikleee rainbowww ablammmm allah enistene acil sifalar ve sabir versin cok zor bir donem insalllah atlatir allahtan umit kesilmezzz dualarimizz enistenleee...allah ailesinee ve sizlere sabir versinn....

neharcimmmmm hamis oldugunu duyuncaaaa agladimmm cok mutlu oldummm allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinnn..heyecanin hoc bitmesinnn bitanemmm
asbeloveee habibtemmmmmm allah hayirlisini versinnn canim benim senin adina cok uzuldummmm ne desem bilemiyorummmm

Merhaba canlarım geçenlerde aklıma gelmiştiniz yeni topiği aboneliklerime eklemiştim.
İyi de yapmışım :) Özlemin güzel haberini almak kısmetmiş.
Çok çok sevindim inan ki rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin.
Epey sabrettin bekledin şimdi doya doya yaşa inşallah mutluluğunu Rabbim nazarlardan korusun seni ve tüm bebek bekleyenleri...

Asbelove ne yazık ki sen de yaşamışsın düşük tecrübesini. Zor biliyorum çok zor...
Bizim de topu topu 3 hafta sürmüştü sevincimiz... İnsan başına ne geleceğini bilemiyo ki..
Daha iyi hissedeceksin zamanla kendini, tam olarak geçmeyecek belki ama toparlanacaksın.
Ben hala her ayın 8 inde o günü hatırlıyorum 8 Aralık'ta kaybetmiştim meleğimi...
Hala ayını hesaplıyorum şimdi olsaydı şu kadarlık olacaktı diyorum.
Bazen karnıma koyuyorum elimi, o gün yaşadıklarımı yaşamamış olmayı hayal ediyorum.
Yani seni anlıyorum, sadece en kısa sürede toparlanmanı ve yeniden sağlıklı bir hamilelik yaşamanı diliyorum.

Bu arada ben hala beklemelerdeyim şu an ücretli öğretmenlik yapıyorum ve kpss ye hazırlanıyorum.
Ama eşim yine bebek istiyo, zaman zaman bana kızıyo ama erteleyip duruyorum. Korkuyorum sanırım.
Güç bela tartışa tartışa belirlediğimiz bir tarih var mayıs gibi yeniden çalışmalara başlıcaz rabbimin izniyle.
Belki yeniden yeni umutlarla aranızda olurum. Hepinize çok çok selam...

Aminnnnnn..
Buralardayim tatlim.karsilasamadik seninle.benim bata 1gun kaldi.hatt bugun bile olabilur.hic belirti yok.sabah baktim atesim de dusuk cikti.bu ay olmazsa bidahakine insallahhh..
Sen nasilsin canim?keyfin yerindedir insallah

merhaba cnm herhalde karşılaşmadık ilk sayfaya bakınca senin beklenmeyen adet gününü gördm..inş gebe gelir diye dua ettim sana..olmazsa dediğin gibi her ay yeni umut...

napayım cnm umutla bekliyorm..olsn diye dua ediyrm..öle işte kuzum umut dünyası...

firarperest bugun senı gecırdım aklımdann biliyo musun..
hiç ertelemee gelecek we tutunacak sana bebşin..
bak hepimiz yaşadık scorpi asbelove ben..
ama vazgecmek yok..
yarın oğlumuza ismini werdiğimiz Sahabe hz gidiyoruz Abdurrahman Gazi Hz.
orada edilen dualar kabul oluyor biliyorum ben..
bizde bugun korktugum 3 boyutluyu atlattık çok şükür..
sağlığı sıhhatı yerınde cok şükür..
Rabbım tez zamandaaa hepinize nasip etsin...
ben zaten emınım yaz gelmeden herkesın bebegı gelecekkk
amın kere amınnnnnnnnnnnnnnnnn

bugün 4. gün geçti ama hala daha kırmızılar gelmedi kanda baktırdım <2 çıktı ,manuel baktım yine birşey yok kanamada yok ne yapacam ben şimdi

Asbe cok uzuldum cnm umarim tez zamanda kavusursun bebisine allah bu aciyi yasatmasin birdaha

Nehaaaaaaarr hamilesin umarim guzel gecer hamileligin cok mutlu oldummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…