- 26 Haziran 2011
- 5.370
- 9
Canlarımmm..........
Mucizemle geldik demeyi çok isterdim ama kaybettim
Geçen hafta bebişimiz olacağını öğrendik ama düşük tehlikesi yaşadığımız için 24saat yatağa hapsoldum
Ayaklarımın altında 2-3yastıkla sadece lavaboya kalkarak yattım 1 hafta ama tutamadım bebeğimi
Dün kanamam fazlalaşınca gittik Dr.a ama bebeğimi kaybettiğimi öğrendim
Tek tesellim bizimde artık ahirette bir şefaatçimiz var
KIzlar az önce doktordan geldik veeeeeeeeeee hamileyiiiiiiiiiiiimmmm. Ama inanamıyorum.. Sadece bu kadarını yazabiliyorum şuan elim ayağım titriyor.
Misyamanım sana yazacak çok şeyim var aslında az sakinleşeyim de
saol bitanemablam hoşşgeldin iyisin inş.
Gözün aydın canım.Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin.
Son sayfaları okurken inanın çok şaşırdım.
Önce bir kayıp haberi sonrasında gelen müjdeli haber.
Bir yandan hüzün bir yandan sevinç hayat ne garip değil mi?
inş güzelim bizede yaşatır mevlam bu heyecanı..scorpion nerde acaba inş bu ay o da hamiş gelir..
evet cnm bize dua et gebelerin duaları kabul olur inş...senin sayende canlandı topik neşe geldi..
asbem kuzum inş bugün daha iyisindir..
Canımmm Rabbim inşallah izin verir de şefaatçimiz olur bebeğimizEki Görüntüle 658202
asbecimmm canıım inşallah en kıza zamanda müjdeli haberini duyarız
İnşallah ablacım inşallahasbem canim benim
ne kadar uzuldugumu soylememe gerek bile yok ama sunu biliyorum ki yasadiklarin acida olsa gelecek mujdeninde habercisi.hamile kaliyorsun maasallah kisa sure sonra yeniden hamile kalacaksin ve bu kez saglikla gelecek melegin.dualardasin
Bende seviyorum seni ablacımmmasbem seviyorum seniiiiiiiiiii
Geçmiş olsun canım,çok üzüldüm.Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Bebeğinizde cennette size şefaatçi olsun inşallah.
Buraya yazmasamda takip ediyorum hep ama kaçırmışım hamileliğini.Kusura bakma.
ablammmm hoşgeldinnnn
scorpi cnm benim ins.hamilesindir
kirazcigim hastalik son evrede agrilari cok malesef ki kemotwrapi henuz baslamadi Allahtan umut kesilmez
sen neler yaptin cnm asilama vs.
Aminnnnnn..
Buralardayim tatlim.karsilasamadik seninle.benim bata 1gun kaldi.hatt bugun bile olabilur.hic belirti yok.sabah baktim atesim de dusuk cikti.bu ay olmazsa bidahakine insallahhh..
Sen nasilsin canim?keyfin yerindedir insallah