Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

KIzlar az önce doktordan geldik veeeeeeeeeee hamileyiiiiiiiiiiiimmmm:nazar:. Ama inanamıyorum.. Sadece bu kadarını yazabiliyorum şuan elim ayağım titriyor.

Misyamanım sana yazacak çok şeyim var aslında az sakinleşeyim de:KK16:

canımmm.. nehar.. tebrik ederimm özooo... Allahım tamamına erdirsin sağlıkla hayırla kucagına aldırsın inşaAllah canım benim..:emir_bebek:

Canım arkadaşlarım. Dün olayın heyecanıyla atlayıvermişim bazılarınızın yazılarını. Affedin rochakcığım,zeynebim,zerbasım Allah razı olsun kızlar.
Herkese iyi dilekleri için teşekkür ediyorum.
Rabbim en kısa zamanda hepinize yaşatsın bu duyguyu,dün gece hep dua ettim size hep de etcem.
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Aynen öyle canımmmm
Bende bi o kadar şanslıyım kılıma zarar gelecek diye ödü kopar eşimin acaip değerliyimdir onun için
Rabbim hepimize mutlu sağlıklı huzurlu bereketli yuvalar nasip etsinnnn:KK54:

canım MAŞALLAH size :nazar::nazar::nazar: Allahım nazarlardan saklasın , aranızdaki bu muhabbet her geçen gün daha da güzelleşsin, seni ona onu sana bağışlasın we İNŞAALLAH rabbim tez zamanda sağlıkla hayırla ömürlü o mutluluğu tekrar yaşatsın..

rimelll enişte isyan etcekkkkk:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:
o ne kız 1 haftaa:KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30:

walla dioki yani bunu sabah yapsak olmaz mı.. dedim ama akşam başladık sabaha kaydırırsak aradaki fark uzıcak.. sonra kabul ettım zavallım ,6 oldu 4 kaldı :KK1::KK1::KK1: bende cmtsi aksamdan pazar sabah alalım dedim.. o kadar sıkmanında anlamı yok olucak olan öyle de olur die.. napiim canım 1 gün eksık olcak ama kocişim isyan etcek ondan korkuyorum:KK1:

asbelove canım çok üzüldüm kelimeler insanın boğazına yapışıyor resmen :KK43:ama inan hala hiçbir hamiş arkadaşımızın garantisi yok heran herşey olabilir sen bunu en başında yaşadın Allah tan.bunun tesellisi yok biliyorum ama en azından o çift çizgiyi görme mutluluğunu en kısa zamanda tekrardan tadıcaksın.rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallahhhh sanada bol bol sabırlar versin :KK43:

canım çok tebrik ederim ne kadar mutlu olduğumu anlatamam biraz üzgün olduğum için çok coşku yaratamadım ama gerçekten çok sevindim sen ön ayak oldunya artık herkes arkandan gelir özooolarını yalnız bırakmazlar :)

buarada rimel arkadaşım bende doktor kontrolunde yumurtlama takibi yapıyordum ve çatlamamaıştı yumurtalarım ve 27mm olmuştu çatlamamasına rağmen şuan hamileyim ve yumurtlalarım kist olarak şuan hala duruyolar yani rabbim ol ddikten sonra oluyormuş bunu anladım

ewet canım çok haklısın.. rabbim nasip ettikten sonra 14 mm olsada 27 mm olsada o yumurt bebiş olur.. nasip etmediyse 10 tanede yumurt olsa olmaz.. İNŞALLAH bu ay bizede nasip olmuştur canım.. hayırlısı yinede..

rimelimmmm bak bu ay biz çok az ilişki yaşadık ama ben kendimi çırptırdım:KK1:. Onu mutlaka yap kuzum

Canlarımmm..........
Mucizemle geldik demeyi çok isterdim ama kaybettim:KK14::KK14::KK14::KK14:
Geçen hafta bebişimiz olacağını öğrendik ama düşük tehlikesi yaşadığımız için 24saat yatağa hapsoldum:KK50::KK50:
Ayaklarımın altında 2-3yastıkla sadece lavaboya kalkarak yattım 1 hafta ama tutamadım bebeğimi:KK43::KK43::KK43:
Dün kanamam fazlalaşınca gittik Dr.a ama bebeğimi kaybettiğimi öğrendim:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
Tek tesellim bizimde artık ahirette bir şefaatçimiz var:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
canım insan böyle durumlarda ne diyeceğini bilemiyor. ama çok üzüldüğümü bilmeni isterim. Rabbim en kısa zamanda sana yeniden bebek nasip etsin. çünkü çok iyi yüreklisin ve annelik duygusunu en kısa zamanda yaşayacaksın.
KIzlar az önce doktordan geldik veeeeeeeeeee hamileyiiiiiiiiiiiimmmm:nazar:. Ama inanamıyorum.. Sadece bu kadarını yazabiliyorum şuan elim ayağım titriyor.

gözün aydın canım. inşallah hamile sayımız artar. bizlere de dua et.
Evet kızlaaaarr bu ay çok az ilişki oldu 2 defa kendimi silkelettim:KK1:

benim aşılama tutmadı adet oldum. bu ay bende mi silkeletsem ne. ama 70 kiloyum adamın belini kırarım diye korkuyorum.

rimelimmmm bak bu ay biz çok az ilişki yaşadık ama ben kendimi çırptırdım:KK1:. Onu mutlaka yap kuzum

neharım yapıyoruz canım,silkeletiorum , silkeletemediğim zamanda sırt üstü kalıp bacak aç kapa çapraz hareketler yapıorum.. walla o kadar uğraşıorum, ya Rabbim sebep kılcak, ya da bu kadar çabalamama gülcek.. bilmıorum canım.. umut ve umutsuzluk ıkısıde war bu aralar.. teste de 13 gün war.. hayırlısıyla olur ınsallah..

özlemmm neharrrr :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:tebrik ediyorum canım yaa çok güzel bir haber buu:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:
ay özlemin halayı buuu Allah ım sana şükürler olsunnn:nazar::nazar::nazar:biz sana dedik yeni ev yeni umutlar ve yeni bebek:emir_bebek::emir_bebek:

en kısa zamanda topikteki bütün arkadaşların halayını böyle neşe ile çekelim yarabbim şu cuma gününün yüzü suyu hürmetine sen kabul eylee

UMUT canım ben inanıyorum nisan başı mart sonu senin halayınıda çekeceğiz rabbimizin izniyle:KK16::KK16:

Canım inan çok duygulandım zaten hormonlarım beni ele geçirdi,sevinsemde ağlıyorum üzülsemde :KK43: :KK43:..ama çok sevindim ne kadar mücadele verdiğini burdan akan yazılarından biliyorum.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :nazar: :KK16: :KK16: :KK16: tekrar tebrik ederim gözünüz aydın :KK54:

Canlarımmm..........
Mucizemle geldik demeyi çok isterdim ama kaybettim:KK14::KK14::KK14::KK14:
Geçen hafta bebişimiz olacağını öğrendik ama düşük tehlikesi yaşadığımız için 24saat yatağa hapsoldum:KK50::KK50:
Ayaklarımın altında 2-3yastıkla sadece lavaboya kalkarak yattım 1 hafta ama tutamadım bebeğimi:KK43::KK43::KK43:
Dün kanamam fazlalaşınca gittik Dr.a ama bebeğimi kaybettiğimi öğrendim:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
Tek tesellim bizimde artık ahirette bir şefaatçimiz var:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Allah tekrar mucizene kavuşmanı nasip etsin canım..Üzüldüm..Allahtan sabır diliyorum

canımmm evet erkekler belli etmemeye çalışsada bizden fena oluyorlar.Allah kocacığına da sabır versin cnm..ilk şoku atlatmak kolay değil..ama yeni umutlarla güzel günlerle gelecek bebişiniz..konuşun tatlım içine atmakla olmuyor çünkü..seni o, onu sen anlarsın ancak:KK14:

İnşallah canım inşallah zamanla bununda üstesinden geleceğiz hayırlısıyla:KK16:

canım MAŞALLAH size :nazar::nazar::nazar: Allahım nazarlardan saklasın , aranızdaki bu muhabbet her geçen gün daha da güzelleşsin, seni ona onu sana bağışlasın we İNŞAALLAH rabbim tez zamanda sağlıkla hayırla ömürlü o mutluluğu tekrar yaşatsın..
Amin canım aminnnnnnnnnn o olmasa nasıl üstesinden gelirdim bunların bilmiyorum:KK16:

canım insan böyle durumlarda ne diyeceğini bilemiyor. ama çok üzüldüğümü bilmeni isterim. Rabbim en kısa zamanda sana yeniden bebek nasip etsin. çünkü çok iyi yüreklisin ve annelik duygusunu en kısa zamanda yaşayacaksın.

gözün aydın canım. inşallah hamile sayımız artar. bizlere de dua et.

benim aşılama tutmadı adet oldum. bu ay bende mi silkeletsem ne. ama 70 kiloyum adamın belini kırarım diye korkuyorum.

Canım Allah razı olsun dualarımızı kabul etsin Rabbim inşallahhhh:KK16:
Canım hayırlısı olsun aşılama ve tüp bebekten sonra kendiliğinden gelebiliyor bebişin inşallah seninde öyle olur
neharım yapıyoruz canım,silkeletiorum , silkeletemediğim zamanda sırt üstü kalıp bacak aç kapa çapraz hareketler yapıorum.. walla o kadar uğraşıorum, ya Rabbim sebep kılcak, ya da bu kadar çabalamama gülcek.. bilmıorum canım.. umut ve umutsuzluk ıkısıde war bu aralar.. teste de 13 gün war.. hayırlısıyla olur ınsallah..

Canımm Rabbim nasip ettiyse kimse önüne geçemez bak bize sayımız o kadar düşüktü ama Rabbim olabileceğini gösterdi bize yeter ki Allahıma inan olacak hepsinin zamanı var onu bekliyor inşallah en kısa zamanda gelecek meleklerimiz:KK16:
Allah tekrar mucizene kavuşmanı nasip etsin canım..Üzüldüm..Allahtan sabır diliyorum

Canım sağolasın Rabbim yardım edecek

Son düzenleme:
$550113_10151441094191189_1779567482_n[1].jpg
asbecimmm canıım inşallah en kıza zamanda müjdeli haberini duyarız

ayy tuğçe çok güzellll:KK9::KK9::KK9::KK9:değiştirmeyin tatlımmmm:KK16::KK16::KK16:
bizim de bi kızımız olursa adı ECE olacak inşallahhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

scorpim çok sağol cnm Tuğçe diye seviyorum bende onu şimdi =) hem yeni isim olmasın hem anlamı ve çağırması güzel olsun istiyorduk bu oldu.
hayırlısı bakalım.

banada neharın kızı olacakmış gibi geliyor :KK52:

Canım arkadaşlarım. Dün olayın heyecanıyla atlayıvermişim bazılarınızın yazılarını. Affedin rochakcığım,zeynebim,zerbasım Allah razı olsun kızlar.
Herkese iyi dilekleri için teşekkür ediyorum.
Rabbim en kısa zamanda hepinize yaşatsın bu duyguyu,dün gece hep dua ettim size hep de etcem.
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

inş güzelim bizede yaşatır mevlam bu heyecanı..scorpion nerde acaba inş bu ay o da hamiş gelir..

evet cnm bize dua et gebelerin duaları kabul olur inş...senin sayende canlandı topik neşe geldi..

asbem kuzum inş bugün daha iyisindir..

asbem canim benim
ne kadar uzuldugumu soylememe gerek bile yok ama sunu biliyorum ki yasadiklarin acida olsa gelecek mujdeninde habercisi.hamile kaliyorsun maasallah kisa sure sonra yeniden hamile kalacaksin ve bu kez saglikla gelecek melegin.dualardasin

X