Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

asbem kesinlikle haklısın.erkekler aslında dışarıdan çok güçlü görünüyor ama içeriden o kadar dayanıksızlar ki...
ben eşime geçen ahh tüm sıkıntıyı anne çekiyor hamilelikte başlıyor dedim.
siz sadece bedenen çekiyorsunuz,bir baba karlı bir yoldan hamile eşini hastaneye yetiştirmeye çalışsa,kadın acıdan 1 kere kıvranıyorsa o baba hem anne için hem bebek için hem yetiştirebilecek miyim diye 40 kere ölür dirilir demişti.
gerçekten onlar hep erkek oldukları için güçlü görünmek zorundalar ve içlerine atıyorlar herşeyi onun için bizim onları biraz daha rahatlamamız lazım

canım çok güzel isim sevdiğim bir isim hayırlsıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim vatana millete annesine babasına hayırlı,iyi huylu bir kızçe olsun inşallah.

İnş.teyzesi benim velet gelirde rahat eder inş.

asbem Rabbim eniştemize ve sana kocaman kocaman mutluluklar versin onuda sarıp sarmalarsın sen anaç arkadaşım benim.
Canım benimmmmm seviyorum seniiiiiii

Aynen öyle canım eşimde sen karşımda acı çektikçe ben ölüyorum dedi bugün nasıl üzüldüm ağlamamak için kendimi zor tuttum
Ne yapalım Rabbim bize öyle bir yürek vermiş ki hem eşleri hem bebekleri büyütüyoruz
Ahhhh asbeemmmm benim güzel yürekli arkadaşım

Canım benimmmmmmmmmm
Silkeletmişsin he bu ay
Artık bizlere dua etcen bol bol malum hamişlerin duası kabul olurmuş

feryalim inş. cnmm

asbemm kadın olmak herşeyi sırtlanıp yine de hayat enerjinden birşey kaybetmemekmiş bunu anladım ben,eşin çok şanslı cnm

selam kızlar nasılsınız ..

biz yine gittik geldik evdeyiz ..

bugün 2. iğnem başladı .. sabah aksam bu sulandırılmış sekilde verdiler bize.. ve kan alındı benden bunun sonucuna göre dr pazartesi çağırabilirim demis.. bize öğleden sonra aradılar beni.. dediler dr umuz, kan tahlili sonucuna göre pzartesi gelmenize gerek görmedi, yine persembe geliceksiniz.. ve bundan önce ultrasaonla baktı ..ve yanındakih hemsireye birseyler dedi ve o da not aldı benim dosyama.. sonra bi iğne adı söyledi..buna da baslasın cumartesi gününden itibaren dedi.. simdilik böyle kuzularım.... haftaya persembeye kadar yine kendi evimde olayım dedik esimle..orda durmayı gerektircek birsey yokdu yani ..o yüzden geldik eve..

şuan işte.. bi vitamin hapım.. birde B 12 hapım var.. bir de ilk iğnem vardı, onu yapıyorum bu aksam saat 8 deki ilaçlarım..
2. iğneye baslandı sulandırılmıs sekilde olan dedim ya, bu da sabah 10 , aksam 8 olarak yapılcak ..
ve 3. iğnem de cumartesi baslancak..bu da, aksam 6 - 7 arası yapılcakmıs ..
artık haftaya persemeb gidince, ultrasnla bakılıp yine yumurta takibi yapıldığı için artık daha sık çağırabilicekler ..zamanla yumurtalar istenilen kaliteye gelene kadar çağıracakları gün aralığı azalıcak.. ve sonra opum olucak yani yumurta toplama islemim..

şimdilik böyle benim..

Son düzenleme:
feryalim inş. cnmm

asbemm kadın olmak herşeyi sırtlanıp yine de hayat enerjinden birşey kaybetmemekmiş bunu anladım ben,eşin çok şanslı cnm

Aynen öyle canımmmm
Bende bi o kadar şanslıyım kılıma zarar gelecek diye ödü kopar eşimin acaip değerliyimdir onun için
Rabbim hepimize mutlu sağlıklı huzurlu bereketli yuvalar nasip etsinnnn

asbelove canım çok üzüldüm kelimeler insanın boğazına yapışıyor resmen ama inan hala hiçbir hamiş arkadaşımızın garantisi yok heran herşey olabilir sen bunu en başında yaşadın Allah tan.bunun tesellisi yok biliyorum ama en azından o çift çizgiyi görme mutluluğunu en kısa zamanda tekrardan tadıcaksın.rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallahhhh sanada bol bol sabırlar versin

canım çok tebrik ederim ne kadar mutlu olduğumu anlatamam biraz üzgün olduğum için çok coşku yaratamadım ama gerçekten çok sevindim sen ön ayak oldunya artık herkes arkandan gelir özooolarını yalnız bırakmazlar :)

buarada rimel arkadaşım bende doktor kontrolunde yumurtlama takibi yapıyordum ve çatlamamaıştı yumurtalarım ve 27mm olmuştu çatlamamasına rağmen şuan hamileyim ve yumurtlalarım kist olarak şuan hala duruyolar yani rabbim ol ddikten sonra oluyormuş bunu anladım

saolasın raginda.. snde epey olmuşsun.. nasıl gidiyor

hamdolsun cnm 5,5 ay bitti.kasık bel ağrıları başladı iştah açıldı. hepiniz tüm bu ağrı sancıları yaşadığınız günleri görürsünüz inşşşşşşaAllahhhhh

hayırlı geceler sizlere ben çıkıyorum.. git gel.. yol yorgunu yatıp dinlenme vakti ,öpüyorum sizi , tatıl rüyalar, grsmek üzere

Allah göstermesin canım hiç kimse yaşamasın Rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhhh
İnşallah hepimiz tadacağız o muhteşem duyguyu harika bişey hissetmesende onun orada olduğunu bilmek muhteşem ötesi

hamdolsun cnm 5,5 ay bitti.kasık bel ağrıları başladı iştah açıldı. hepiniz tüm bu ağrı sancıları yaşadığınız günleri görürsünüz inşşşşşşaAllahhhhh

ayy masasAllahh yaa Rabbim hayırlı doğm nasıp eylesin inşaAllah

bugün dr a gititğimizde.. yine bska hastalar vardı.. ay nasıl yakışmışş bakıyorum da kimisine,
valla bin hevese geldim

eşime diyom ki, ya bu bayanlar, bebekleri karında nasıl yürüyolar ki, yani hiç yaşamayınca insan görüpte imreniyo valla..
inan ki çok merak ediyom diyom esimede , o da gülümsüyo bana bakıp bakıp

Son düzenleme:
umutcum sağol cnm hepimize nasip etsin kolay doğumlar mevlam

valla cnm zor hamilelik özellikle son aylarda ama güzelliği bu çekilen sıkıntıdan zaten...
ondan kıymetli oluyorlar...
Rabbim tüm bu isteklerini sana da yaşatsın,eşinle yüzünü güldürsün.
ay ne kıymetli olur senin bebişinnnnn

inş. inş. inş.

canımmm evet erkekler belli etmemeye çalışsada bizden fena oluyorlar.Allah kocacığına da sabır versin cnm..ilk şoku atlatmak kolay değil..ama yeni umutlarla güzel günlerle gelecek bebişiniz..konuşun tatlım içine atmakla olmuyor çünkü..seni o, onu sen anlarsın ancak

ayy tuğçe çok güzelllldeğiştirmeyin tatlımmmm
bizim de bi kızımız olursa adı ECE olacak inşallahhh

aaaaaaaa nehar hamile........çok sevindim cnm..Allah kucağına almayı da nasip eder inş...

güzel haberlerle gelir herkes bu ay inş.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…