cnm sıkıntıların geride kalmasına çok sevindim.bir daha yaşatmasın mevlam.peşi güzel haberlerle gelir inş.
ben iyiyim cnm.e önde giden bir göbekşm var artık tabiki.6 aylık olduk neredeyse.yazarken ben bile inanamıyorum.
bak senin bebiş hazır genişlemiş yere gelecek şanslı velet
cnm şuan TUĞÇE diyorum içime sindi ,değişmezse böyle kalacak inş.
anlamı:canneteki tuğba ağacının dalları
Canım benimmmmm seviyorum seniiiiiiiasbem Rabbim eniştemize ve sana kocaman kocaman mutluluklar versin onuda sarıp sarmalarsın sen anaç arkadaşım benim.
asbem kesinlikle haklısın.erkekler aslında dışarıdan çok güçlü görünüyor ama içeriden o kadar dayanıksızlar ki...
ben eşime geçen ahh tüm sıkıntıyı anne çekiyor hamilelikte başlıyor dedim.
siz sadece bedenen çekiyorsunuz,bir baba karlı bir yoldan hamile eşini hastaneye yetiştirmeye çalışsa,kadın acıdan 1 kere kıvranıyorsa o baba hem anne için hem bebek için hem yetiştirebilecek miyim diye 40 kere ölür dirilir demişti.
gerçekten onlar hep erkek oldukları için güçlü görünmek zorundalar ve içlerine atıyorlar herşeyi onun için bizim onları biraz daha rahatlamamız lazım
Ahhhh asbeemmmm benim güzel yürekli arkadaşım
feryalim inş. cnmm
asbemm kadın olmak herşeyi sırtlanıp yine de hayat enerjinden birşey kaybetmemekmiş bunu anladım ben,eşin çok şanslı cnm
Canlarımmm..........
Mucizemle geldik demeyi çok isterdim ama kaybettim
Geçen hafta bebişimiz olacağını öğrendik ama düşük tehlikesi yaşadığımız için 24saat yatağa hapsoldum
Ayaklarımın altında 2-3yastıkla sadece lavaboya kalkarak yattım 1 hafta ama tutamadım bebeğimi
Dün kanamam fazlalaşınca gittik Dr.a ama bebeğimi kaybettiğimi öğrendim
Tek tesellim bizimde artık ahirette bir şefaatçimiz var
KIzlar az önce doktordan geldik veeeeeeeeeee hamileyiiiiiiiiiiiimmmm. Ama inanamıyorum.. Sadece bu kadarını yazabiliyorum şuan elim ayağım titriyor.
Misyamanım sana yazacak çok şeyim var aslında az sakinleşeyim de
umutcum güzel haberleerle gel cnm inş.
saolasın raginda.. snde epey olmuşsun.. nasıl gidiyor
asbelove canım çok üzüldüm kelimeler insanın boğazına yapışıyor resmenama inan hala hiçbir hamiş arkadaşımızın garantisi yok heran herşey olabilir sen bunu en başında yaşadın Allah tan.bunun tesellisi yok biliyorum ama en azından o çift çizgiyi görme mutluluğunu en kısa zamanda tekrardan tadıcaksın.rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallahhhh sanada bol bol sabırlar versin
canım çok tebrik ederim ne kadar mutlu olduğumu anlatamam biraz üzgün olduğum için çok coşku yaratamadım ama gerçekten çok sevindim sen ön ayak oldunya artık herkes arkandan gelir özooolarını yalnız bırakmazlar :)
buarada rimel arkadaşım bende doktor kontrolunde yumurtlama takibi yapıyordum ve çatlamamaıştı yumurtalarım ve 27mm olmuştu çatlamamasına rağmen şuan hamileyim ve yumurtlalarım kist olarak şuan hala duruyolar yani rabbim ol ddikten sonra oluyormuş bunu anladım
hamdolsun cnm 5,5 ay bitti.kasık bel ağrıları başladı iştah açıldı. hepiniz tüm bu ağrı sancıları yaşadığınız günleri görürsünüz inşşşşşşaAllahhhhh
İnşallah balımmmm inşallahhh ağzından bal damlıyor maaşallahhh
Rabbim imtihanlarımızdan yüzümüzün akıyla çıkabilmemizi nasip eylesinnn canımmm
Rabbimin izniyle bunun da üstesinden geleceğiz Allah razı olsun canımmm iyi yürekli arkadaşım benim
Sanırım erkekler bizlere göre çok daha kolay yıkılıyor zaten kendini suçlu hissediyordu bu durum onu tamamiyle yıktı bi de benim sancılarımı falan görünce daha da kötü oluyor ama bunu da atlatacağız inşallahhhh
Bugün konuştuk biraz azıcık da olsa rahatladı çok şükür o benim bitanem
Feryalim ragindanın hakkı var gel arada sırada özlüyoruz seniii
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
cnm sıkıntıların geride kalmasına çok sevindim.bir daha yaşatmasın mevlam.peşi güzel haberlerle gelir inş.
ben iyiyim cnm.e önde giden bir göbekşm var artık tabiki.6 aylık olduk neredeyse.yazarken ben bile inanamıyorum.
bak senin bebiş hazır genişlemiş yere gelecek şanslı velet
cnm şuan TUĞÇE diyorum içime sindi ,değişmezse böyle kalacak inş.
anlamı:canneteki tuğba ağacının dalları