özlem akşam reglinin geçtiğini okuyunca nasıl dua ettim cnm inşallah hamiledir diye.tebrik ederim cnm ya allah tamamına erdirsin sğlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Özlem topiği ayağa kaldırdıııııı
Az önce arkadas aradı dicektim özlem hamile ((;
diyecekler o kimmm (
bence sende hamilesin kanda baktırsana canım varsa kanda hemen çıkıyor.
missyumoşum sen nasılsın bu arada oğluşun nasıl?
neler yiyosun bak merak ettim şimdi =)
fatmacım hayırlısını dile ikisinede kendine hazırla cnm güzel haber gelir senden inş.
KIzlar az önce doktordan geldik veeeeeeeeeee hamileyiiiiiiiiiiiimmmm. Ama inanamıyorum.. Sadece bu kadarını yazabiliyorum şuan elim ayağım titriyor.
Misyamanım sana yazacak çok şeyim var aslında az sakinleşeyim de
Canımmmmm seni seviyorummm Rabbim hepimize nasip edecek inşallahhhhhhAsbemmm canimin içi öğrendigimden beri hep aklimdasin güzel yürekli can arkadaşım benim Rabbim yüzünü güldürecek inşallah inanıyorum yürekten
Amin canım aminnnnnnn hep birlikte yaşayalım bu mutluluğu inşallahhhhhhhasbelove canım çok üzüldüm en azından hamile kalabiliyorsun buda daha bir umut bence inşallah seninde muradın olacak
Canımmmm sakın sakın duymamış olayım bunları öyle şey olur mu sen benim canımsın kendime nasıl sevindiysem öyle mutlu oldum senin içinnnAsbelovemmmmmm özür dilerim, sizlerden de kızlar. Ben asbelovemin durumunu bilmiyordum, geçmişi okumadan direk haberimi verdim. Kötü hissediyorum kendimi, nolur beni kınamayın asbelovem çok üzgünüm
ozleme ne oldu diye bakiyorum arada cok sevindimm tebrik ederim
Allah herkese nasip etsin
asbelove sen gercekten cok guclu bir insansin bunu gosterdin bugun herkese
Allah insallah gonlune gore versin tez zamanda amiinnn
Canım gözünüz aydın.çok güzel bir haber bu.Allah tamamina erdirsin inşallah.çok sevindim.epeydir müjde alamıyorduk topikte.
Asbelovum geçmiş olsun.ne desem seni teselli etmeyecek biliyorum ama en azından dr.un da dediği gibi hamile kalabiliyorsun.en kısa zamanda tekrar bebis haberi alacağız senden buna inanıyorum.
canım çok üzüldüm.Rabbim yar ve yardımcın olsun sabır versin çok zor.Rabbim bu acını unutturmaz inşallah ve bir dahaevlatla sınamaz birdakine sağlıkla nasip eder inşallah....
Amin canım aminnnnnnnnnnn zor hemde çok zorrrrr Rabbim sabrını verecektir
canım hissedersin yakında tekmeleri pat küt.bazen aynı anda iki taraftan bile tekme atarlar.bende 2.gebelik ya aradanamazda filan rukuya eğilince hisseddiyorum sıkışıyor galiba ara ara ama sürekli değil.
özlem çok ama çok sevindim.bu ay çok çalışmadım dedin ama bak Rabbim ummadığın anda ödüllendirdi.inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almakta nasip olur.....doktor belirledin mi kendine.Antalya merkeze mi gideceksin???
çok üzüldüm canım.Allahım yardımcın olsun bir daha göstermesin.sağlıkla yeniden nasip eder inşallah
asbem benim yengemde ilk bebeğini düşürdü.peşine hamile kaldı paşamız var bir tane şimdi
çok sık olan bir durum cnm artık bu.canını fazla sıkma ve hayalller kur Rabbim hemen yaşatsın sana inş. tekrardan
cnm benim
feryal cnm sen nasılsın pek uğramıyorsun son zamanlarda
Rabbim sıkıntını hayra çıkarsın inş.
asbem bebem biz senle hamişdaş olcaz inşallah beraber büyütçez bebişleri.İmtihandayız heran canım sen biliyorsun neler yaşadığımı hepimizin imtihanı farklı ama senin bu tevekkülünün mükafatını Rabbim kat be kat vericek inşAllahhhh
ne üzmesi ne hakkı asbem öle şey olur mu hiç
sen yeter ki iyi ol cnm zaten çok güçlüsün kısa zamanda geçecek eminim
güççlü ol ki eşinde ayakta kalabilsin senin iyi olduğunu görünce cnm
feryal cnm sen nasılsın pek uğramıyorsun son zamanlarda
Rabbim sıkıntını hayra çıkarsın inş.
Canım benim çok sağol hamd olsun iyiyim biraz kk ya mola vermiştim ama artık döndüm sizsiz olmuyor valla.Sağolasın canım sıkıntılı günler geride kaldı inş.biraz eski ama ağır mevzular canım Rabbim bu günlerimizi aratmasın inş.bebiş denemelerine devam ediyoruz.
Sen nasılsın canım her şey yolundadır inş.isim düşünmüşmüydünüz ? göbüşün ne alemde çok büyüdümü :) bende hazır göbüş yaptım bebiş gelince yabancılık çekmiyeyim diye :)
Canım benim çok sağol hamd olsun iyiyim biraz kk ya mola vermiştim ama artık döndüm sizsiz olmuyor valla.Sağolasın canım sıkıntılı günler geride kaldı inş.biraz eski ama ağır mevzular canım Rabbim bu günlerimizi aratmasın inş.bebiş denemelerine devam ediyoruz.
Sen nasılsın canım her şey yolundadır inş.isim düşünmüşmüydünüz ? göbüşün ne alemde çok büyüdümü :) bende hazır göbüş yaptım bebiş gelince yabancılık çekmiyeyim diye :)
Ay Allah razı olsun sendennn güldürdün beniiii
Evdekiler de bana bakıyor ne oldu bu kıza diye şaşkın şaşkınn