Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Tabi çıldırdınız sonucu alınca demi kaç senenin haberi müjdesi
kız nehar silkelettin demi kendini ((
walla öle yaptıysan ben bu işin büyüsüne inanırım

Canım gözünüz aydın.çok güzel bir haber bu.Allah tamamina erdirsin inşallah.çok sevindim.epeydir müjde alamıyorduk topikte.

Asbelovum geçmiş olsun.ne desem seni teselli etmeyecek biliyorum ama en azından dr.un da dediği gibi hamile kalabiliyorsun.en kısa zamanda tekrar bebis haberi alacağız senden buna inanıyorum.

Evet kızlaaaarr bu ay çok az ilişki oldu 2 defa kendimi silkelettim

canım çok üzüldüm.Rabbim yar ve yardımcın olsun sabır versin çok zor.Rabbim bu acını unutturmaz inşallah ve bir dahaevlatla sınamaz birdakine sağlıkla nasip eder inşallah....

yavaş yavaş başladım canım hissetmeye böyle arada damar atması göz seyirmesi gibi pıtpıt yapıyorr

canım hissedersin yakında tekmeleri pat küt.bazen aynı anda iki taraftan bile tekme atarlar.bende 2.gebelik ya aradanamazda filan rukuya eğilince hisseddiyorum sıkışıyor galiba ara ara ama sürekli değil.

KIzlar az önce doktordan geldik veeeeeeeeeee hamileyiiiiiiiiiiiimmmm. Ama inanamıyorum.. Sadece bu kadarını yazabiliyorum şuan elim ayağım titriyor.

özlem çok ama çok sevindim.bu ay çok çalışmadım dedin ama bak Rabbim ummadığın anda ödüllendirdi.inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almakta nasip olur.....doktor belirledin mi kendine.Antalya merkeze mi gideceksin???

özleeeemmmmm hadi hayırlısı yaaa.. valla inanamadım okuyunca bikaç defa daha baştan okudum.. ALLAHHHH inşallah sağlıkla sıhhatle gelişmesini nasip etsin, kazasız belasızzzz çok sevindim anlatamam.. inan kendi kardeşime sevinmişcesine sevindiimmmm.. Offfff çok büyük bi mutluluk buuuu.. valla ne yazıcamı bilemiyorum kelimelerimi seçerken çok zorlanıyorumm...

Diğer konuda yorum dahi yapmicam yaa.. beni bilen bilir, bilmeyen kendi bilir.. ben ablamı üzecek bişi yaptıysam özür dilerim. onun dışında da kimseye özür durumum yok..

gitti bak reannn afra tafra yapma kızım bebişler basıl onu de bi heleee

Elifciğim teşekkür ederim aklımda hiç bişey yok antalya merkeze gitcem ben de sana soracaktım zaten

çoooookk teşekkür ederim anlıyorumm duygularını aynısını ben de yaşamıştımmm. amin aminnnnnnn

Elifciğim teşekkür ederim aklımda hiç bişey yok antalya merkeze gitcem ben de sana soracaktım zaten

canım ben akdeniz şifa var varsakta onda ertugrul akdaşa gidiyorum.önceden medical parktaydı.2008den beri benim doktorum ilk gebeliğimde de ona gittim.sevrim ben doktorumu bilgili,tecrübeli,sezeryan filanda da eli çok iyi diyor olan kişiler ultrason bilgileride iyidir.hem insanıda rahatlatır.bebeğim öldüğünde benimle üzüldü elini alnıma koydu ağlarken gözyaşımı sildi seviyorum ben doktorumu iyidir.

andeva topçularda ünal yirmibeş var ona da iyi diyorlar bilgiliymiş.

sonra medisuda mehmey emin soysal ve karısı seyise soysal var onlardan bayana daha iyi diyorlar ama randevu bulmak zormuş.

medical parkta doç murat inal var onada iyi diyorlaR.

MEDİCAL ZAM GELMEDEN ÖNCE 90 LİRAYDI 100Ü GEÇMİŞTİR.BEN 20TLYE MUAYNE OLUYORUM.ANDEVA GALİBA 50TL İMİŞ.MEDİSU PAHALYMIŞ GALİBA.

BENDEN FİKİR VERMESİ SENDEN SEÇMESİ

özlem akşam reglinin geçtiğini okuyunca nasıl dua ettim cnm inşallah hamiledir diye.tebrik ederim cnm ya allah tamamına erdirsin sğlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Özlem topiği ayağa kaldırdıııııı
Az önce arkadas aradı dicektim özlem hamile ((;
diyecekler o kimmm (

asbelove canım çok üzüldüm en azından hamile kalabiliyorsun buda daha bir umut bence inşallah seninde muradın olacak

ööööööööözzzzzzzzzzzllllllllllllllleeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmm bak bugünleride gördük senin halayınıda çektik ya çokşükür, inşallah Allah tamamına erdirir, cadı bir kızın olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…