Canım gözünüz aydın.çok güzel bir haber bu.Allah tamamina erdirsin inşallah.çok sevindim.epeydir müjde alamıyorduk topikte.KIzlar az önce doktordan geldik veeeeeeeeeee hamileyiiiiiiiiiiiimmmm. Ama inanamıyorum.. Sadece bu kadarını yazabiliyorum şuan elim ayağım titriyor.
Misyamanım sana yazacak çok şeyim var aslında az sakinleşeyim de
Canlarımmm..........
Mucizemle geldik demeyi çok isterdim ama kaybettim
Geçen hafta bebişimiz olacağını öğrendik ama düşük tehlikesi yaşadığımız için 24saat yatağa hapsoldum
Ayaklarımın altında 2-3yastıkla sadece lavaboya kalkarak yattım 1 hafta ama tutamadım bebeğimi
Dün kanamam fazlalaşınca gittik Dr.a ama bebeğimi kaybettiğimi öğrendim
Tek tesellim bizimde artık ahirette bir şefaatçimiz var
yavaş yavaş başladım canım hissetmeye böyle arada damar atması göz seyirmesi gibi pıtpıt yapıyorr
KIzlar az önce doktordan geldik veeeeeeeeeee hamileyiiiiiiiiiiiimmmm. Ama inanamıyorum.. Sadece bu kadarını yazabiliyorum şuan elim ayağım titriyor.
özlem çok ama çok sevindim.bu ay çok çalışmadım dedin ama bak Rabbim ummadığın anda ödüllendirdi.inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almakta nasip olur.....doktor belirledin mi kendine.Antalya merkeze mi gideceksin???
özleeeemmmmm hadi hayırlısı yaaa.. valla inanamadım okuyunca bikaç defa daha baştan okudum.. ALLAHHHH inşallah sağlıkla sıhhatle gelişmesini nasip etsin, kazasız belasızzzz çok sevindim anlatamam.. inan kendi kardeşime sevinmişcesine sevindiimmmm.. Offfff çok büyük bi mutluluk buuuu.. valla ne yazıcamı bilemiyorum kelimelerimi seçerken çok zorlanıyorumm...
Elifciğim teşekkür ederim aklımda hiç bişey yok antalya merkeze gitcem ben de sana soracaktım zaten
KIzlar az önce doktordan geldik veeeeeeeeeee hamileyiiiiiiiiiiiimmmm. Ama inanamıyorum.. Sadece bu kadarını yazabiliyorum şuan elim ayağım titriyor.
Misyamanım sana yazacak çok şeyim var aslında az sakinleşeyim de