bende seni merak etmiştim cnm epeydir girmiyordun heralde yine işler yoğun diye düşündüm.gerçekten zor bir durum cnm allah sabır ardındanda sağlıklı sıhatli bir bebiş versin tekrardan.
asbecim cnm benim ne denir,herşeyde bir hayır vardır... onun yiyecek ekmeği yokmuş demek ki...
Rabbim sana tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat versin inş.
ne güzel doğal yollardan hamle kalabildiğini öğrendin...
scorpiminde seninde yüzün en kısa zamanda gülsün inş.
Rabbim seni büyük bir sınavdan geçiriyor cnm şuan,inş. hakkıyla verenlerden olursun.
Rabbbim yar ve yardımcın olsun,tek dayanağın Allah ve sonra eşin.onunla iyileşebilirsin cnm ancak...
Rabbim işte gösteriyor bize herseyin onun kudretinde olduğunu
ne diyelim Veren O alan O ...
narında hoş lütfunda ..
ben böyle ağır imtihanlardan sonra derdim ki şükür Rabbim ama ne olur bu bana şer gibi görünen durumun hayrını göster..
asbelove ALLAH bi daha yaşatmasın inşallah sana bunları. Senin sınavın da böyle oldu sanırım. Çok çok geçmiş olsun.. Ne diyeceğini bilemiyor insan bu durumda..
ve ben olanları yazdım, bi tek siz ince düşünüyosunuz da ben düşünemiyorum zaten. Benimki kötü bir örnekti ama herkes aynı olacak diye bişe yok. Ben olanı yazdım. Kimseyi kırmaz yada üzmek de değil amacım. Kimseye burda bi kastım yok zaten.
Ben yazdım düşüncesizlikse bu, siz yapmasaydınız o zaman..
Hayret bişe ya...
KIzlar az önce doktordan geldik veeeeeeeeeee hamileyiiiiiiiiiiiimmmm. Ama inanamıyorum.. Sadece bu kadarını yazabiliyorum şuan elim ayağım titriyor.
Misyamanım sana yazacak çok şeyim var aslında az sakinleşeyim de
KIzlar az önce doktordan geldik veeeeeeeeeee hamileyiiiiiiiiiiiimmmm. Ama inanamıyorum.. Sadece bu kadarını yazabiliyorum şuan elim ayağım titriyor.
gnaydın kızlar.....
scorpi son 3 gün
bu ara midem çok kötüya psikolojik olabilir sanırım ama dün eşimin kokusu bile mahvetti ya hvalardan midemi felan üşüttüm yyada bebişten ama sanki regli olcam gibide rahim ağzım sızlıyor bir sonuçlansaydı rahatlıyacaktım vallahi.
asbelove ALLAH bi daha yaşatmasın inşallah sana bunları. Senin sınavın da böyle oldu sanırım. Çok çok geçmiş olsun.. Ne diyeceğini bilemiyor insan bu durumda..
ve ben olanları yazdım, bi tek siz ince düşünüyosunuz da ben düşünemiyorum zaten. Benimki kötü bir örnekti ama herkes aynı olacak diye bişe yok. Ben olanı yazdım. Kimseyi kırmaz yada üzmek de değil amacım. Kimseye burda bi kastım yok zaten.
Ben yazdım düşüncesizlikse bu, siz yapmasaydınız o zaman..
Hayret bişe ya...
kızlaarr.. dr.dan geldim , yumurtlarım çatlamamış henüz biri bugün çatlayabilir dedi.. bayaa büyümüş 25 mm olmuş , inşallah kist olmaz.. dierleri 17-18-21 mm.. 1 hafta boyunca ilişki werdi.. hayırlısı ..
Asbelovemmmmmm özür dilerim, sizlerden de kızlar. Ben asbelovemin durumunu bilmiyordum, geçmişi okumadan direk haberimi verdim. Kötü hissediyorum kendimi, nolur beni kınamayın asbelovem çok üzgünüm
süperrrr haber hayırlısı olsun canım allah tammaına erdirsin
Canimmm Allah tamamına erdirsin çok çok sevindim dün sana müjdeli haberini bekliyorum demiştim ve dedim bu çatlak hamile bence.bir umut daha yeşerdi içimizde canimsinnnnnn
ayyyy canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hayırlı olsun özommmmmmmm..kendimin olmuş gibi sevindimm.inan şu an sevinçten ağlıyorum..Rabbi,m tamamına erdirsin canımmmm..hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat olsun inşallahhhhh..hadi sen sakinşleş te konuşuruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz4
baaaaaakkkk bunlar sanaaaaaaaaaaaa mart kedim benimmmmmmmmmmmmmmm
:118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119: