- 3 Eylül 2011
- 9.836
- 34
bende seni merak etmiştim cnm epeydir girmiyordun heralde yine işler yoğun diye düşündüm.gerçekten zor bir durum cnm allah sabır ardındanda sağlıklı sıhatli bir bebiş versin tekrardan.
Amin canım aminnnnnn keşke işler yoğun olsaydı diyorum ama Rabbim bizi de böyle sınıyor
Tek tesellim şefaatçimin beni bekliyor olması
asbecim cnm benim ne denir,herşeyde bir hayır vardır... onun yiyecek ekmeği yokmuş demek ki...
Rabbim sana tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat versin inş.
ne güzel doğal yollardan hamle kalabildiğini öğrendin...
scorpiminde seninde yüzün en kısa zamanda gülsün inş.
Rabbim seni büyük bir sınavdan geçiriyor cnm şuan,inş. hakkıyla verenlerden olursun.
Rabbbim yar ve yardımcın olsun,tek dayanağın Allah ve sonra eşin.onunla iyileşebilirsin cnm ancak...
Öyle diyip Rabbime sığınıyorum canım ondan başka kimimiz var
Biz kimleriz ki karşı çıkacağız aciz kullarız
Derdi veren Allahım dermanı da verecek inşallah sabırla dualarla bununda üstesinden geleceğiz
En kötü kısmı eşim benden uzaklaştı o da çok üzülüyor farkındayım ama bu dönemde annemler bizde kalıyor yardım için o da tamamiyle içine kapandı
Zaten daha çok yeni dün öğrendim düştüğünü ve her lavaboya gidişimde onun gittiğine bi kere daha şahit olmak çok ağır geliyor
Rabbim bununda üstesinden gelecek kuvveti verecek.....
Rabbim işte gösteriyor bize herseyin onun kudretinde olduğunu
ne diyelim Veren O alan O ...
narında hoş lütfunda ..
ben böyle ağır imtihanlardan sonra derdim ki şükür Rabbim ama ne olur bu bana şer gibi görünen durumun hayrını göster..
Aynen öyle biz dua edip Rabbimin bize hayırlar nasip etmesini bekleyeceğiz
Babaannem hep derdi Rabbim gümüş kapıyı kapatır altın kapıyı açar
Rabbimin de bizlere yeni kapılar açması için dua edeceğiz başka çaremiz yok