evet cnm Allah her şeyin en iyi bilir.. benim bir arkadaşım var oda düşük yaptı bana bebek bebek diye delirme dedi..çok sıkıntı çekti oda..olmuyosa vardır bir hayır, sağlıklı sıhhatli olsun geç olsun kafana takma demişti.. cnm tek yaşayan inan sen değilsn bu durumu etrafımda okadar çok varki düşük yapan..Allah sağlıklı gebelikler hepimize versin...
bende seni görünce dedim bebiş geldi diyecek inan içimde bir sevinç vardı birdn düşük deyince şok oldum..dr doğru dedi gebe kalabiliyorsun..benim görümcemde düşük yaptı 2 ay sonra hemen tekrar gebe kaldı aynısı bir arkadaşımda da oldu hemen gebe kaldı sonra moralini bozma olur mu sağlıklı sıhhatli bir bebişin olacak Allah'ın izniyle...
bende naapyım işte 22 veya 23 gibi yada daha erken regl olmayacağımı hayal ediyorum..bebişimin benle olmasını yüce mevladan diliyorm..napayım tatlım dua etmekten başka yapacak birşey yok bu akşam cuma akşamı senin içinde dua edecm..
canım benim, içimden hep geçiodu hamiş oldugun , üzülmemek elde değil biliyorum.. onca zaman ugraş sonuç bu olsun.. ama şimdilik.. ŞİMDİLİK.. çok şükürki hamiş kalabilosun,ne yapıosanız dogru yoldasınız demektir,bişeler düzelio.. inşaAllah tez zamanda sağlıklı ömürlü bi bebişe hamiş olcaksın ve inşaAllah kucagına da alıcaksın.. ben ne diyeceğimi bilemiyorum, bi tarafım çok üzgün ,bi tarafım buruk..
2ay mola dedi ne yapalım Rabbim neylerse güzel eyler keşke diyebilseydim küçük mucizemle geldik ama olmadı napalım vardır bunda da bir hayır Rabbime sığındık ondan başka dayancak limanımız mı var
Canımmmmm iyi ki varsınız ben dr.da aynı şeyi söyledi bence tüp denemeyin şu aşamada dedi zaten 2ayda mola süremiz var şu an normal yolla alacaksın bebeğini kucağına dedi bilmiyorum kötü hissediyorum
ewet canım kesinlikle Rabbimizin bi bildiği wardır we inşaAllah yüzünü güldüreceği haber de yakındır.. yürekten inanıyorum buna we dr. unlada aynı fikirdeyim canım..
rabbim yardım edecek inşallah bugünleri de atlatacağız duadan başka çaremiz yok
bakalım tüp bebek düşünürken kendiliğinden gelmesi bile mucize oldu bizim için inşallah kucağımıza alacağımız günleri de göreceğiz inşallahhhhh
yavaş yavaş başladım canım hissetmeye böyle arada damar atması göz seyirmesi gibi pıtpıt yapıyorrinşallah dayanır canım yaa.. weriorum dün aksam muz dilimleri üzerine bal gezdirilmiş yanında serpilmiş cewizler olan gece menüsü sundum.. sabah çakşırlı çay içirdim.. sık dişini werme canını diorum
bebişimiz nasıl savascım, seni tekmeleiomu hissetmeye başladın mı?
inşaallah canım benim, ben inanıyorum herşey cok güzel olacak..
ASBE canımmmm ne diyeceğimi şaşırmış durumdayım.
ama ne olur isyan etme ve kendini yıpratma.ne güzel bak doğal yolla hamile kalabiliyormuşlsun dememkki.Mevlamın var bir bildiği zor bir imtihan bu kadar bekelrken böyle bir durumla karşılaşmak ama dualarımız seninle inş. 2 ay sonra sağlıkjlı gebelik haberini vermeye geleceksin bizlere
dualarımız seninle birtanemmm
Asbecimmmm canımmm...
Seni çok iyi anlıyorum çünkü bende aynısını yaşadım..
Emin ol ki yine gelecek bebeğinnn..
Rabbim hemen unuttursun yeni müjde ile acını...
Asbe doktır neden 2 ay verdi keseyi görmüşmüydün yoksa kimyasal mı oldu...
hani eğer öle ise 2 ay bekleme dicektim
Özlem ne yaptı acabaaa...
Canlarımmm..........
Mucizemle geldik demeyi çok isterdim ama kaybettim
Geçen hafta bebişimiz olacağını öğrendik ama düşük tehlikesi yaşadığımız için 24saat yatağa hapsoldum
Ayaklarımın altında 2-3yastıkla sadece lavaboya kalkarak yattım 1 hafta ama tutamadım bebeğimi
Dün kanamam fazlalaşınca gittik Dr.a ama bebeğimi kaybettiğimi öğrendim
Tek tesellim bizimde artık ahirette bir şefaatçimiz var
2 gün kaldı canım.. idrar testi yapsan.. bi de ben hamiş olmadım hiç ama sen daha ii bilirsin, kızında batmalar hiç kaybolmadan dewam mı etmişti.. ??
walla canım, bu ödev haricinde adamı besleme ödevi de war, cmtsi den beri 5 gün daha 6 gün daha olcak, mahvoldu cocuk yaa , gözleri patladı duyunca 1 haftayıinşallah dayanabilir..
Canlarımmm..........
Mucizemle geldik demeyi çok isterdim ama kaybettim
Geçen hafta bebişimiz olacağını öğrendik ama düşük tehlikesi yaşadığımız için 24saat yatağa hapsoldum
Ayaklarımın altında 2-3yastıkla sadece lavaboya kalkarak yattım 1 hafta ama tutamadım bebeğimi
Dün kanamam fazlalaşınca gittik Dr.a ama bebeğimi kaybettiğimi öğrendim
Tek tesellim bizimde artık ahirette bir şefaatçimiz var
Nedesem acına merhem olamam cnm biliyorum ama bebisin sagliksiz oldugu icin kusurlu oldugu ocin kalamadi annesiyle canim benim.ilerde seni daha buyuk sinavlardan gecirmemek icin aldi Rabbim belkide.
Doktorum bana demiisti ki en azindan dogal yolla hamile kalabildigin gördük.bu bile onemli bi gelisme tatlim.hel de tam tüp karari almisken bu bir isaret bence.sabret diyor Rabbim yakinda gelecek bebiisin.saglikli hayirli uzun ömürlü olacak..
Uzulmemk elde degil.aglamamak elde degil.icine atmaa sakin.ama.iki ay sonra yeni umutlarla yeniden baslasin calismalar.Allah yardimcin olsun tatlim
En ağır imtihan ama sabrı güzel ...
yeniden bi mucize konacak sana inşAllah...