- 3 Eylül 2011
- 9.836
- 34
evet cnm Allah her şeyin en iyi bilir.. benim bir arkadaşım var oda düşük yaptı bana bebek bebek diye delirme dedi..çok sıkıntı çekti oda..olmuyosa vardır bir hayır, sağlıklı sıhhatli olsun geç olsun kafana takma demişti.. cnm tek yaşayan inan sen değilsn bu durumu etrafımda okadar çok varki düşük yapan..Allah sağlıklı gebelikler hepimize versin...
bende seni görünce dedim bebiş geldi diyecek inan içimde bir sevinç vardı birdn düşük deyince şok oldum..dr doğru dedi gebe kalabiliyorsun..benim görümcemde düşük yaptı 2 ay sonra hemen tekrar gebe kaldı aynısı bir arkadaşımda da oldu hemen gebe kaldı sonra moralini bozma olur mu sağlıklı sıhhatli bir bebişin olacak Allah'ın izniyle...
bende naapyım işte 22 veya 23 gibi yada daha erken regl olmayacağımı hayal ediyorum..bebişimin benle olmasını yüce mevladan diliyorm..napayım tatlım dua etmekten başka yapacak birşey yok bu akşam cuma akşamı senin içinde dua edecm..
2ay mola dedi ne yapalım Rabbim neylerse güzel eyler keşke diyebilseydim küçük mucizemle geldik ama olmadı napalım vardır bunda da bir hayır Rabbime sığındık ondan başka dayancak limanımız mı var
canım benim, içimden hep geçiodu hamiş oldugun , üzülmemek elde değil biliyorum.. onca zaman ugraş sonuç bu olsun.. ama şimdilik.. ŞİMDİLİK.. çok şükürki hamiş kalabilosun,ne yapıosanız dogru yoldasınız demektir,bişeler düzelio.. inşaAllah tez zamanda sağlıklı ömürlü bi bebişe hamiş olcaksın ve inşaAllah kucagına da alıcaksın.. ben ne diyeceğimi bilemiyorum, bi tarafım çok üzgün ,bi tarafım buruk..
Canımmmmm iyi ki varsınız ben dr.da aynı şeyi söyledi bence tüp denemeyin şu aşamada dedi zaten 2ayda mola süremiz var şu an normal yolla alacaksın bebeğini kucağına dedi bilmiyorum kötü hissediyorum