Neharrrrrrr sen hasta olmadın demiiiiiii ????
olmadım yumoşummmm,3 gün geçti ama yarın öbürgün olurum kesin, bu ay çalışamadık çok zaten
özommmmmmmmmm
3 gün müüüüüü ??? Ya senin hiç bu kadar olmamıştı demi yoksa yanlış mı hatırlıyorum
ne olursun Allahımmmmmm ne olursun dualarım kabul olsun daa (
canım adaşım hepsi tutarsa maşallah dörtüz olur.dörtüzü bilmem ama bunlardan bir ikiz olur sağlıkla inşallah
ödevine iyi çalış rımel
cnm bpşuna kan vermek istemiyorum sonuçta kesin bilemiyorum önce idrar testinde silikte olsa görmem lazım
bendeki kasık ağrıları kayboldu zaten rımel bu ayda yok sanırım haftaya dr. yolları gözüküyor bana
kızlar nasılsınzz ragındacım guzel anne nasılsın...
rimel cnm nasılsınn...
arada bır gıırıyorumm bızım baslıga kım hamıle dıye..sımdılık durgun sanırım..
ablacım Allah şıfasını versın Allahtan ümit kesılmezzz..dualarla ıyıleşirrr inşşş
kızlarr bende grıp oldum ayın 11 ınde ovı testı yaptım cok koyulastı o gun ilişkı oldu ama dun olmadı cok kötu hastaydm grıp oldumumarım bu ay tutturrz
kızlar merhabalar.
rimel canım eşin bolbol ceviz fındık pekmez falan yesinsıksın biraz daha dişini
neharrr günün geçmiş hadi bakılım inş. bu ay bebişin gelmiştir.
haydiyin kızlar canlanın biraz gelsin güzel haberler
asbelove cnm nasılsın???
Canlarımmm..........
Mucizemle geldik demeyi çok isterdim ama kaybettim
Geçen hafta bebişimiz olacağını öğrendik ama düşük tehlikesi yaşadığımız için 24saat yatağa hapsoldum
Ayaklarımın altında 2-3yastıkla sadece lavaboya kalkarak yattım 1 hafta ama tutamadım bebeğimi
Dün kanamam fazlalaşınca gittik Dr.a ama bebeğimi kaybettiğimi öğrendim
Tek tesellim bizimde artık ahirette bir şefaatçimiz var
cnmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmm şimdi ne diyeceğimi şaşırdım..bu gibi durumlarda ne söyleyeyim...çok çok üzüldm...neden oldu böle yaww..herşey Allah'tan cnm sakın üzülme diyecem ama üzülmemek elde mi dyeceksn..evet ahirette bir şefaatcin var cnm benim..
Canımmm Allah razı olsun kendiliğinden oluşan düşüklerin %99u sağlıksız olduğu için düşerlermiş ama şu anda hazmedebilmiş değilim
Asla Rabbime karşı gelmiyorum alan Allahım herşeyi bilir verir
Dr.unda dediği gibi hamile kalabildiğimi gördük ama şu anda tek çizgiyi görmek daha kolaydı
Canlarımmm..........
Mucizemle geldik demeyi çok isterdim ama kaybettim
Geçen hafta bebişimiz olacağını öğrendik ama düşük tehlikesi yaşadığımız için 24saat yatağa hapsoldum
Ayaklarımın altında 2-3yastıkla sadece lavaboya kalkarak yattım 1 hafta ama tutamadım bebeğimi
Dün kanamam fazlalaşınca gittik Dr.a ama bebeğimi kaybettiğimi öğrendim
Tek tesellim bizimde artık ahirette bir şefaatçimiz var