Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

3 gün müüüüüü ??? Ya senin hiç bu kadar olmamıştı demi yoksa yanlış mı hatırlıyorum :-)
ne olursun Allahımmmmmm ne olursun dualarım kabul olsun daa (:-)

bebişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm:KK52::KK52::KK52::KK52::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

3 gün müüüüüü ??? Ya senin hiç bu kadar olmamıştı demi yoksa yanlış mı hatırlıyorum :-)
ne olursun Allahımmmmmm ne olursun dualarım kabul olsun daa (:-)

ahhh misyamoşummmm bi bilsem inşallah inşallaaaaaaaahhh. yarın belki giderim teste ama bak böyle dedim ya yarın kesin olurum:KK1:

Canımmm öle deme hayır iste hayırlı olsun.. Alma ağzına kötü cümle.. Heyecandan uyuyamdım tekrar aldım telf elime burdan girince cevaplar geç düşüyor sayfaya ...
Rabbim biz senin Derya kadar nimetlerinden sadece bir damla istiyoruz dualarımızı kabul buyur...
Amin kere aminnnnnnnn

canım adaşım hepsi tutarsa maşallah dörtüz olur.dörtüzü bilmem ama bunlardan bir ikiz olur sağlıkla inşallah

canımmm 14 gün sonra test istedi dr. pozitif görsem yeter 1-2-3 olur yani hepsine sevinirim bayram ederim.. 4 olmasın ama.. 0 da olmasın ama.. bekleyip görcez, Rabbim nasip ederse bu tedaviyi sebep kılar.. nasip etmesse de naparsam yapayım olmaz.. gönlüm olmasından yana ama, inşaAllah olur, gebedaş oluruz hemde..

cnm bpşuna kan vermek istemiyorum sonuçta kesin bilemiyorum önce idrar testinde silikte olsa görmem lazım

bendeki kasık ağrıları kayboldu zaten rımel bu ayda yok sanırım haftaya dr. yolları gözüküyor bana :KK36::KK36::KK36:

2 gün kaldı canım.. idrar testi yapsan.. bi de ben hamiş olmadım hiç ama sen daha ii bilirsin, kızında batmalar hiç kaybolmadan dewam mı etmişti.. ??

Yaniii bu ay çokça müjde varrrrr emnim ben bu durgunluk fena patlıcakkkk
hadi bebişler gelin mutlu edin biziiiiii (:-)

kızlar nasılsınzz ragındacım guzel anne nasılsın...
rimel cnm nasılsınn...
arada bır gıırıyorumm bızım baslıga kım hamıle dıye..sımdılık durgun sanırım..
ablacım Allah şıfasını versın Allahtan ümit kesılmezzz..dualarla ıyıleşirrr inşşş
kızlarr bende grıp oldum ayın 11 ınde ovı testı yaptım cok koyulastı o gun ilişkı oldu ama dun olmadı cok kötu hastaydm grıp oldum :KK43: umarım bu ay tutturrz

canım ben iyiyim hamdolsun bebişimde iyi çok şükür. bir sıkıntımız yok.
sende durumlar nasıl?

yehancım aldıklarını güle güle giysin bebişin hepsi çooook güzelll.

ablam aklımdasın her an inş. Rabbim kolaylaştırsın bugünlerinizi..

kızlar hepiniz bu ay güzel haberlerle gelin inş.. yaaa Rabbim dualarınızı kabul etsin..

bu arada ben sanırım kızımın ismini TUĞÇE koyacağım.

cennetteki tuğba ağacının dalları demekmiş...

etrafımda kimsede yook ve çok zarif bir isim..

hayırlısı bakalım :KK66:

kızlar merhabalar.

rimel canım eşin bolbol ceviz fındık pekmez falan yesin:KK17::KK17:sıksın biraz daha dişini

neharrr günün geçmiş hadi bakılım inş. bu ay bebişin gelmiştir.

haydiyin kızlar canlanın biraz gelsin güzel haberler:KK76::KK76::KK76::KK76:

kızlar merhabalar.

rimel canım eşin bolbol ceviz fındık pekmez falan yesin:KK17::KK17:sıksın biraz daha dişini

neharrr günün geçmiş hadi bakılım inş. bu ay bebişin gelmiştir.

haydiyin kızlar canlanın biraz gelsin güzel haberler:KK76::KK76::KK76::KK76:

inşallah dayanır canım yaa.. weriorum dün aksam muz dilimleri üzerine bal gezdirilmiş yanında serpilmiş cewizler olan gece menüsü sundum.. sabah çakşırlı çay içirdim.. sık dişini werme canını diorum :KK1::KK1:

bebişimiz nasıl savascım, seni tekmeleiomu hissetmeye başladın mı?

Canlarımmm..........
Mucizemle geldik demeyi çok isterdim ama kaybettim:KK14::KK14::KK14::KK14:
Geçen hafta bebişimiz olacağını öğrendik ama düşük tehlikesi yaşadığımız için 24saat yatağa hapsoldum:KK50::KK50:
Ayaklarımın altında 2-3yastıkla sadece lavaboya kalkarak yattım 1 hafta ama tutamadım bebeğimi:KK43::KK43::KK43:
Dün kanamam fazlalaşınca gittik Dr.a ama bebeğimi kaybettiğimi öğrendim:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
Tek tesellim bizimde artık ahirette bir şefaatçimiz var:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Canlarımmm..........
Geçen hafta bebişimiz olacağını öğrendik ama düşük tehlikesi yaşadığımız için 24saat yatağa hapsoldum:KK50::KK50:
Ayaklarımın altında 2-3yastıkla sadece lavaboya kalkarak yattım 1 hafta ama tutamadım bebeğimi:KK43::KK43::KK43:
Dün kanamam fazlalaşınca gittik Dr.a ama bebeğimi kaybettiğimi öğrendim:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
Tek tesellim bizimde artık ahirette bir şefaatçimiz var:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

cnmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmm şimdi ne diyeceğimi şaşırdım..bu gibi durumlarda ne söyleyeyim...çok çok üzüldm...neden oldu böle yaww..herşey Allah'tan cnm sakın üzülme diyecem ama üzülmemek elde mi dyeceksn..evet ahirette bir şefaatcin var cnm benim..

cnmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmm şimdi ne diyeceğimi şaşırdım..bu gibi durumlarda ne söyleyeyim...çok çok üzüldm...neden oldu böle yaww..herşey Allah'tan cnm sakın üzülme diyecem ama üzülmemek elde mi dyeceksn..evet ahirette bir şefaatcin var cnm benim..

Canımmm Allah razı olsun kendiliğinden oluşan düşüklerin %99u sağlıksız olduğu için düşerlermiş ama şu anda hazmedebilmiş değilim
Asla Rabbime karşı gelmiyorum alan Allahım herşeyi bilir verir:KK50:
Dr.unda dediği gibi hamile kalabildiğimi gördük ama şu anda tek çizgiyi görmek daha kolaydı:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Canımmm Allah razı olsun kendiliğinden oluşan düşüklerin %99u sağlıksız olduğu için düşerlermiş ama şu anda hazmedebilmiş değilim
Asla Rabbime karşı gelmiyorum alan Allahım herşeyi bilir verir:KK50:
Dr.unda dediği gibi hamile kalabildiğimi gördük ama şu anda tek çizgiyi görmek daha kolaydı:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

evet cnm Allah her şeyin en iyi bilir.. benim bir arkadaşım var oda düşük yaptı bana bebek bebek diye delirme dedi..çok sıkıntı çekti oda..olmuyosa vardır bir hayır, sağlıklı sıhhatli olsun geç olsun kafana takma demişti.. cnm tek yaşayan inan sen değilsn bu durumu etrafımda okadar çok varki düşük yapan..Allah sağlıklı gebelikler hepimize versin...

bende seni görünce dedim bebiş geldi diyecek inan içimde bir sevinç vardı birdn düşük deyince şok oldum..dr doğru dedi gebe kalabiliyorsun..benim görümcemde düşük yaptı 2 ay sonra hemen tekrar gebe kaldı aynısı bir arkadaşımda da oldu hemen gebe kaldı sonra moralini bozma olur mu sağlıklı sıhhatli bir bebişin olacak Allah'ın izniyle...

bende naapyım işte 22 veya 23 gibi yada daha erken regl olmayacağımı hayal ediyorum..bebişimin benle olmasını yüce mevladan diliyorm..napayım tatlım dua etmekten başka yapacak birşey yok bu akşam cuma akşamı senin içinde dua edecm..

Canlarımmm..........

canım benim, içimden hep geçiodu hamiş oldugun , üzülmemek elde değil biliyorum.. onca zaman ugraş sonuç bu olsun.. ama şimdilik.. ŞİMDİLİK.. çok şükürki hamiş kalabilosun,ne yapıosanız dogru yoldasınız demektir,bişeler düzelio.. inşaAllah tez zamanda sağlıklı ömürlü bi bebişe hamiş olcaksın ve inşaAllah kucagına da alıcaksın.. ben ne diyeceğimi bilemiyorum, bi tarafım çok üzgün ,bi tarafım buruk..

X