olurmu kuzummm bizim derdimiz ortakk..burada amacımız aynı
cnm maşallah eşinde problem yok senin yumoş çatlıyo..demekki sizin de bizim gibi vakti zamanı gelmemiş tatlım..insan aylar geçtikçe yıpranıyor onu anladım..yani olsun diye ısrarcı değilim..hayırlısını istiyorum Rabbimden ama görünen bi sorun yokken neden olmuyor diye de düşünmeden edemiyorum..inşallah günaha girmiyorumdurrr:26:
bak bu ay en yakın iki arkadaşım hamile..hemde ilk aydan..
ama bir yandan da dün bi arkadaşım anlattı uzun süredir çocuğu olmayan bi tanıdıkları ikiz hamileymiş ama ikisi de down sendromluymuş..Allahım dedim töbe ben beklemeye razıyım..sen bizi böyle imtihan etme.ne zaman sorgulamaya başlasam bi yerden bi hikaye gelip bana tövbe ettiriyor...o yüzden sabretcez kuşummm
fatmam batdaşım yaa bende de tık yok anacımmmmkaldı 4 gün dimiiiiiiiiii
evet cnm ya kaldı 4 gün .bende bakıyorum kendime öyle çok belirti yok bişey olsada zaten psikolojik diyorum.biz bu ay 2 gün çalıştık zaten tutması mucize gibi....ama bugün işten sonra avm ye gittik 3 saat geçirince kasık ağrım fena oldu vallahi birde yumrtlama zamanından beri sürekli regli günümde gibi bel ve kasık ağrısı var.ya üşüttüm yada benim yumoşlar kistmi oldu acep.
rımel yumurta fazla olunca dr. vurmuyor cnm iğne çoğul gebelik olmasın diye.bu ay bende gideceğim yumoş takibine ama sanırım benim yumoş sayısı da fazla olur ilaç kullanmadan 5 taneydi zaten ilaç belki kalitesini artırabilir o var işte.
yehan ayakkabılarına bayıldım cnm.kız bebek giydirmek çok zevkliçarşıda hep kızıma bakarım kıyafet benden çok giyeceği var.yine bir ayakkabı gördüm çok kullanmaz ama çok güzel babet gibi
Selam arkadaslar ben araniza yeni katildim kac zamandi yazilarinizi okuyorum bende 2 aydir hamile kalmaya calisiyorum hastalanmama 3 gun var kac gundu isdahim arti midem bulaniyor belkide piskolojik 2 gun once test yapdim tek cizci cikti. Allah tum kadilara anne olmagi nasib eder insallah
Elfidacığım üzülme ne olur kıyamam yaaa Allahım büyük hiç bişeycik olmayacak. Bu konuda bilgim yok ama Fatma'nın dedii gibi en az 3lt su iç. hem de bol bol, yanından ayırma şişeni.
canım fatmanında dediği gibi bol bol su iş bana ilk başalrda dr.um her kontrolde sorardı su içiyor musun diye
su içince her nekadar kısa bir süre sonra idrar ile çıksada kalanı yetiyor.hem bebeğe faydalı hemde çatlak oluşumunda yani oluşmamasında anneye yararlıymış
canımm üzülmeee olurmu.. suyu bundan sonra bir pet şişeye koy 1.5 lt mesela.. ondan iç sureklı.. boylece günlük nekadar su içtiğini az çok bılırsın
canım inşallah sorun olmayacak sen içini ferah tut..bol su iç tatlım..şu 1,5 litrelik pet sulardan al ölçüyü bilirsin..bardak bile kullanma dik kafaya daha çok içiliyor öyle..
Selam arkadaslar ben araniza yeni katildim kac zamandi yazilarinizi okuyorum bende 2 aydir hamile kalmaya calisiyorum hastalanmama 3 gun var kac gundu isdahim arti midem bulaniyor belkide piskolojik 2 gun once test yapdim tek cizci cikti. Allah tum kadilara anne olmagi nasib eder insallah
İnşallah canım gönlünden geçen neyse onu nasip etsin ALLAH.. Gerçekten çok tatlı oluyolar, kız çocuk bi başka oluyo..
gnaydın kızlar.....
scorpi son 3 gün
bu ara midem çok kötüya psikolojik olabilir sanırım ama dün eşimin kokusu bile mahvetti ya hvalardan midemi felan üşüttüm yyada bebişten ama sanki regli olcam gibide rahim ağzım sızlıyor bir sonuçlansaydı rahatlıyacaktım vallahi.
kızlar nasılsınzz ragındacım guzel anne nasılsın...
rimel cnm nasılsınn...
arada bır gıırıyorumm bızım baslıga kım hamıle dıye..sımdılık durgun sanırım..
ablacım Allah şıfasını versın Allahtan ümit kesılmezzz..dualarla ıyıleşirrr inşşş
kızlarr bende grıp oldum ayın 11 ınde ovı testı yaptım cok koyulastı o gun ilişkı oldu ama dun olmadı cok kötu hastaydm grıp oldumumarım bu ay tutturrz
kızlaarr.. dr.dan geldim , yumurtlarım çatlamamış henüz biri bugün çatlayabilir dedi.. bayaa büyümüş 25 mm olmuş , inşallah kist olmaz.. dierleri 17-18-21 mm.. 1 hafta boyunca ilişki werdi.. hayırlısı ..
kızlaarr.. dr.dan geldim , yumurtlarım çatlamamış henüz biri bugün çatlayabilir dedi.. bayaa büyümüş 25 mm olmuş , inşallah kist olmaz.. dierleri 17-18-21 mm.. 1 hafta boyunca ilişki werdi.. hayırlısı ..
şüphen varsa kan testi yaptır onda adeti beklemene gerek yok çıkıyor onda