Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

ewet canım yaa, başta daha sabırsız, sonraları beklemekten yorgun düşüo insan.. ve dinlenmek istiyo.. bu tedavide olmassa sonrakı asamaya gecmeden ara verıcem ama 1 ay olur ama 8 ay bakalım.. 2014 te kpss ye girerim bende bebiş gelmesse, bu seneki puanım iyinin kötüsü.. napalım hayat illaki bi uğraş istio kafamı bişilerle doldurmak istiorum artık, dr.um üzülcek ama birazda o sabretsin :) saol canım benim yaa,Allahım hepimize sağlıkla hayırla tez zamanda bebişşler nasip etsin ..

fatmam batdaşım yaa bende de tık yok anacımmmmkaldı 4 gün dimiiiiiiiiii

evet cnm ya kaldı 4 gün .bende bakıyorum kendime öyle çok belirti yok bişey olsada zaten psikolojik diyorum.biz bu ay 2 gün çalıştık zaten tutması mucize gibi....ama bugün işten sonra avm ye gittik 3 saat geçirince kasık ağrım fena oldu vallahi birde yumrtlama zamanından beri sürekli regli günümde gibi bel ve kasık ağrısı var.ya üşüttüm yada benim yumoşlar kistmi oldu acep.
rımel yumurta fazla olunca dr. vurmuyor cnm iğne çoğul gebelik olmasın diye.bu ay bende gideceğim yumoş takibine ama sanırım benim yumoş sayısı da fazla olur ilaç kullanmadan 5 taneydi zaten ilaç belki kalitesini artırabilir o var işte.

yehan ayakkabılarına bayıldım cnm.kız bebek giydirmek çok zevkli çarşıda hep kızıma bakarım kıyafet benden çok giyeceği var.yine bir ayakkabı gördüm çok kullanmaz ama çok güzel babet gibi

inşaAllah güzel bi şeyden kaynaklanıodur o agrılar canım.. saol scorpi de sen de rahatlattınız içimi bu akşam.. bende dedim bi tek benim dr mu bööle yapıo, dün cok dumur oldum , kısmet hersey.. maşallah canım sende de bol yumurt warmış, bende ilaçla o kadar oluo..

bol ama yinede olmuyor işte cnm eşimede diyorum bugün vakti gelmemiş demekki diye beklemekten başka çare yok ne yapalım biz elimizden geleni yapalımda gerisi allaha kalmış.

bakın nette dua araştırırken bunları buldummm..

inne rabbeke hüve'l- hallak'ul -alim--geceleri 1267 kere 3 ay boyunca okunur(muhakkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir)

fallahu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyi
--beraber olmadan önce 289 kere okunur(muhakkak ki Allah dosttur ve yaratandır)

hüvallahü'l-halik'ul-bariü --1054 kere okunur (o yaratandır ve yoktan var edendir)

ya varis --707 kere okunur

Selam arkadaslar ben araniza yeni katildim kac zamandi yazilarinizi okuyorum bende 2 aydir hamile kalmaya calisiyorum hastalanmama 3 gun var kac gundu isdahim arti midem bulaniyor belkide piskolojik 2 gun once test yapdim tek cizci cikti. Allah tum kadilara anne olmagi nasib eder insallah

hoşgeldin cnm...stres yapma inan kimse öyle hemen hamile kalamıyor..kalan çok az..zamanı gelince hepimizin olacak inşallahhh

Elfidacığım üzülme ne olur kıyamam yaaa Allahım büyük hiç bişeycik olmayacak. Bu konuda bilgim yok ama Fatma'nın dedii gibi en az 3lt su iç. hem de bol bol, yanından ayırma şişeni.

canımm üzülmeee olurmu.. suyu bundan sonra bir pet şişeye koy 1.5 lt mesela.. ondan iç sureklı.. boylece günlük nekadar su içtiğini az çok bılırsın

canım inşallah sorun olmayacak sen içini ferah tut..bol su iç tatlım..şu 1,5 litrelik pet sulardan al ölçüyü bilirsin..bardak bile kullanma dik kafaya daha çok içiliyor öyle..

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.hepiniz okadar sıcak okadar içtensiniz ki.sanki hepinizi yıllardan beri tanıyorum.bu topik çok başka
artık yarım litrelik küçük şişe aldım hergün ne kadar içtiğimi takip ediyorum.internette biraz araştırdım bazılarına dr.içtiğin suyun oradaki suya hiçbir yararı olmaz demiş.Bakalım haftaya değişen birşey olacak mı.

hoşgeldin :)Allah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder inşallah

Ben daha hiç bişi almadım.. Sadece anneannesi alıyor birşeyler...
doğum iznine ayrılınca inşAllah alırım..
aksam sekizde uyuyorum gecenin nurunda uyanıyorum.. (
şimdi dua zamanı bakalım bu ay müjdeler kimden yana...

hoş geldin canım mevlam fazla bekletmeden verir inş. bebişini sana

rimel canım dr.un iğne vermediyse vardır bir bildiği inş. yumoşun kendi kendine çatlar ve bebişin tutunur sana.ben yazın yaptırmıştım istenilen büyüklükte iki yumurtam falan oluyordu diğerleri daha küçük kalıyordu o yüzden dr.bana vermişti çatlatma iğnesini ama benim eşimde problem olduğu için gerçi bu bahana daha o zamanlar cenab-ı mevlam nasip etmediği için diyelim tutturamadık o ayrı

gnaydın kızlar.....
scorpi son 3 gün
bu ara midem çok kötüya psikolojik olabilir sanırım ama dün eşimin kokusu bile mahvetti ya hvalardan midemi felan üşüttüm yyada bebişten ama sanki regli olcam gibide rahim ağzım sızlıyor bir sonuçlansaydı rahatlıyacaktım vallahi.

İnşallah canım gönlünden geçen neyse onu nasip etsin ALLAH.. Gerçekten çok tatlı oluyolar, kız çocuk bi başka oluyo..

yehan bebeğinin cicileri hayırlı olsun.

Söyleyip söylememek için çok düşündüm ama sen nasıl bu kadar hassas bir dönemde yazdıysan ben neden yazmıyayım?Öncelikle başınız sağolsun dayının mekanı cennet olsun inş.bende hayatta en sevdiğim insanı dedemi (bana babamdan yakındı) aynı hastalıktan kaybettim acısını çok iyi bilirim. Rainbow ablamız zaten çok duygusal bir insan ki şu bulunduğu durumda yıkılmış durumda senin yazdıklarını okuyunca ne hissedicek acaba aklına gelmiş içini dökmüşsün ama hiç vakitli olmadı ben okurken mahvoldum kimbilir o neler hissetti biraz daha düşünceli davranmamız gerekmiyormu????????????????

kızlaarr.. dr.dan geldim , yumurtlarım çatlamamış henüz biri bugün çatlayabilir dedi.. bayaa büyümüş 25 mm olmuş , inşallah kist olmaz.. dierleri 17-18-21 mm.. 1 hafta boyunca ilişki werdi.. hayırlısı ..

şüphen varsa kan testi yaptır onda adeti beklemene gerek yok çıkıyor onda

kızlar nasılsınzz ragındacım guzel anne nasılsın...
rimel cnm nasılsınn...
arada bır gıırıyorumm bızım baslıga kım hamıle dıye..sımdılık durgun sanırım..
ablacım Allah şıfasını versın Allahtan ümit kesılmezzz..dualarla ıyıleşirrr inşşş
kızlarr bende grıp oldum ayın 11 ınde ovı testı yaptım cok koyulastı o gun ilişkı oldu ama dun olmadı cok kötu hastaydm grıp oldum umarım bu ay tutturrz

inşallah tuttursunuz canım.. bende iim canım, karnım şiş biraz gaz deil,içime çekebiliorum ama şiş,yumurtlardan sanırım..

fatma ipek, inşaAllah hamilesindir canım..

canım adaşım hepsi tutarsa maşallah dörtüz olur.dörtüzü bilmem ama bunlardan bir ikiz olur sağlıkla inşallah

ödevine iyi çalış rımel

şüphen varsa kan testi yaptır onda adeti beklemene gerek yok çıkıyor onda

cnm bpşuna kan vermek istemiyorum sonuçta kesin bilemiyorum önce idrar testinde silikte olsa görmem lazım

bendeki kasık ağrıları kayboldu zaten rımel bu ayda yok sanırım haftaya dr. yolları gözüküyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…