nazilli GÜRSOY'da kalmış biri olarak baskalarıda buraya boşuna para ödemesin benden tavsiye. Ben sümerde kalmıstım kampüse yakın diye ama cok cok cok pişman oldum çok çıkmayı denedim ama çıkamadım. Zaten coğu kişi de kampüse yakın diye geliyo buraya ama siz siz olun bu hataya düşmeyin. Nazilli küçük bi yer sümerde de bir sürü yurt var bence onlara bakın. Yurda elini sallayan giriyo resmen giriş katında yemekhane var sen orda yemek yiyosun yanından bir sürü erkek geçiyo. Arka tarafı apart orayı hiç söylemiyorum zaten kızlar baya baya erkek atıyolar ve yurttan aparta geçiş var biri cıksa yurda girse girebilicek yani. Benim gibi yurttan çıkmak isteyen çok kişi vardı ama senet var tabi. Ben gece kapımın arkasına masayı cekip öyle yatıyodum yani gerisini siz düşünün. Benim burda tanıdığım kimse yoktu olsaydı eğer sorardım öğrenirdim gelmezdim, bende sırf bunun için yazıyorum en azından bilgi sahibi olun. Yemeklere gelirsek bazen güzel oluyo bezen olmuyo her yurt gibi. Ama aksamları sadece bi defa yemek alabiliyosun biz çoğunlukla geceleri dısardan yiyoduk mecburen. Bi sabah bi aksam var zaten bazı yurtlarda üç öğün ve istediğin kadar alabiliyosun. Odaları güzel değil eğer gidip bakarsanz zaten görüceksiniz ben sadece bunları yazmak istedim gerisi size kalmış.